Let op! geld lenen kost geld

Financieel adviseur weer populair bij consument

Betaal minder

Je lening verhogen zonder veel extra te betalen?

Vraag een offerte aan en wij rekenen de voordeligste optie voor je uit.

Of neem contact op met onze specialist op het gebied van lening verhogen.

31 oktober 2014

De financieel adviseur zal de komende tijd weer populairder worden bij de consument. Dat is de voorspelling die de bekende trendwatcher Adjiedj Bakas doet in een interview met InFinance.

De vele acties om de zelfredzaamheid van consumenten te bevorderen ten spijt: “De gemiddelde consument heeft helemaal geen verstand van financiële producten en zal dat niet krijgen ook,” stelt Bakas.

Enorm aanbod

Mensen hebben ook vaak geen zin na een lange werkdag aan de slag te moeten met hun financiën. Daarbij leidt het enorme aanbod van producten en diensten tot keuzestress. Op basis van deze argumenten voorziet Bakas een toename van de vraag naar professioneel financieel advies. “De consument zal op zoek gaan naar een financieel adviseur die hem helpt bij het maken van de juiste keuzes.”

Online, voordelig en verantwoord lenen

Bij Krediet.nl vinden we financieel advies bij het aanvragen van een lening voor iedere consument onmisbaar. Zelfs voor mensen met een financiële achtergrond! De kredietadviseurs van Krediet.nl zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen omtrent online geld lenen. Die kennis verwerken we in ons advies. Zo ben je verzekerd van de beste lening voor je persoonlijke situatie en betaal je de meest gunstige rente.

Meer informatie en offerte aanvragen

Meer weten over geld lenen met advies? Lees de blog van onze kredietadviseur Pieter van Drunen: Geld lenen met of zonder advies?. Of vraag een offerte aan en ontdek wat wij met ons financieel advies voor jou kunnen betekenen!

Bron: Infinance.nl Het hele interview met Adjiedj Bakas is te lezen in de nieuw te verschijnen editie van InFinance Magazine.


Laat een reactie achter

Je e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.
Verplichte velden staan met een * aangegeven.


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Wat kun je lenen?


Over Krediet.nl

Krediet.nl heeft zeer ruime ervaring in het adviseren over krediet. Met onze vlotte werkwijze, afhandeling en goede nazorg kunt u rekenen op onze uitstekende service en het advies dat bij u past.

Onze voordelen:

  • Geen afsluitkosten of advieskosten
  • Aantrekkelijke rente
  • Onafhankelijk
  • Eén aanspreekpunt
  • Ervaren kredietspecialisten
  • Gekwalificeerde adviseurs

Heb je nog vragen?

Hoe financier ik een auto of welke lening is fiscaal aftrekbaar? Deze en al jouw andere vragen beantwoorden we graag. Neem direct contact met ons op of bekijk onze pagina met veelgestelde vragen.