Let op! geld lenen kost geld

Persoonlijke Lening met de laagste rente

4 september 2014 door Arjan van Rooijen

Rente. Het woord is niet uit de media te slaan de laatste weken. “De Europese Centrale Bank verlaagt de rente.” “Spaargeld levert steeds minder op aan rente.” “Historisch lage rente op je hypotheek.”

De laagste rente van Nederland

Ook bij Krediet.nl hebben we nieuws met betrekking tot rente. Vanaf nu kan Krediet.nl namelijk een persoonlijke lening aanbieden met de laagste rente van Nederland!

Hoe zit het ook alweer met rente?

Rente is een term die veel mensen wel kennen. Iedereen die ooit geld op een spaarrekening heeft gezet, of een lening of hypotheek afsloot, kent de term. Sterker nog: iedereen die ooit met percentages heeft leren rekenen, heeft gehoord van rente.

Misschien ken jij ze ook nog wel? “Peter heeft 1000 euro spaargeld en krijgt 5% rente per jaar. Hoeveel spaargeld heeft hij na drie jaar?” Ik kan de hersens van mijn klasgenoten nog horen kraken!

Rente tarieven bij geld lenen

Als kredietadviseur heb je dagelijks met de term ‘rente’ te maken. Wanneer geld ter beschikking wordt gesteld aan een consument, een lening of een krediet, gebeurt dit tegen een bepaalde rente.

De rente is de vergoeding die degene die de lening afsluit betaalt aan degene die het geld ter beschikking stelt. Deze rente wordt berekend als percentage van het geleende bedrag: de rentetarieven.

Wisselende rente bij lenen

Rentetarieven kunnen van tijd tot tijd verschillen. Hoe hoog de rente is, heeft met veel verschillende factoren te maken.

Bij Krediet.nl kunnen we met de introductie van DEFAM Premium per 1 september de laagste rente van Nederland bieden. Dit rentetarief geldt voor een persoonlijke lening met een leenbedrag tussen €15.000 en € 50.000.

Dat onze rente zo laag is, heeft onder andere te maken met een efficiënte samenwerking tussen Krediet.nl en DEFAM.

Lenen met een eigen huis

Hoe laag is die laagste rente van Nederland dan, vraag je je nu vast af. Voor mensen met een eigen huis die een lening afsluiten met een looptijd van maximaal 72 maanden, kunnen wij bij een leenbedrag van € 15.000 een rente bieden vanaf 5,3%. Voor een lening vanaf € 25.000 geldt zelfs een rente vanaf 5,1%!

Dit betekent dat een persoonlijke lening van € 25.000 met een looptijd van 60 maanden op een maandbedrag komt van slechts €471,61. Lager zul je niet vinden!

Meer leenvoordeel met DEFAM Premium

Geld lenen bij DEFAM via Krediet.nl biedt nog meer voordelen. De efficiënte samenwerking tussen DEFAM en Krediet.nl betekent behalve een extra lage rente namelijk ook een snellere afhandeling van je kredietaanvraag.

Bovendien is het vervroegd aflossen van een persoonlijke lening vanaf nu boetevrij! Vergelijk dat eens met andere aanbieders. Of laat ons dat voor je doen: vraag direct een offerte aan.


Laat een reactie achter

Je e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.
Verplichte velden staan met een * aangegeven.


Reacties

Er zijn nog geen reacties op deze post.

Wat kun je lenen?


Over Krediet.nl

Krediet.nl heeft zeer ruime ervaring in het adviseren over krediet. Met onze vlotte werkwijze, afhandeling en goede nazorg kunt u rekenen op onze uitstekende service en het advies dat bij u past.

Onze voordelen:

  • Geen afsluitkosten of advieskosten
  • Aantrekkelijke rente
  • Onafhankelijk
  • Eén aanspreekpunt
  • Ervaren kredietspecialisten
  • Gekwalificeerde adviseurs

Heb je nog vragen?

Hoe financier ik een auto of welke lening is fiscaal aftrekbaar? Deze en al jouw andere vragen beantwoorden we graag. Neem direct contact met ons op of bekijk onze pagina met veelgestelde vragen.