Geld lenen kost geld

Leenvorm omzetten

Lage rente en gunstige voorwaarden

Een lening omzetten loont als je een lening hebt met een hoge rente. Of als de voorwaarden niet gunstig zijn. Misschien wil je een andere leenvorm of een langere of juist kortere looptijd. Maar ook een verandering in je persoonlijke situatie of inkomen kan een reden zijn om je huidige lening om te zetten naar een nieuwe.

Je lopende lening omzetten naar een nieuwe bij Krediet.nl betekent een lage rente en gunstige voorwaarden. De rente staat nu historisch laag en de voorwaarden zijn gunstiger geworden: in het verleden kon je alleen boetevrij extra aflossen bij een Doorlopend Krediet, maar tegenwoordig mag dat ook kosteloos bij een Persoonlijke Lening. 

Je Doorlopend Krediet of Persoonlijke Lening kun je op elk moment en kosteloos omzetten naar een nieuwe lening; ook als je huidige lening bij een andere kredietverstrekker loopt. Je leent bij ons online geld tegen een lage rente en gunstige voorwaarden.

Hulp bij oversluiten

Via onze gratis oversluitservice kun je zonder extra kosten je lening omzetten. Je kunt ook meerdere kleine leningen samenvoegen tot één grote lening. In beide gevallen bespaar je dankzij de lagere rente en krijg je betere bijbehorende voorwaarden.

Huiseigenaar? Dan kun je een deel van je hypotheek omzetten naar een Huiseigenaar Persoonlijke Lening (het vroegere WOZ-krediet).

Persoonlijke lening omzetten en oversluiten

Je Persoonlijke Lening omzetten naar een nieuwe Persoonlijke Lening kan een besparing opleveren en dus lagere maandlasten. Dit omdat je een lagere rente krijgt aangeboden en daardoor maandelijks minder hoeft te betalen. Ook kun je ervoor kiezen om een andere looptijd vast te zetten. Tegenwoordig hoef je geen boete meer te betalen bij extra tussentijdse aflossingen op je lening.
Een Persoonlijke Lening oversluiten kan op elk gewenst moment.

Wil je liever een variabele rente in plaats van een vaste? Zet dan je Persoonlijke Lening om naar een Doorlopend Krediet. Je hebt bij deze leenvorm meer zeggenschap over je lening. Je hoeft niet het gehele leenbedrag in een keer op te nemen en vervolgens af te betalen. In plaats daarvan kun je iedere keer precies het bedrag opnemen dat je op dat moment nodig hebt en bepaal je zelf wanneer je dat doet. Heb je een opgenomen bedrag afgelost maar heb je het weer nodig? Dat kun je het opnieuw opnemen met als maximum de kredietlimiet van je lening.

Doorlopend Krediet omzetten en oversluiten

Een Doorlopend Krediet kan altijd worden omgezet naar een nieuw Doorlopend Krediet. Het loont om de lening over te sluiten als je een lagere rente kunt krijgen. Of als de voorwaarden gunstiger zijn.

Omdat de rente nu heel laag staat kan dit ook een mooi moment zijn om de rente vast te zetten in plaats van een lening met een variabele rente te houden. Zet het Doorlopend Krediet om naar een Persoonlijke Lening en start meteen met profiteren van de lage rente en lage vaste maandlasten. Ook bij deze leenvorm mag je tussentijds kosteloos extra aflossen.

Meerdere leningen samenvoegen

De rente die je betaalt voor een laag leenbedrag is hoger dan de rente voor een hoog leenbedrag. Heb je meerdere kleine leningen? Voeg ze samen tot één grote lening: je krijgt een lagere rente en je hebt veel beter overzicht.

Oversluitservice

Maak gebruik van onze rekentool om te zien hoeveel jij gaat besparen als je je lening omzet naar een lening bij Krediet.nl. Wil je direct een offerte ontvangen voor het oversluiten van je lening? Vraag hem hier aan. Onze kredietadviseurs geven je graag advies als je vragen hebt. Zij zorgen ervoor dat jij de best passende lening afsluit.

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

1227 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 9.8 op Trustpilot

Trustpilot rating

Altijd snelle acties en we zijn al vaker teruggekomen!

Hirsch 18 uur geleden
Trustpilot rating

Netjes, duidelijk, snel en erg behulpzaam!

Heer Van Ledden enmevrouw Kelderman, 2 dagen geleden
Vraag nu online je lening aan!

Profiteer nu nog van de laagste rente ooit.
Vanaf 6,1% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen