Let op! geld lenen kost geld

Consumentenvertrouwen na jaren weer positief

Betaal minder

Je lening verhogen zonder veel extra te betalen?

Vraag een offerte aan en wij rekenen de voordeligste optie voor je uit.

Of neem contact op met onze specialist op het gebied van lening verhogen.

3 april 2015

Voor het eerst in 7,5 jaar is het consumentenvertrouwen weer positief. Dat meldt het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

In maart kwam het de vertrouwensindex uit op 2. Dat is ruim boven het gemiddelde van de afgelopen twintig jaar, dat op -8 stond.

Economie en werkloosheid

Consumenten hebben vooral weer vertrouwen in de economie. Ook hebben mensen positievere verwachtingen met betrekking tot de werkloosheid. Er is slechts een klein verschil tussen het aantal mensen dat een stijging of een daling van de werkloosheid verwacht. Deze index behaalde hiermee de hoogste stand sinds vier jaar.

Meer bereid tot doen van grote aankopen

Onder invloed hiervan is ook de bereidheid tot het doen van grote aankopen gestegen. In vergelijking met februari stond de koopbereidheidsindex in maart twee punten hoger. Het is voor het eerst sinds 2008 dat het aantal positieve mensen zo hoog is. Onder het doen van grote aankopen valt het kopen van een wasmachine, televisie of meubilair.


Laat een reactie achter

Je e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.
Verplichte velden staan met een * aangegeven.


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Wat kun je lenen?


Over Krediet.nl

Krediet.nl heeft zeer ruime ervaring in het adviseren over krediet. Met onze vlotte werkwijze, afhandeling en goede nazorg kunt u rekenen op onze uitstekende service en het advies dat bij u past.

Onze voordelen:

  • Geen afsluitkosten of advieskosten
  • Aantrekkelijke rente
  • Onafhankelijk
  • Eén aanspreekpunt
  • Ervaren kredietspecialisten
  • Gekwalificeerde adviseurs

Heb je nog vragen?

Hoe financier ik een auto of welke lening is fiscaal aftrekbaar? Deze en al jouw andere vragen beantwoorden we graag. Neem direct contact met ons op of bekijk onze pagina met veelgestelde vragen.