Geld lenen kost geld

Lender & Spender

Je wilt geld lenen voor een speciale uitgave zoals een verbouwing of een nieuwe auto. Via Lender & Spender leen je geld van andere consumenten en bedrijven die de lening financieren. Een bank blijft dus volledig buiten beeld. Het hele proces verloopt bovendien digitaal, waardoor de kosten lager uitvallen. Je kiest zo voor gemak, een vlotte afhandeling en een scherpe rente.

Persoonlijk advies
Geen afsluitkosten
Offerte binnen 24 uur
9.6 op Trustpilot

Daarom kies je voor een Persoonlijke Lening van Lender & Spender

Met een Persoonlijke Lening van Lender & Spender kun je je plannen realiseren zonder tussenkomst van een bank en zonder ingewikkeld papierwerk. In plaats daarvan vraag je online de lening aan, upload je de benodigde documenten en onderteken je digitaal. Zo heb je in heel eenvoudig je lening geregeld. Doordat je alles online afhandelt, worden er bovendien kosten bespaard en dat zie je terug in een vaste lage rente. Je hebt veel zekerheid: je maandlasten staan vast en je weet precies wanneer je lening is afgelost. Ook zijn er geen verborgen kosten en kun je altijd boetevrij extra aflossen.

Heb je vragen over de lening, dan kun je ons altijd bellen of e-mailen. Onze adviseurs staan je graag te woord. Wil je bij nader inzien toch afzien van de lening? Dan kun je binnen 14 dagen nadat je het geld ontvangen hebt de lening kosteloos annuleren en het geld terugsturen. 

Persoonlijke Lening

  • Eenmalig een bedrag lenen tussen € 5.000 en € 15.000
  • Lening is binnen 2 tot 5 jaar afgelost
  • Altijd een scherpe rente
  • 14 dagen bedenktijd
  • Altijd boetevrij extra aflossen

Jouw Persoonlijke lening van Lender & Spender in 4 stappen

Je lening bij Lender & Spender kun je eenvoudig regelen.

1

Online aanvragen

Niet zeker van je keuzes? Onze adviseurs nemen altijd de aanvraag met je door.

2

Het adviesgesprek

We nemen samen je wensen en mogelijkheden door. Jij krijgt van ons de best passende offerte.

3

Documenten opsturen

Je kunt online in je persoonlijke omgeving alle benodigde documenten digitaal aanleveren.

Het geld op je rekening

Wij handelen de rest kosteloos voor je af. Binnen 2 werkdagen staat het geld op je rekening.

Wanneer kom je in aanmerking voor een Persoonlijke Lening van Lender & Spender?

Je komt in aanmerking voor een lening als je:

  • Minimaal 21 jaar en maximaal 65 jaar oud bent.
  • De Nederlandse nationaliteit hebt.
  • In Nederland woont.
  • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd hebt en je salaris ontvangt van een in Nederland gevestigde onderneming, óf pensioenuitkeringen ontvangt.
  • In het verleden geen betalingsproblemen hebt gehad.

Ga je de lening samen met je partner afsluiten? Dan moet ook hij of zij aan deze voorwaarden voldoen.

Verantwoord lenen

Als je een lening wilt afsluiten, beoordelen wij of dat past bij jouw financiële situatie. Dit is belangrijk om overkreditering te voorkomen. Wij gaan daarom na of er binnen jouw inkomsten en uitgaven ruimte is voor extra maandlasten in verband met de lening. Bij ons oordeel gaan we uit van de leennormen die zijn opgesteld door de Vereniging Financieringsmaatschappijen Nederland (VFN).

Is een BKR toets nodig?

Als je een lening wilt afsluiten, moeten wij verplicht een toetsing doen bij het Bureau Krediet Registratie (BKR) in Tiel. Het BKR registreert alle in Nederland verstrekte leningen en de bijbehorende bedragen. Ook registreert het BKR hoe je in het verleden met leningen bent omgegaan. Op basis van onder meer deze BKR-informatie kunnen wij besluiten om je geen lening te verstrekken. Meer informatie vind je op bkr.nl.

Wat kost de Persoonlijke Lening van Lender & Spender?

Als je een Persoonlijke Lening afsluit bij Lender & Spender, betaal je elke maand een vast bedrag aan rente en aflossing. De rente staat vast, evenals de looptijd. Je weet dus precies hoeveel je betaalt en wanneer je lening is afgelost.

Offerte aanvragen

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

689 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 9.6 op Trustpilot

Trustpilot rating

Vlotte snelle afhandeling Links via de mail om documenten toe te voegen werkten probleemloos Werd via de mail op de hoogte over de status van de aanvraag Medewerkers aan de telefoon waren geduldig en behulpzaam

Saskia 3 dagen geleden
Trustpilot rating

Heel erg goed, proffesioneel en snel geholpen. Binnen een paar dagen alles rond. Uitstekend advies gekregen om mijn omstandigheden optimaal te organiseren. Alles op een fijne, proactive, meedenkend en vriendelijke manier. Veel dank voor de goede hulp!

Fam. A&M 4 dagen geleden
Vraag nu online je lening aan!

Profiteer nu nog van de laagste rente ooit.
Vanaf 3,6% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen