Let op! geld lenen kost geld

Verkiezingen 2017: De Hypotheekrenteaftrek

Betaal minder

Je lening verhogen zonder veel extra te betalen?

Vraag een offerte aan en wij rekenen de voordeligste optie voor je uit.

Of neem contact op met onze specialist op het gebied van lening verhogen.

8 maart 2017

http://www.homefinance.nl/hypotheek/informatie/hypotheekrenteaftrek/standpunten-politieke-partijen-hypotheekrenteaftrek.asp

De verkiezingen komen eraan. Alle partijen voeren volop campagne. Een altijd terugkerend onderwerp in het partijprogramma is de hypotheekrenteaftrek. Elke partij neemt een ander standpunt in als het gaat om de invulling en hoogte van de aftrek.

De aftrek van de hypotheekrente, het belastingvoordeel voor huiseigenaren,  is sinds 2013 veelvuldig onderwerp van discussie geweest. Versoberingen rondom de aftrek waren het gevolg. Deze ingezette tendens wordt doorgezet in 2017. Belastingvoordeel voor starters op de huizenmarkt zal steeds meer worden afgebouwd.

Hoe denken de partijen over de hypotheekrenteaftrek? Als hypotheekrenteaftrek voor jou een belangrijk punt is op welke partij stem je dan? HomeFinance.nl heeft een overzicht gemaakt. Zij hebben inzichtelijk gemaakt wat alle standpunten van de partijen zijn. 


Laat een reactie achter

Je e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.
Verplichte velden staan met een * aangegeven.


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Wat kun je lenen?


Over Krediet.nl

Krediet.nl heeft zeer ruime ervaring in het adviseren over krediet. Met onze vlotte werkwijze, afhandeling en goede nazorg kunt u rekenen op onze uitstekende service en het advies dat bij u past.

Onze voordelen:

  • Geen afsluitkosten of advieskosten
  • Aantrekkelijke rente
  • Onafhankelijk
  • Eén aanspreekpunt
  • Ervaren kredietspecialisten
  • Gekwalificeerde adviseurs

Heb je nog vragen?

Hoe financier ik een auto of welke lening is fiscaal aftrekbaar? Deze en al jouw andere vragen beantwoorden we graag. Neem direct contact met ons op of bekijk onze pagina met veelgestelde vragen.