Geld lenen kost geld

Toename problemen afbetalen lening bevestigen belang verantwoord lenen

23 januari 2015

In 2014 registreerde het Bureau Krediet Registratie (BKR) in totaal 771.000 consumenten met een betalingsachterstand op hun lening. Dat is een toename van ongeveer 31.000 consumenten met geld lenen problemen in vergelijking met een jaar eerder.

De stijging van het aantal consumenten met problemen bij het afbetalen van hun lening past in een trend die al jarenlang aanhoud. Een klein beetje positief nieuws was dat de toename in 2014 lager was dan in 2013. Toen nam het aantal consumenten met een betaalachterstand op hun lening toe met 51.000.

Voordeling en verantwoord lenen

De toename van het aantal consumenten met problemen met het afbetalen van hun lening benadrukt het belang van verantwoord geld lenen. Dat is waar wij bij Krediet.nl voor staan: niet alleen voordelig, maar ook verantwoord lenen. Onze adviseurs helpen je hier graag bij. Want geld lenen is maatwerk.

Lening passend bij je situatie

Daarom is geld lenen met advies de meest verstandige en voordelige keuze. Onze adviseurs zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen omtrent alles wat met je lening te maken kan hebben. Zo kun jij de lening afsluiten die het beste past bij je persoonlijke situatie. Meer weten over geld lenen met advies? Lees onze blog: Geld lenen met of zonder advies.

Moneyou stopt

Moneyou verdwijnt uit Nederland. Stap over naar een andere geldverstrekker

14 augustus 2020
Maximale rente omlaag naar 10 procent

Maximale kredietvergoeding per 10 augustus naar 10%

3 augustus 2020
Nationale Nederlanden stopt met Doorlopend Krediet

Nationale-Nederlanden stopt met Doorlopend Krediet

29 juni 2020

Profiteer nu nog van de laagste rente ooit.
Vanaf 3,4% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen