Geld lenen kost geld

Interbank past Doorlopend krediet aan

bank-banking-blue-50987

28 september 2018

Kredietverstrekker Interbank gaat consumenten ondersteunen naar een toekomst zonder schulden. Er zijn veel ontevreden klanten met een doorlopend krediet. Zij ervaren ontevredenheid rondom de renteontwikkeling en het blijkt ook lastig te zijn om het doorlopend krediet over te sluiten wanneer er veranderingen zijn in hun financiële situatie.  Redenen voor Interbank om het beleid rondom het  doorlopend krediet aan te pakken. 

Vanaf 1 oktober gaat Interbank een groot deel van zijn klanten met een doorlopend krediet omzetten naar een persoonlijke lening. Door de vaste looptijd en de vaste rente, hebben klanten meer zekerheid. 

Klanten die eerder geprobeerd hebben om hun doorlopend krediet over te sluiten, zonder succes, krijgen een vergoeding aangeboden van Interbank.

Daarnaast wil Interbank dat toekomstige doorlopende kredieten enkel nog worden afgesloten voor klanten die voor een korte periode flexibel geld willen lenen. Om dit te stimuleren is de kredietlimiet voortaan nog maar maximaal €15.000,- en zullen klanten geacht worden meer af te lossen, maandelijks 2% van het kredietlimiet.

Voor overige leendoelen en hogere bedragen, is de klant aangewezen op een persoonlijke lening. 

Via Krediet.nl kunt u kosteloos uw Doorlopend Krediet oversluiten.

logo-BKR

Gratis inzage BKR – registratie in 2019

15 mei 2019
abundance-bank-bank-notes-259249

Nederlandse consument heeft 30 miljard aan leningen openstaan

15 februari 2019
doorlopend krediet

Let op met leningen vergelijken

4 februari 2019

Profiteer nu nog van de laagste rente ooit.
Vanaf 3,9% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen