Let op! geld lenen kost geld

Ruim 12.000 meldingen bij AFM

Betaal minder

Je lening verhogen zonder veel extra te betalen?

Vraag een offerte aan en wij rekenen de voordeligste optie voor je uit.

Of neem contact op met onze specialist op het gebied van lening verhogen.

9 februari 2015

Ruim 12.000 trokken consumenten in 2014 aan de bel bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Een derde van deze meldingen gaf aanleiding tot verder onderzoek.

Bijna een kwart van de meldingen ging over hypotheken en hypotheek adviezen. Een tweede kwart had te maken met verzekeringen. Op de derde plaats stond het consumptief krediet.

AFM: toezicht geldlenen e.d.

De AFM houdt toezicht op het gedrag van de gehele financiële marktsector. Consumenten leveren met het melden van mogelijke misstanden een belangrijke bijdrage aan het werk van de toezichthouder, aldus de AFM zelf.

AFM vergunning : verantwoord geldlenen

Het doel van de AFM is het beschermen van de Nederlandse consument. Vergunningen worden dan ook alleen verstrekt aan financieel gezonde ondernemingen. Ook Krediet.nl staat geregistreerd bij de AFM. Door onze vergunning ben je er bij Krediet.nl van verzekerd dat wij handelen in het belang van de klant. Zo weet je zeker dat je verantwoord kunt geldlenen.


Laat een reactie achter

Je e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.
Verplichte velden staan met een * aangegeven.


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Wat kun je lenen?


Over Krediet.nl

Krediet.nl heeft zeer ruime ervaring in het adviseren over krediet. Met onze vlotte werkwijze, afhandeling en goede nazorg kunt u rekenen op onze uitstekende service en het advies dat bij u past.

Onze voordelen:

  • Geen afsluitkosten of advieskosten
  • Aantrekkelijke rente
  • Onafhankelijk
  • Eén aanspreekpunt
  • Ervaren kredietspecialisten
  • Gekwalificeerde adviseurs

Heb je nog vragen?

Hoe financier ik een auto of welke lening is fiscaal aftrekbaar? Deze en al jouw andere vragen beantwoorden we graag. Neem direct contact met ons op of bekijk onze pagina met veelgestelde vragen.