Geld lenen kost geld

Geld lenen met of zonder advies?

20 oktober 2014

Heb je een koophuis, woon je samen, heb je een vast of een tijdelijk contract? Er wordt je nogal wat gevraagd bij het aanvragen van een lening. Het kan ongemakkelijk voelen deze zaken met een adviseur te bespreken.

Ik snap heel goed dat klanten zich soms afvragen waarom wij zoveel van ze willen weten wanneer ze een lening aanvragen. Of het aanvragen van een lening niet beter ‘even’ zonder adviseur afgehandeld kan worden. Toch is advies bij het aanvragen van je lening zeer waardevol!

Informatie bij aanvragen lening

Zoveel mensen, zoveel situaties, zoveel leningen. Iedereen is anders en geen aanvraag voor een lening is hetzelfde. Per aanvraag maken kredietverstrekkers een inschatting van het risico. Hoe lager het risico, hoe eenvoudiger (en vaak ook goedkoper) het is om geld te lenen.

Leenvoordeel voor huiseigenaren

De risico’s zijn afhankelijk van je individuele situatie. Geld lenen wanneer je een vast contract hebt, wordt anders beoordeeld dan wanneer je geld wilt lenen met een tijdelijk contract.

Ook kunnen mensen met een koopwoning dankzij de zekerheid die het eigen huis biedt, geld lenen tegen een extra aantrekkelijke rente. En wist je dat je in aanmerking komt voor belastingvoordeel wanneer je je lening gebruikt voor je restschuld? Je adviseur kan je hier alles over vertellen.

Verantwoord geld lenen

Zo voordelig mogelijk geld lenen is natuurlijk erg prettig. Maar voor ons is minstens zo belangrijk dat je verantwoord geld leent. Het moet niet zo zijn dat je financieel teveel hooi op je vork neemt en na een maand al in de financiële problemen komt door je lening.

Daarbij kan een klein detail in je aanvraag zomaar een groot verschil maken. Het is toch zonde van het geld als je iedere maand onnodig teveel betaalt voor je lening!

Geld lenen met advies

Daarom vinden we bij Krediet.nl advies bij het aanvragen van een lening onontbeerlijk. Voor iedereen! Want zelf als je een financiële achtergrond hebt, is het zinvol eens met een adviseur te spreken.

De kredietadviseurs van Krediet.nl laten zich namelijk continue informeren. Zo zijn we altijd op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen op het gebied van geld lenen. Dat verwerken we in ons advies. Zo ben je verzekerd van de beste lening en betaal je de gunstigste rente.

Maak kennis met onze kredietadviseurs

Meer weten? Maak op onze website kennis met onze kredietadviseurs of vraag direct een offerte aan, om van een van hen te horen wat voor jou de meest passende lening is.

Kun jij nog een doorlopend krediet afsluiten
Kun jij nog een Doorlopend Krediet afsluiten? 24 maart 2021 | Danny Lindeman
Leennormen verder aangescherpt per 1 april
Nieuwe leennormen per 1 april 2021 22 maart 2021 | Danny Lindeman
Lender en spender
Lender & Spender is met verlaagde rente nu goedkoopste in de markt 2 maart 2021 | Danny Lindeman

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

776 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 9.6 op Trustpilot

Trustpilot rating

Ik ben goed geholpen door krediet. Nl,sneller en simpel.

Heer Gurcan , mevrouw Gurcan 13 dagen geleden
Trustpilot rating

Wederom erg behulpzaam in het zoeken naar de juiste oplossing. En uiteindelijk ook de perfecte oplossing gevonden voor mijn situatie

Rob 16 dagen geleden
Vraag nu online je lening aan!

Profiteer nu nog van de laagste rente ooit.
Vanaf 3,4% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen