Geld lenen kost geld

Doorlopend Krediet oversluiten naar Persoonlijke Lening

Flexibel geld opnemen en profiteren van rentedalingen. Dat zijn de kernmerken van een Doorlopend Krediet. Je neemt geld op wanneer jij dat wilt. Heb je een deel van het bedrag al afgelost? Je kunt het opnieuw opnemen. Geld opnemen kan tot de kredietlimiet die je hebt afgesproken. Je betaalt alleen rente over het opgenomen bedrag.
Maar misschien heb je op dit moment meer behoefte aan zekerheid dan aan flexibiliteit. De leenvorm Persoonlijke Lening geeft je deze zekerheid, omdat het een vaste rente heeft. De rente is nu historisch laag; een gunstig moment om dat tarief vast te zetten. Sluit hiervoor je Doorlopend Krediet over naar een Persoonlijke Lening.

Vast rentetarief: meer zekerheid

Met een Doorlopend Krediet ben je gewend aan flexibiliteit. Een Persoonlijke Lening geeft zekerheid, omdat je de rente hebt vastgezet. Ook de looptijd en je maandlasten staan vast. Je leent een specifiek bedrag en dat wordt eenmalig uitgekeerd. Daarna los je het leenbedrag in maandelijkse termijnen af. Na het oversluiten van je Doorlopend Krediet naar een Persoonlijke Lening profiteer je direct van de vaste lage rente. Afhankelijk van je leendoel kun je profiteren van fiscaal voordeel. Dit voordeel is niet van toepassingen bij de leenvorm Doorlopend Krediet.

Profiteer nu nog van de laagste rente ooit.
Vanaf 3,9% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen