Geld lenen kost geld

Freo

Freo is de online leenspecialist van de Rabobank, waar je goed terecht kunt als je geld nodig hebt voor woningverbetering, een nieuwe auto of een andere belangrijke uitgave. De belangrijkste voordelen van deze kredietverstrekker? De laagste rentes in Nederland en heldere voorwaarden! Dus als je jouw bestaande lening te duur vindt, vraag ons dan eens of je bij Freo voordeliger uit bent. De Consumentenbond heeft Freo niet voor niets beoordeeld als aantrekkelijke keus.

100% dochter Rabobank
Geen afsluitkosten
De laagste rente
5 sterren van MoneyView

Daarom kies je voor Freo

Lage rente: Freo staat al jarenlang in de top 3 van voordelige kredietverstrekkers. Hoe dat kan? De rente hangt onder meer af van het risico dat de lening niet wordt terugbetaald. Freo beperkt dat risico door streng te zijn op wie een lening af mag sluiten. Minder risico betekent een lagere rente. De leningen zitten bovendien eenvoudig in elkaar en zijn online af te sluiten. Daardoor worden kosten uitgespaard en kan de rente verder omlaag.

Duidelijkheid: Als je geld leent bij Freo weet je vooraf precies wat je kunt verwachten. De voorwaarden zijn eenvoudig en helder. Het is duidelijk wat je per maand betaalt en hoe je lening in elkaar steekt. Kenmerkend voor Freo’s duidelijkheid: er wordt geen onderscheid gemaakt tussen klanten. Per leenvorm betaalt iedereen met hetzelfde leenbedrag hetzelfde tarief. 

Verstandig lenen: Jij mag financieel niet in de knel komen door een lening. Dus wil Freo vooraf weten waar je de lening voor nodig hebt en hoe je financiële en persoonlijke situatie is. Op basis van die gegevens beoordelen we welke lening bij jou past. Tijdens de looptijd blijft Freo checken of de lening nog altijd passend is. Tussendoor extra aflossen kan trouwens ook verstandig zijn. Daarom mag je bij alle leningen van Freo altijd meer aflossen, zonder dat daar kosten aan verbonden zijn. 

Welke leningen sluit je af bij Freo?

Freo houdt het simpel en biedt twee soorten leningen aan. Niet meer, niet minder. Je kunt een Persoonlijke Lening afsluiten voor specifieke uitgaven of een Doorlopend Krediet voor als je een tijd extra geld achter de hand wilt hebben.

Voordelen persoonlijke lening Freo

Een Persoonlijke Lening van Freo is ideaal als je bijvoorbeeld een nieuwe auto of een verbouwing wilt financieren. Door de lage rente en de mogelijkheid vervroegd af te lossen, blijven je kosten betaalbaar. Ook als je je bestaande lening wilt oversluiten, is Freo een mooi alternatief.

Wanneer je een Persoonlijke Lening bij Freo afsluit, zijn de afspraken heel duidelijk en simpel: je leent in een keer het geld dat je nodig hebt. Vooraf kies je hoe lang je over de aflossing doet en weet je welke rente in rekening wordt gebracht. Je maandbedrag blijft tijdens de hele looptijd gelijk en je krijgt van tevoren te zien hoeveel je in totaal kwijt bent aan de lening.

Persoonlijke lening aanvragen

Persoonlijke Lening van Freo

  • Leenbedragen tussen de €5.000 en €75.000
  • Geld direct op je rekening
  • Looptijd 12 tot 120 maanden
  • Vaste lage rente
  • Boetevrij extra aflossen

Doorlopend Krediet van Freo

  • Kredietlimiet tussen de €5.000 en €75.000
  • Rente is variabel en kan dus stijgen of dalen
  • Je betaalt alleen rente over het opgenomen bedrag
  • Vast maandbedrag voor rente en aflossing
  • Boetevrij extra aflossen

Voordelen doorlopend krediet Freo

Een Doorlopend Krediet kan in verschillende situaties een uitkomst zijn. Bijvoorbeeld als je nog niet precies weet wat je aan een bepaalde uitgave kwijt bent. Of als je je studerende kind financieel wilt kunnen steunen als dat nodig is. Met een Doorlopend Krediet heb je extra geld achter de hand.

Freo spreekt eerst een kredietlimiet met je af. In de eerste twee jaar kun tot dat bedrag zoveel geld opnemen als je wilt. In de jaren daarna wordt het kredietlimiet elke maand iets kleiner. Zo voorkom je dat je langer dan gewenst aan de lening vastzit. Rente betaal je alleen over het bedrag dat je hebt opgenomen. Wel staat je maandbedrag vast. 

Doorlopend krediet aanvragen

Kun jij een lening afsluiten bij Freo?

Om geld te kunnen lenen bij Freo moet je aan bepaalde voorwaarden voldoen. Je leeftijd, je inkomen, je woonsituatie en je financiële situatie worden daarom gecheckt. Ook wordt bij het Bureau Krediet Registratie (BKR) in Tiel gevraagd of je andere leningen uit hebt staan en of je daar betalingsproblemen mee hebt (gehad). Sluit je de lening af samen met je partner, dan worden ook zijn of haar gegevens nagetrokken. Verder houdt Freo zich aan de leennormen van de Vereniging Financieringsmaatschappijen Nederland (VFN). Al deze regels zijn nodig om jou de zekerheid te geven dat je lening verantwoord is.

Freo lening en het BKR

Freo is verplicht om bij het Bureau Krediet Registratie (BKR) in Tiel te melden dat je een lening hebt afgesloten. Heb je een ongeoorloofde betalingsachterstand dan geven we dat ook door aan het BKR. Wel waarschuwen we je vooraf en geven je nog een laatste mogelijkheid de achterstand weg te werken. Meer informatie vind je op bkr.nl.

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

700 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 9.6 op Trustpilot

Trustpilot rating

Helder en voldoende contacten. Tevens zijn er voldoende updates tussen de medewerkers van Krediet onderling zodat zij op de hoogte zijn van ons dossier.

Tevreden 8 dagen geleden
Trustpilot rating

Zeer correcte en snelle afhandeling.

Monique 10 dagen geleden
Vraag nu online je lening aan!

Profiteer nu nog van de laagste rente ooit.
Vanaf 3,5% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen