Geld lenen kost geld

Financieel adviseur weer populair bij consument

31 oktober 2014

De financieel adviseur zal de komende tijd weer populairder worden bij de consument. Dat is de voorspelling die de bekende trendwatcher Adjiedj Bakas doet in een interview met InFinance.

De vele acties om de zelfredzaamheid van consumenten te bevorderen ten spijt: “De gemiddelde consument heeft helemaal geen verstand van financiële producten en zal dat niet krijgen ook,” stelt Bakas.

Enorm aanbod

Mensen hebben ook vaak geen zin na een lange werkdag aan de slag te moeten met hun financiën. Daarbij leidt het enorme aanbod van producten en diensten tot keuzestress. Op basis van deze argumenten voorziet Bakas een toename van de vraag naar professioneel financieel advies. “De consument zal op zoek gaan naar een financieel adviseur die hem helpt bij het maken van de juiste keuzes.”

Online, voordelig en verantwoord lenen

Bij Krediet.nl vinden we financieel advies bij het aanvragen van een lening voor iedere consument onmisbaar. Zelfs voor mensen met een financiële achtergrond! De kredietadviseurs van Krediet.nl zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen omtrent online geld lenen. Die kennis verwerken we in ons advies. Zo ben je verzekerd van de beste lening voor je persoonlijke situatie en betaal je de meest gunstige rente.

Meer informatie en offerte aanvragen

Meer weten over geld lenen met advies? Lees de blog van onze kredietadviseur Pieter van Drunen: Geld lenen met of zonder advies?. Of vraag een offerte aan en ontdek wat wij met ons financieel advies voor jou kunnen betekenen!

Bron: Infinance.nl Het hele interview met Adjiedj Bakas is te lezen in de nieuw te verschijnen editie van InFinance Magazine.

Moneyou stopt

Moneyou verdwijnt uit Nederland. Stap over naar een andere geldverstrekker

14 augustus 2020
Maximale rente omlaag naar 10 procent

Maximale kredietvergoeding per 10 augustus naar 10%

3 augustus 2020
Nationale Nederlanden stopt met Doorlopend Krediet

Nationale-Nederlanden stopt met Doorlopend Krediet

29 juni 2020

Profiteer nu nog van de laagste rente ooit.
Vanaf 3,4% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen