Let op! geld lenen kost geld

Geld lenen met of zonder advies?

20 oktober 2014 door Pieter van Drunen

Heb je een koophuis, woon je samen, heb je een vast of een tijdelijk contract? Er wordt je nogal wat gevraagd bij het aanvragen van een lening. Het kan ongemakkelijk voelen deze zaken met een adviseur te bespreken.

Ik snap heel goed dat klanten zich soms afvragen waarom wij zoveel van ze willen weten wanneer ze een lening aanvragen. Of het aanvragen van een lening niet beter ‘even’ zonder adviseur afgehandeld kan worden. Toch is advies bij het aanvragen van je lening zeer waardevol!

Informatie bij aanvragen lening

Zoveel mensen, zoveel situaties, zoveel leningen. Iedereen is anders en geen aanvraag voor een lening is hetzelfde. Per aanvraag maken kredietverstrekkers een inschatting van het risico. Hoe lager het risico, hoe eenvoudiger (en vaak ook goedkoper) het is om geld te lenen.

Leenvoordeel voor huiseigenaren

De risico’s zijn afhankelijk van je individuele situatie. Geld lenen wanneer je een vast contract hebt, wordt anders beoordeeld dan wanneer je geld wilt lenen met een tijdelijk contract.

Ook kunnen mensen met een koopwoning dankzij de zekerheid die het eigen huis biedt, geld lenen tegen een extra aantrekkelijke rente. En wist je dat je in aanmerking komt voor belastingvoordeel wanneer je je lening gebruikt voor je restschuld? Je adviseur kan je hier alles over vertellen.

Verantwoord geld lenen

Zo voordelig mogelijk geld lenen is natuurlijk erg prettig. Maar voor ons is minstens zo belangrijk dat je verantwoord geld leent. Het moet niet zo zijn dat je financieel teveel hooi op je vork neemt en na een maand al in de financiële problemen komt door je lening.

Daarbij kan een klein detail in je aanvraag zomaar een groot verschil maken. Het is toch zonde van het geld als je iedere maand onnodig teveel betaalt voor je lening!

Geld lenen met advies

Daarom vinden we bij Krediet.nl advies bij het aanvragen van een lening onontbeerlijk. Voor iedereen! Want zelf als je een financiële achtergrond hebt, is het zinvol eens met een adviseur te spreken.

De kredietadviseurs van Krediet.nl laten zich namelijk continue informeren. Zo zijn we altijd op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen op het gebied van geld lenen. Dat verwerken we in ons advies. Zo ben je verzekerd van de beste lening en betaal je de gunstigste rente.

Maak kennis met onze kredietadviseurs

Meer weten? Maak op onze website kennis met onze kredietadviseurs of vraag direct een offerte aan, om van een van hen te horen wat voor jou de meest passende lening is.


Laat een reactie achter

Je e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.
Verplichte velden staan met een * aangegeven.


Reacties

Er zijn nog geen reacties op deze post.

Wat kun je lenen?


Over Krediet.nl

Krediet.nl heeft zeer ruime ervaring in het adviseren over krediet. Met onze vlotte werkwijze, afhandeling en goede nazorg kunt u rekenen op onze uitstekende service en het advies dat bij u past.

Onze voordelen:

  • Geen afsluitkosten of advieskosten
  • Aantrekkelijke rente
  • Onafhankelijk
  • Eén aanspreekpunt
  • Ervaren kredietspecialisten
  • Gekwalificeerde adviseurs

Heb je nog vragen?

Hoe financier ik een auto of welke lening is fiscaal aftrekbaar? Deze en al jouw andere vragen beantwoorden we graag. Neem direct contact met ons op of bekijk onze pagina met veelgestelde vragen.