Let op! geld lenen kost geld

DEFAM Huiseigenaar Doorlopend Krediet

Een doorlopend krediet biedt je flexibel beschikking over geld. Handig om achter de hand te hebben bij onverwachte uitgaven. En voor huiseigenaren met een extra aantrekkelijke rente!

Betaal minder

Je lening verhogen zonder veel extra te betalen?

Vraag een offerte aan en wij rekenen de voordeligste optie voor je uit.

Of neem contact op met onze specialist op het gebied van lening verhogen.

Lenen met een eigen huis bij DEFAM

Als huiseigenaar kun je bij DEFAM extra voordelig lenen met een Huiseigenaar Doorlopend Krediet. Het Huiseigenaar Doorlopend Krediet is speciaal ontwikkeld voor huiseigenaren. Net als bij een gewoon doorlopend krediet kun je flexibel beschikken over extra geld. Maar als huiseigenaar lenen bij DEFAM biedt meer voordeel.

Extra aantrekkelijke rente

Een eigen woning biedt zekerheid bij het afsluiten van een doorlopend krediet. Hierdoor kom je in aanmerking voor een extra aantrekkelijke rente. Als Premium-partner van DEFAM kan Krediet.nl je zelfs een extra aantrekkelijke rente bieden.

Hoger leenbedrag

Huiseigenaren kunnen met een Huiseigenaar Doorlopend Krediet een hoger bedrag lenen. Daarnaast kun je met een doorlopend krediet altijd voortijdig extra aflossen. Hier zijn bij DEFAM geen extra kosten aan verbonden.

Wat kun je lenen?


Over Krediet.nl

Krediet.nl heeft zeer ruime ervaring in het adviseren over krediet. Met onze vlotte werkwijze, afhandeling en goede nazorg kunt u rekenen op onze uitstekende service en het advies dat bij u past.

Onze voordelen:

  • Geen afsluitkosten of advieskosten
  • Aantrekkelijke rente
  • Onafhankelijk
  • Eén aanspreekpunt
  • Ervaren kredietspecialisten
  • Gekwalificeerde adviseurs

Heb je nog vragen?

Hoe financier ik een auto of welke lening is fiscaal aftrekbaar? Deze en al jouw andere vragen beantwoorden we graag. Neem direct contact met ons op of bekijk onze pagina met veelgestelde vragen.