Let op! geld lenen kost geld

DEFAM Huiseigenaar Persoonlijke Lening

Een auto kopen, je huis verbouwen of lenen voor je restschuld. Met een persoonlijke lening leen je eenmalig een vast bedrag. Als huiseigenaar kom je in aanmerking voor een extra aantrekkelijke rente.

Betaal minder

Je lening verhogen zonder veel extra te betalen?

Vraag een offerte aan en wij rekenen de voordeligste optie voor je uit.

Of neem contact op met onze specialist op het gebied van lening verhogen.

Lenen met een eigen huis bij DEFAM

De Huiseigenaar Persoonlijke Lening van DEFAM is speciaal ontwikkeld voor huiseigenaren. Net als bij een gewone persoonlijke lening heb je de zekerheid van een vaste rente en vaste maandbedragen. Maar een Huiseigenaar Persoonlijke Lening via DEFAM biedt extra voordeel.

Aantrekkelijkere rente en hoger kredietbedrag

Bij het afsluiten van een persoonlijke lening biedt een eigen woning extra zekerheid. Daarom kom je bij DEFAM in aanmerking voor een aantrekkelijkere rente. En omdat Krediet.nl Premium-partner is van DEFAM, is deze rente voor onze klanten nog eens extra aantrekkelijk! Ook is het mogelijk een hoger kredietbedrag te lenen.

Lenen voor huisverbetering of restschuld

Met een Huiseigenaar Persoonlijke Lening kom je in aanmerking voor belastingvoordeel. De rente van je persoonlijke lening is namelijk fiscaal aftrekbaar als je de lening gebruikt voor de verbouwing of verbetering van je eigen huis. Deze aftrekmogelijkheid geldt ook als je de persoonlijke lening gebruikt voor je restschuld.

Persoonlijke lening boetevrij aflossen

Exclusief bij DEFAM: het boetevrij aflossen van je persoonlijke lening. Ook voor een Huiseigenaar Persoonlijke Lening geldt dus dat je onbeperkt je lening kunt aflossen zonder extra kosten.

Wat kun je lenen?


Over Krediet.nl

Krediet.nl heeft zeer ruime ervaring in het adviseren over krediet. Met onze vlotte werkwijze, afhandeling en goede nazorg kunt u rekenen op onze uitstekende service en het advies dat bij u past.

Onze voordelen:

  • Geen afsluitkosten of advieskosten
  • Aantrekkelijke rente
  • Onafhankelijk
  • Eén aanspreekpunt
  • Ervaren kredietspecialisten
  • Gekwalificeerde adviseurs

Heb je nog vragen?

Hoe financier ik een auto of welke lening is fiscaal aftrekbaar? Deze en al jouw andere vragen beantwoorden we graag. Neem direct contact met ons op of bekijk onze pagina met veelgestelde vragen.