Let op! geld lenen kost geld

Meer werk voor uitzendkrachten

Betaal minder

Je lening verhogen zonder veel extra te betalen?

Vraag een offerte aan en wij rekenen de voordeligste optie voor je uit.

Of neem contact op met onze specialist op het gebied van lening verhogen.

23 maart 2015

Uitzendconcern Randstad boekte in het laatste kwartaal van 2014 een winst van 4,5 miljard euro. Dat is 5 procent meer dan in dezelfde periode in 2013.

Dat blijkt uit jaarcijfers van de uitzender. Traditioneel voert de uitzendbranche het herstel op de arbeidsmarkt aan en er klinken nu al meer dan een jaar positieve geluiden. Randstad meldde dat ook in januari 2015 de omzetgroei bemoedigend is.

Toename uren uitzendkracht

Niet alleen de omzet van uitzenders stijgt. Ook bedrijven zien hun opdrachten toenemen. Toch durven ze vaak nog geen vaste krachten in dienst te nemen. De extra arbeidsuren besteden ze liever uit aan uitzendkrachten of zzp’ers.

Geld lenen uitzendkracht

Afgelopen jaar speelde kredietverstrekker DEFAM in op de veranderingen op de arbeidsmarkt. Mensen hebben vaker een tijdelijk dan een vast contract hebben, maar willen nog altijd geld lenen. Daarom rekent DEFAM bij mensen met een uitzendkrachtovereenkomst Fase B tegenwoordig 70 procent van het inkomen mee bij het beoordelen van de aanvraag voor een lening. Zo blijft geld lenen ook op een veranderde arbeidsmarkt mogelijk.


Laat een reactie achter

Je e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.
Verplichte velden staan met een * aangegeven.


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Wat kun je lenen?


Over Krediet.nl

Krediet.nl heeft zeer ruime ervaring in het adviseren over krediet. Met onze vlotte werkwijze, afhandeling en goede nazorg kunt u rekenen op onze uitstekende service en het advies dat bij u past.

Onze voordelen:

  • Geen afsluitkosten of advieskosten
  • Aantrekkelijke rente
  • Onafhankelijk
  • Eén aanspreekpunt
  • Ervaren kredietspecialisten
  • Gekwalificeerde adviseurs

Heb je nog vragen?

Hoe financier ik een auto of welke lening is fiscaal aftrekbaar? Deze en al jouw andere vragen beantwoorden we graag. Neem direct contact met ons op of bekijk onze pagina met veelgestelde vragen.