Geld lenen kost geld

Wat is belangrijk bij geld lenen

12 maart 2015

Mensen houden van advies. Dat zeg ik niet alleen omdat ik bij Krediet.nl werk, waar we mensen adviseren over geld lenen, omdat we vinden dat geld lenen met advies voordelig en verantwoord geld lenen betekent.

Advies over geld lenen

Mensen houden van advies over van alles. Wat voor mij als kredietspecialist betekent dat mensen mij vragen om advies over geld, besparen, hun lening, rente… Eigenlijk alles wat met geld en geld lenen te maken heeft. Daarom, voor wie wil, een blog met wat advies met betrekking tot geld lenen.

Lenen of sparen?

Geld lenen doe je niet zomaar. Daar heb je een goede reden voor. Want geld lenen kost geld. Je betaalt namelijk rente over je lening. Heb je het geld dat je overweegt te lenen niet direct nodig? Misschien is sparen een alternatief.

Is de uitgave waarvoor je een lening nodig hebt wel noodzakelijk? Bekijk dan vooraf wat je maandelijks kunt missen voor het aflossen van je lening. Dat is de start van verantwoord lenen.

Vergelijk! Zowel de rente als de bank

Wanneer je bij Krediet.nl een offerte opvraagt, zetten wij die uit bij meerdere banken. Zo krijg je van ons een overzicht van verschillende aanbieders. De een biedt misschien een lagere rente dan de ander, waardoor je lening bij hen voordeliger is.

Maar vergeet ook niet dat de dienstverlening per bank kan verschillen. Bij sommige aanbieders kun je bijvoorbeeld een persoonlijke lening kosteloos aflossen. Ook dat kun je meenemen in je beslissing bij wie je je lening afsluit.

De voorwaarden van je lening

Daarbij zou ik meteen willen zeggen: lees de voorwaarden van je lening. Dan weet je precies waar je aan toe bent met je lening. Of je inderdaad je persoonlijke lening kosteloos kunt aflossen. Een lening met ongunstige voorwaarden kan je veel geld kosten.

Gelukkig lezen wij met je mee, als je je aanvraag bij Krediet.nl hebt gedaan. Als kredietspecialisten zijn wij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de wereld van de lening. Mocht een bepaalde bank een specifieke lening hebben die perfect bij je persoonlijke situatie past, dan wijzen wij je daar natuurlijk op.

Offerte lening met advies

Een goede start in aanloop naar de afweging geld lenen of niet, toch? Wil je meer weten voor je een lening afsluit? Neem vrijblijvend contact met op met mij of met een van mijn collega-kredietspecialisten.

Kun jij nog een doorlopend krediet afsluiten
Kun jij nog een Doorlopend Krediet afsluiten? 24 maart 2021 | Danny Lindeman
Leennormen verder aangescherpt per 1 april
Nieuwe leennormen per 1 april 2021 22 maart 2021 | Danny Lindeman
Lender en spender
Lender & Spender is met verlaagde rente nu goedkoopste in de markt 2 maart 2021 | Danny Lindeman

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

776 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 9.6 op Trustpilot

Trustpilot rating

Ik ben goed geholpen door krediet. Nl,sneller en simpel.

Heer Gurcan , mevrouw Gurcan 12 dagen geleden
Trustpilot rating

Wederom erg behulpzaam in het zoeken naar de juiste oplossing. En uiteindelijk ook de perfecte oplossing gevonden voor mijn situatie

Rob 16 dagen geleden
Vraag nu online je lening aan!

Profiteer nu nog van de laagste rente ooit.
Vanaf 3,4% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen