Let op! geld lenen kost geld

Ons advies: geld lenen doe je verantwoord

Betaal minder

Je lening verhogen zonder veel extra te betalen?

Vraag een offerte aan en wij rekenen de voordeligste optie voor je uit.

Of neem contact op met onze specialist op het gebied van lening verhogen.

21 augustus 2014

Opnieuw hebben meer mensen een serieuze betalingsachterstand opgelopen op hun lening, hypotheek of krediet. Dat concludeert het Bureau Krediet Registratie (BKR) op basis van de cijfers over het eerste half jaar van 2014.

Het aantal mensen met een betalingsachterstand op hun lening, hypotheek of krediet nam toe met bijna 19.000. Dat aantal is te vergelijken met de stijging van vorig jaar. Hiermee lijkt de trend van ieder half jaar 3% meer mensen met een lening, hypotheek of krediet die in de problemen komen, door te zetten.

Meeste mensen hebben lening, hypotheek of krediet zonder betaalproblemen

Zo’n 9% van de mensen die door het afsluiten van een lening, hypotheek of krediet in het register van het BKR zijn opgenomen, heeft problemen met het aflossen van hun lening, hypotheek of krediet. De belangrijkste redenen dat mensen in geldproblemen komen, zijn echtscheiding of plotseling werkloos raken.


Laat een reactie achter

Je e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.
Verplichte velden staan met een * aangegeven.


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Wat kun je lenen?


Over Krediet.nl

Krediet.nl heeft zeer ruime ervaring in het adviseren over krediet. Met onze vlotte werkwijze, afhandeling en goede nazorg kunt u rekenen op onze uitstekende service en het advies dat bij u past.

Onze voordelen:

  • Geen afsluitkosten of advieskosten
  • Aantrekkelijke rente
  • Onafhankelijk
  • Eén aanspreekpunt
  • Ervaren kredietspecialisten
  • Gekwalificeerde adviseurs

Heb je nog vragen?

Hoe financier ik een auto of welke lening is fiscaal aftrekbaar? Deze en al jouw andere vragen beantwoorden we graag. Neem direct contact met ons op of bekijk onze pagina met veelgestelde vragen.