Let op! geld lenen kost geld

Toename problemen afbetalen lening bevestigen belang verantwoord lenen

Betaal minder

Je lening verhogen zonder veel extra te betalen?

Vraag een offerte aan en wij rekenen de voordeligste optie voor je uit.

Of neem contact op met onze specialist op het gebied van lening verhogen.

23 januari 2015

In 2014 registreerde het Bureau Krediet Registratie (BKR) in totaal 771.000 consumenten met een betalingsachterstand op hun lening. Dat is een toename van ongeveer 31.000 consumenten met geld lenen problemen in vergelijking met een jaar eerder.

De stijging van het aantal consumenten met problemen bij het afbetalen van hun lening past in een trend die al jarenlang aanhoud. Een klein beetje positief nieuws was dat de toename in 2014 lager was dan in 2013. Toen nam het aantal consumenten met een betaalachterstand op hun lening toe met 51.000.

Voordeling en verantwoord lenen

De toename van het aantal consumenten met problemen met het afbetalen van hun lening benadrukt het belang van verantwoord geld lenen. Dat is waar wij bij Krediet.nl voor staan: niet alleen voordelig, maar ook verantwoord lenen. Onze adviseurs helpen je hier graag bij. Want geld lenen is maatwerk.

Lening passend bij je situatie

Daarom is geld lenen met advies de meest verstandige en voordelige keuze. Onze adviseurs zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen omtrent alles wat met je lening te maken kan hebben. Zo kun jij de lening afsluiten die het beste past bij je persoonlijke situatie. Meer weten over geld lenen met advies? Lees onze blog: Geld lenen met of zonder advies.


Laat een reactie achter

Je e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.
Verplichte velden staan met een * aangegeven.


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Wat kun je lenen?


Over Krediet.nl

Krediet.nl heeft zeer ruime ervaring in het adviseren over krediet. Met onze vlotte werkwijze, afhandeling en goede nazorg kunt u rekenen op onze uitstekende service en het advies dat bij u past.

Onze voordelen:

  • Geen afsluitkosten of advieskosten
  • Aantrekkelijke rente
  • Onafhankelijk
  • Eén aanspreekpunt
  • Ervaren kredietspecialisten
  • Gekwalificeerde adviseurs

Heb je nog vragen?

Hoe financier ik een auto of welke lening is fiscaal aftrekbaar? Deze en al jouw andere vragen beantwoorden we graag. Neem direct contact met ons op of bekijk onze pagina met veelgestelde vragen.