Let op! geld lenen kost geld

Leenvoordeel voor huiseigenaren

Een eigen huis biedt zekerheid. Niet alleen voor jezelf, maar ook bij het aanvragen van een lening. Als huiseigenaar kom je dan ook in aanmerking voor speciaal voordeel bij het aanvragen van een lening.

Betaal minder

Je lening verhogen zonder veel extra te betalen?

Vraag een offerte aan en wij rekenen de voordeligste optie voor je uit.

Of neem contact op met onze specialist op het gebied van lening verhogen.

Meer zekerheid bij lenen met eigen huis

Bij het aanvragen van een lening biedt een eigen huis extra zekerheid. Daarom kun je als huiseigenaar geld lenen tegen een extra aantrekkelijke rente. Dit geldt zowel bij een persoonlijke lening als bij een doorlopend krediet.

Rente persoonlijke lening fiscaal aftrekbaar

Gebruik je de persoonlijke lening voor de aankoop, verbouwing of verbetering van je eigen huis? Dan is de rente van je lening fiscaal aftrekbaar. Ook bij geld lenen voor je restschuld mag je de rente van je persoonlijke lening aftrekken bij je belastingaangifte.

Verschillende leningen voor huiseigenaren

Er zijn verschillende extra voordelige leningen voor huiseigenaren beschikbaar. Zo biedt DEFAM de Huiseigenaar Persoonlijke Lening en het Huiseigenaar Doorlopend Krediet. Als huiseigenaar kun je met deze leningen een hoger kredietbedrag lenen met een aantrekkelijkere rente. En als Premium-partner van DEFAM kan Krediet.nl je zelfs een extra aantrekkelijke rente bieden!

Wat kun je lenen?


Over Krediet.nl

Krediet.nl heeft zeer ruime ervaring in het adviseren over krediet. Met onze vlotte werkwijze, afhandeling en goede nazorg kunt u rekenen op onze uitstekende service en het advies dat bij u past.

Onze voordelen:

  • Geen afsluitkosten of advieskosten
  • Aantrekkelijke rente
  • Onafhankelijk
  • Eén aanspreekpunt
  • Ervaren kredietspecialisten
  • Gekwalificeerde adviseurs

Kunnen wij je verder helpen?

Als je geld wilt lenen, heb je waarschijnlijk ook wel vragen. Bijvoorbeeld welke lening bij je leendoel past of hoe wij werken. Vind hier informatie over onze werkwijze of lees meer over verschillende leendoelen. Als je er niet uitkomt staan onze medewerkers klaar om je verder te helpen.