Geld lenen kost geld

Lening aflossen kan sneller en voordeliger

Een financieel mazzeltje, een betere baan of gaan samenwonen: je houdt ineens meer geld over. Nu is het mogelijk om je bestaande lening sneller af te lossen. Dit is gelijk ook het moment om te kijken hoe je je lening kunt aflossen tegen het laagste tarief. 

Je lening sneller aflossen?

Ongeacht het soort lening, als je sneller wilt aflossen is het altijd verstandig om een kredietspecialist naar de lening te laten kijken.

Vraag een offerte aan en binnen 24 uur ontvang je een uitstekend voorstel van een van onze adviseurs. 


Kost het geld, een lening sneller aflossen?

Een persoonlijke lening heeft andere regels voor sneller aflossen dan een doorlopend krediet. Als je meerdere leningen hebt die je sneller wilt aflossen zijn er zeer goede alternatieven.

Persoonlijke Lening sneller aflossen

Wanneer je je Persoonlijke Lening sneller wilt aflossen, heb je niet meer te maken met een boeterente van 0,5% of 1%. Tegenwoordig kun je kosteloos en op elk moment je Persoonlijke Lening sneller aflossen, net als bij een Doorlopend Krediet.

Meerdere leningen sneller aflossen

Als je meerdere leningen hebt, is de kans erg groot dat je veel geld kunt besparen door de leningen samen te voegen. Wil en kun je sneller aflossen, dan sluiten we de leningen over naar een lening met een lagere rente en een kortere looptijd. Zo ben je dubbel voordelig uit.

Verantwoord een bestaande lening sneller aflossen

Als je sneller wilt aflossen, is het altijd verstandig om een kredietspecialist naar de lening te laten kijken. Onze adviseurs onderbouwen het advies met een helder rekenschema. Je weet precies wat je gaat betalen nadat je sneller hebt afgelost en je bent verzekerd van de meest voordelige lening.

Betaal minder

Het team van Krediet.nl is specialist binnen de kredietverstrekking. Het is ons specialisme om verantwoorde en inventieve oplossingen te ontwerpen waardoor wij voor onze klanten veel geld besparen. Betaal ook minder: neem contact op of dien direct een aanvraag in. Binnen 24 uur ontvang je een uitstekend voorstel. 

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

1250 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 4.9 uit 5 op Trustpilot

Trustpilot rating

Zeer vriendelijke en professionele mensen. Goed doorvragen en goed resultaat binnen zeer korte tijd. Ben super tevreden over het hele proces.

Alex Dekker 3 dagen geleden
Trustpilot rating

Duidelijk goede communicatie

Carl de Dooij 18 dagen geleden
Vraag nu online je lening aan!

Profiteer nu van de laagste rente.
Vanaf 6,6% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen