Geld lenen kost geld

WOZ waarde koopwoning gedaald met ruim 5%

19 september 2014

Afgelopen jaar daalde de gemiddelde WOZ waarde met ruim 5%. Dat meldt het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). Gemiddeld bedroeg de WOZ waarde van een koophuis op 1 januari 2014 € 211.000.

In 2010 stond de WOZ waarde op een hoogtepunt van € 242.000 per woning. Sindsdien daalt de WOZ waarde, met de grootste daling in 2013: 5,4%. Op dit moment staat de waarde per woning daarmee onder het niveau van 2007.

Geen WOZ krediet meer

Een WOZ-krediet afsluiten is sinds 1 september 2014 niet meer mogelijk bij Krediet.nl. Maar daar is wel een prima alternatief voor in de plaats gekomen: een persoonlijke lening en een doorlopend krediet speciaal voor mensen met een eigen woning.

Huiseigenaar Persoonlijke Lening en Doorlopend Krediet

Speciaal voor mensen met een koophuis heeft Krediet.nl de Huiseigenaar Persoonlijke Lening en Huiseigenaar Doorlopend Krediet. Dankzij de zekerheid die een koopwoning biedt, kun je als huiseigenaar vanaf nu geld lenen tegen een éxtra aantrekkelijke rente.

Krediet.nl Premium partner DEFAM

Als Premium-partner van DEFAM kan Krediet.nl haar klanten exclusief zelfs een nog aantrekkelijkere rente bieden. Vraag een offerte aan om te ontdekken wat je mogelijkheden zijn!

Moneyou stopt

Moneyou verdwijnt uit Nederland. Stap over naar een andere geldverstrekker

14 augustus 2020
Maximale rente omlaag naar 10 procent

Maximale kredietvergoeding per 10 augustus naar 10%

3 augustus 2020
Nationale Nederlanden stopt met Doorlopend Krediet

Nationale-Nederlanden stopt met Doorlopend Krediet

29 juni 2020

Profiteer nu nog van de laagste rente ooit.
Vanaf 3,4% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen