Let op! geld lenen kost geld

WOZ waarde koopwoning gedaald met ruim 5%

Betaal minder

Je lening verhogen zonder veel extra te betalen?

Vraag een offerte aan en wij rekenen de voordeligste optie voor je uit.

Of neem contact op met onze specialist op het gebied van lening verhogen.

19 september 2014

Afgelopen jaar daalde de gemiddelde WOZ waarde met ruim 5%. Dat meldt het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). Gemiddeld bedroeg de WOZ waarde van een koophuis op 1 januari 2014 € 211.000.

In 2010 stond de WOZ waarde op een hoogtepunt van € 242.000 per woning. Sindsdien daalt de WOZ waarde, met de grootste daling in 2013: 5,4%. Op dit moment staat de waarde per woning daarmee onder het niveau van 2007.

Geen WOZ krediet meer

Een WOZ-krediet afsluiten is sinds 1 september 2014 niet meer mogelijk bij Krediet.nl. Maar daar is wel een prima alternatief voor in de plaats gekomen: een persoonlijke lening en een doorlopend krediet speciaal voor mensen met een eigen woning.

Huiseigenaar Persoonlijke Lening en Doorlopend Krediet

Speciaal voor mensen met een koophuis heeft Krediet.nl de Huiseigenaar Persoonlijke Lening en Huiseigenaar Doorlopend Krediet. Dankzij de zekerheid die een koopwoning biedt, kun je als huiseigenaar vanaf nu geld lenen tegen een éxtra aantrekkelijke rente.

Krediet.nl Premium partner DEFAM

Als Premium-partner van DEFAM kan Krediet.nl haar klanten exclusief zelfs een nog aantrekkelijkere rente bieden. Vraag een offerte aan om te ontdekken wat je mogelijkheden zijn!


Laat een reactie achter

Je e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.
Verplichte velden staan met een * aangegeven.


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Wat kun je lenen?


Over Krediet.nl

Krediet.nl heeft zeer ruime ervaring in het adviseren over krediet. Met onze vlotte werkwijze, afhandeling en goede nazorg kunt u rekenen op onze uitstekende service en het advies dat bij u past.

Onze voordelen:

  • Geen afsluitkosten of advieskosten
  • Aantrekkelijke rente
  • Onafhankelijk
  • Eén aanspreekpunt
  • Ervaren kredietspecialisten
  • Gekwalificeerde adviseurs

Heb je nog vragen?

Hoe financier ik een auto of welke lening is fiscaal aftrekbaar? Deze en al jouw andere vragen beantwoorden we graag. Neem direct contact met ons op of bekijk onze pagina met veelgestelde vragen.