Geld lenen kost geld

Waarom online geld lenen? Krediet.nl is voordelig en verantwoord geld lenen

hero-3

14 mei 2015

Het gebeurt nog een enkele keer dat mensen zich afvragen of geld lenen via internet wel verstandig is. Terwijl we een steeds groter deel van onze tijd online besteden, merk ik dat sommige mensen nog huiverig zijn voor het regelen van geldzaken via internet. Ook voor online geld lenen. Een goede reden eens een blog te wijden aan geld lenen via internet.

Online leven en online lenen?

Veel mensen zijn de hele dag online. Bijpraten met vrienden in het buitenland doen we achter de computer. Televisie kijken gebeurt steeds meer via internet. Of we kijken tv met de laptop op schoot. In de keuken staat een tablet in plaats van een kookboek. Onderzoeksbureau Forrester voorspelt dat in 2018 75% van de Europeanen hun inkopen online doen.

Over veel van deze dingen denken we niet eens meer na. Wat maakt online geld lenen dan toch een gevoelig punt? Vaak heeft dat te maken met dat mensen niet goed weten hoe het werkt. En met de vraag of een lening aanvragen via internet wel betrouwbaar is.

Verantwoord geld lenen

Om eerst op dat laatste punt in te gaan: online geld lenen is betrouwbaar. Als Krediet.nl staan we voor verantwoord geld lenen. Want geld lenen kost geld. Dat is een beslissing die je niet zomaar neemt. Wij helpen je graag bij het vinden van de voor jou meest geschikte lening.

Nu hoor ik je denken: dat kun je makkelijk zeggen van jezelf. Dat is waar, maar wij zeggen dat niet alleen over onszelf. Krediet.nl heeft een vergunning van de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Deze vergunning wordt alleen verstrekt aan financieel gezonde bedrijven met kennis van zaken. Bovendien beschikken we over meer lidmaatschappen en keurmerken die ons aanmerken als betrouwbaar kredietverstrekker. Zo kun je met een gerust hart zoiets persoonlijks als het afsluiten van een lening aan ons overlaten.

Online geld lenen is goedkoper geld lenen

Tot zo ver over de betrouwbaarheid van online geld lenen. Wat ook goed is om te weten, is dat online lenen vaak een stuk goedkoper is dan lenen bij de bank om de hoek. Als online kredietverstrekker zijn wij gespecialiseerd in geld lenen. Dat betekent dat we bijvoorbeeld minder personeel hebben dan grote banken. Ook zijn onze kantoorkosten flink lager. Dat verschil merk je bij het afsluiten van je lening!

Snel en 24/7 lenen

Online geld lenen heeft nog meer voordelen. Zo gaat het afsluiten van een lening snel. Het hele proces gaat namelijk digitaal of eventueel via de telefoon. Je hoeft in ieder geval geen afspraak te maken om tijdens kantooruren ergens langs te komen.

Sowieso betekent online lenen een lening afsluiten op het moment dat jij er tijd voor hebt. Je regelt je lening gewoon achter je computer. In de avonduren of in het weekend, als dat voor jou beter uitkomt. Een aanvraag voor een lening indienen kan bij ons 24 uur per dag, 365 dagen per jaar.

Werkwijze online lenen Krediet.nl

Hopelijk ben je zo iets meer te weten gekomen over online geld lenen. Betrouwbaar, snel en op een moment dat het jou uitkomt dus! Meer informatie over de werkwijze van Krediet.nl vind je hier. Natuurlijk zijn wij ook altijd bereid je vragen te beantwoorden. We horen graag van je!

Geschreven door:
  • René Koopman
  • Directeur
Kun jij nog een doorlopend krediet afsluiten
Kun jij nog een Doorlopend Krediet afsluiten? 24 maart 2021 | Danny Lindeman
Leennormen verder aangescherpt per 1 april
Nieuwe leennormen per 1 april 2021 22 maart 2021 | Danny Lindeman
Lender en spender
Lender & Spender is met verlaagde rente nu goedkoopste in de markt 2 maart 2021 | Danny Lindeman

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

776 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 9.6 op Trustpilot

Trustpilot rating

Ik ben goed geholpen door krediet. Nl,sneller en simpel.

Heer Gurcan , mevrouw Gurcan 13 dagen geleden
Trustpilot rating

Wederom erg behulpzaam in het zoeken naar de juiste oplossing. En uiteindelijk ook de perfecte oplossing gevonden voor mijn situatie

Rob 16 dagen geleden
Vraag nu online je lening aan!

Profiteer nu nog van de laagste rente ooit.
Vanaf 3,4% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen