Let op! geld lenen kost geld

Krediet.nl: voordelig en verantwoord lenen

Bij Krediet.nl ben je ervan verzekerd altijd verantwoord te lenen tegen een aantrekkelijke rente. Dat zeggen wij niet alleen over onszelf. Krediet.nl is aangesloten bij en lid van verschillende organisaties die garanderen dat wij een betrouwbare dienstverlener zijn.

Betrouwbaar en veilig:

Krediet.nl is aangesloten bij en lid van verschillende organisaties die garanderen dat wij een betrouwbare dienstverlener zijn.

  • Autoriteit Financiële Markten: De AFM houdt onafhankelijk toezicht op financiële dienstverleners in Nederland. Gecontroleerd wordt of financiële partijen zich aan regels en wetgeving houden. Krediet.nl heeft een vergunning van de AFM. Dat betekent dat wij een financieel gezonde onderneming zijn.

  • Nederlandse Vereniging van Financieringsadviseurs en –bemiddelaars: Met lidmaatschap van de NVF en het ondertekenen van de gedragscode garanderen wij bij Krediet.nl eerlijk en volgens de regels te handelen. Altijd in het belang van onze klanten.

  • Autoriteit Persoonsgegevens: Krediet.nl is ook lid bij het Autoriteit Persoonsgegevens (voorheen het CPB). Hiervoor weet je zeker dat je persoonlijke gegevens door ons vertrouwelijk behandeld worden.

  • Stichting Keurmerk Financiële Dienstverlening: Ons keurmerk van het Kifid toont aan dat Krediet.nl aan hoge kwalitatieve eisen voldoet. Deze eisen gaan verder dan de Wet op het financieel toezicht. Om het keurmerk te behouden worden we regelmatig gecontroleerd door een onafhankelijke organisatie.

  • Stichting Erkend Hypotheekadviseur: De SEH zet zich in voor goed hypotheekadvies aan consumenten. Door dit keurmerk weet je zeker dat je bij Krediet.nl te maken hebt met specialisten met kennis van zaken als het om je hypotheek gaat.

Wat kun je lenen?


Kunnen wij je verder helpen?

Als je geld wilt lenen, heb je waarschijnlijk ook wel vragen. Bijvoorbeeld welke lening bij je leendoel past of hoe wij werken. Vind hier informatie over onze werkwijze of lees meer over verschillende leendoelen. Als je er niet uitkomt staan onze medewerkers klaar om je verder te helpen.