Geld lenen kost geld

Kredietverstrekkers

Persoonlijk advies
Geen afsluitkosten
Offerte binnen 24 uur
4.9 op Trustpilot

Ruim aanbod van kredietverstrekkers

Je wilt voor een grote uitgave geld lenen. Dan denk je misschien in eerste instantie aan je eigen bank waar ook je betaalrekening loopt. Maar wist je dat er in Nederland veel meer kredietverstrekkers zijn? Hier leen je vaak voordeliger en tegen betere voorwaarden. Elke bank hanteert namelijk zijn eigen rentetarieven en voorwaarden. Het loont daarom de moeite om na te gaan waar jij het beste uit bent. Krediet.nl doet zaken met verschillende kredietverstrekkers. Wij hebben op een rij gezet wat zij te bieden hebben. Wil je meer weten of een keuzeadvies? Neem dan contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

v.a.
7,5%

BNP Paribas Consumer Finance

Lenen bij de grootste bank van Europa? BNP Paribas Consumer Finance biedt de persoonlijkste leenoplossingen speciaal voor jou.

v.a.
7,1%

Defam

In Nederland is Defam één van de grootste bedrijven die leningen verstrekt aan particulieren. Defam is 100% dochter van ABN AMRO.

v.a.
6,6%

Nationale Nederlanden

Naast een bekende verzekeraar is Nationale Nederlanden één van de grootste financiële dienstverleners van Nederland.

v.a.
7,7%

Qander

Qander is een ervaren aanbieder en biedt al meer dan 20 jaar financiële producten en diensten aan op de Nederlandse markt.

v.a.
7,0%

Freo

Freo is al 12 jaar actief als online leenspecialist, biedt de laagste rente van Nederland en is een onderdeel van Rabobank.

v.a.
6,6%

Lender & Spender

Lender & Spender is een moderne innovatieve aanbieder van consumentenleningen zonder tussenkomst van een bank.

v.a.
7,0%

Lloyds Bank

Lloyds Bank is een in Nederland nieuwe kredietverstrekker die geheel online alles afwikkelt.

Interbank

Met 150.000 klanten is Interbank één van de grootste aanbieders in Nederland. Interbank is een onderdeel van Crédit Agricole S.A.

Waar let je op bij je keuze?

Drie punten zijn van belang als je een kredietverstrekker kiest:

  • Het rentetarief
  • De voorwaarden
  • De totale kosten van de lening

Rentes van de kredietverstrekkers

De rente die je betaalt over je lening, bepaalt voor een groot deel wat je kwijt bent aan maandlasten. Een lage rente is dus aantrekkelijk. Controleer wel of het tarief gedurende de hele looptijd vaststaat of dat jouw rente in die periode nog kan stijgen of dalen. En bedenk dat een lening met de laagste rente niet altijd de beste keuze hoeft te zijn. Want ook de voorwaarden zijn belangrijk en de vraag hoeveel je in totaal kwijt bent.

Let op de voorwaarden

Aan elke lening zijn voorwaarden verbonden die van invloed zijn op je mogelijkheden, je kosten en je risico’s. Kun je bijvoorbeeld zelf de looptijd bepalen? Moet je een boete betalen als je tussentijds extra aflost? Wat gebeurt er als je overlijdt voor de lening is afgelost? Moeten dan jouw nabestaanden de betalingsverplichtingen overnemen of wordt de lening kwijtgescholden? Kun je de lening alleen afsluiten met een partner? En hoe belangrijk vind je het beleggingsbeleid van de kredietvertrekker? Door kritisch te kijken naar de voorwaarden kun je onverwachte kosten voorkomen en kiezen voor een kredietverstrekker die bij jou past.

Totale kosten van je lening

Als je geld leent, wil je weten hoeveel je daarvoor per maand betaalt. Maar dat is niet alles. Want hoeveel betaal je in totaal voor je lening? Om dat te weten is naast de rente ook de looptijd van belang. Met een lange looptijd, zit je langer aan de lening vast en betaal je over meer maanden rente. De totale kosten vallen in dat geval hoger uit dan bij een korte looptijd. Verder kun je met bijkomende kosten te maken krijgen zoals afsluitprovisie of een boete voor versneld aflossen. Om echt een goed keuze te maken, vraag je naar de totale kosten van je lening.

Deskundig advies

Geld lenen is maatwerk en een kredietverstrekker kiezen is een kwestie van afwegen. Wil je de laagste maandlasten of wil je de totale kosten zo laag mogelijk houden? Ben je bereid enig risico te nemen of gaat zekerheid je voor alles? Welke leenvorm past eigenlijk bij jouw bestedingdoel? En welke kredietverstrekker investeert in projecten waar jij in gelooft?

Vraag kosteloos een vrijblijvende offerte aan en een van onze adviseurs voorziet je van meer informatie en advies, zodat jij de lening afsluit die het best bij jou past. Je kunt natuurlijk ook altijd telefonisch contact met ons opnemen.

Vraag een offerte aan

Overige banken

Er zijn diverse banken die een vorm van consumptief krediet aanbieden. Krediet.nl werkt niet samen met onderstaande banken, veelal omdat deze banken vaak een hogere rente hanteren, minder goede voorwaarden bieden of helemaal geen leningen aanbieden. Toch tonen wij je graag een zo compleet mogelijk overzicht van je mogelijkheden. 

ASN Bank

ASN Bank staat in Nederland bekend als duurzame bank. Zoek je een verantwoorde lening, neem dan contact op met Krediet.nl

Bunq

Bunq is een betrekkelijk nieuwe bank in Nederland. Naast betalingsverkeer biedt Bunq geen andere diensten aan.

Directa

Geld bij Directa lenen kan snel en gemakkelijk want de aanvraag verloopt digitaal.

ING

Je kunt bij ING een persoonlijke lening afsluiten. Er zijn echter goedkopere aanbieders op de markt.

Knab

Bij Knab kun je een betaal-, spaar- en beleggingsrekening openen en hypotheekadvies krijgen. Maar geld lenen bij Knab kan niet.

Santander

Santander heeft in Nederland als belangrijkste activiteiten consumptieve kredieten en autofinancieringen.

SNS Bank

Wil je geld lenen bij SNS Bank? Dan merk je al gauw dat dat niet mogelijk is. SNS biedt geen Persoonlijke Leningen meer aan.

Rabobank

Rabobank is een grote bank in Nederland waar je ook terecht kunt voor een persoonlijke lening. Maar ben je bij die bank ook het beste uit?

ABN AMRO

ABN AMRO is een grote bank in Nederland waar je ook terecht kunt voor een persoonlijke lening. Maar ben je bij die bank ook het beste uit?

Bondora

Via Bondora lenen particulieren bedragen uit aan anderen en ontvangen daar rente over. Maar is die oplossing ook aantrekkelijk voor wie geld wilt lenen?

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

1341 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 4.9 uit 5 op Trustpilot

Trustpilot rating

Binnen de herroepingsperiode vond ik een beter aanbod. Er is professioneel en snel gehandeld om de ene lening te eindigen en over te stappen naar een andere. Ik heb bijna dagelijks of meerdere keren op een dag contact gehad en werd steeds vriendelijk en geduldig geholpen. Wij zijn heel blij!

Angelique Olree 5 dagen geleden
Trustpilot rating

Vriendelijke mensen aan de telefoon. Snelle offerte. Goede beantwoording van de vragen die we nog hadden. Het was allemaal heel betrouwbaar.

Elly Dumond 11 dagen geleden
Vraag nu online je lening aan!

Profiteer nu van de laagste rente.
Vanaf 6,6% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen