Let op! geld lenen kost geld

Interbank past Doorlopend krediet aan

Betaal minder

Je lening verhogen zonder veel extra te betalen?

Vraag een offerte aan en wij rekenen de voordeligste optie voor je uit.

Of neem contact op met onze specialist op het gebied van lening verhogen.

28 september 2018

Kredietverstrekker Interbank gaat consumenten ondersteunen naar een toekomst zonder schulden. Er zijn veel ontevreden klanten met een doorlopend krediet. Zij ervaren ontevredenheid rondom de renteontwikkeling en het blijkt ook lastig te zijn om het doorlopend krediet over te sluiten wanneer er veranderingen zijn in hun financiële situatie.  Redenen voor Interbank om het beleid rondom het  doorlopend krediet aan te pakken. 

Vanaf 1 oktober gaat Interbank een groot deel van zijn klanten met een doorlopend krediet omzetten naar een persoonlijke lening. Door de vaste looptijd en de vaste rente, hebben klanten meer zekerheid. 

Klanten die eerder geprobeerd hebben om hun doorlopend krediet over te sluiten, zonder succes, krijgen een vergoeding aangeboden van Interbank.

Daarnaast wil Interbank dat toekomstige doorlopende kredieten enkel nog worden afgesloten voor klanten die voor een korte periode flexibel geld willen lenen. Om dit te stimuleren is de kredietlimiet voortaan nog maar maximaal €15.000,- en zullen klanten geacht worden meer af te lossen, maandelijks 2% van het kredietlimiet.

Voor overige leendoelen en hogere bedragen, is de klant aangewezen op een persoonlijke lening. 


Laat een reactie achter

Je e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.
Verplichte velden staan met een * aangegeven.


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Wat kun je lenen?


Over Krediet.nl

Krediet.nl heeft zeer ruime ervaring in het adviseren over krediet. Met onze vlotte werkwijze, afhandeling en goede nazorg kunt u rekenen op onze uitstekende service en het advies dat bij u past.

Onze voordelen:

  • Geen afsluitkosten of advieskosten
  • Aantrekkelijke rente
  • Onafhankelijk
  • Eén aanspreekpunt
  • Ervaren kredietspecialisten
  • Gekwalificeerde adviseurs

Heb je nog vragen?

Hoe financier ik een auto of welke lening is fiscaal aftrekbaar? Deze en al jouw andere vragen beantwoorden we graag. Neem direct contact met ons op of bekijk onze pagina met veelgestelde vragen.