Let op! geld lenen kost geld

Huizenprijzen blijven stijgen

Betaal minder

Je lening verhogen zonder veel extra te betalen?

Vraag een offerte aan en wij rekenen de voordeligste optie voor je uit.

Of neem contact op met onze specialist op het gebied van lening verhogen.

30 september 2014

Een huis kopen was in augustus 2014 gemiddeld 1,7% duurder dan in augustus 2013. Hiermee stijgen de huizenprijzen voor de vijfde maand op rij.

Dit melden het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) en het Kadaster na onderzoek naar de prijsontwikkeling van bestaande koopwoningen in Nederland. De gemiddelde huizenprijs ligt hiermee 3,1% hoger dan op het dieptepunt van de woningmarkt. Dat is echter nog altijd 19% lager dan met de piek in 2008.

Meer huizen verkocht

Ook het aantal verkochte woningen nam toe. Ten opzichte van dezelfde maand vorig jaar werden in augustus van dit jaar bijna 24% meer huizen verkocht. Hiermee wisselden in 2014 al bijna 90.000 woningen van eigenaar, 38% meer dan in de eerste acht maanden van het jaar een jaar eerder.

Restschuld?

Ben jij een van die mensen die afgelopen maand hun huis verkochten en zit je nu met een restschuld? Of ben je van plan je huis te verkopen, maar hangt je daarbij een restschuld boven het hoofd? Een restschuld kun je voordeliger via een lening financieren dan via je hypotheek. De adviseurs van Krediet.nl denken hierbij graag met je mee!


Laat een reactie achter

Je e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.
Verplichte velden staan met een * aangegeven.


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Wat kun je lenen?


Over Krediet.nl

Krediet.nl heeft zeer ruime ervaring in het adviseren over krediet. Met onze vlotte werkwijze, afhandeling en goede nazorg kunt u rekenen op onze uitstekende service en het advies dat bij u past.

Onze voordelen:

  • Geen afsluitkosten of advieskosten
  • Aantrekkelijke rente
  • Onafhankelijk
  • Eén aanspreekpunt
  • Ervaren kredietspecialisten
  • Gekwalificeerde adviseurs

Heb je nog vragen?

Hoe financier ik een auto of welke lening is fiscaal aftrekbaar? Deze en al jouw andere vragen beantwoorden we graag. Neem direct contact met ons op of bekijk onze pagina met veelgestelde vragen.