Geld lenen kost geld

Over ons

Verantwoord lenen tegen een aantrekkelijk tarief. Dat is waar Krediet.nl voor staat. Maar hoe maken wij die belofte waar? Door ons te houden aan regels van de AFM. Door samen te werken met kredietaanbieders die de laagste rente bieden. En door in een persoonlijk adviesgesprek zorgvuldig af te stemmen of een lening bij je past.

Krediet.nl

  • Onafhankelijke vergelijking
  • Betrouwbare en integere werkwijze
  • Persoonlijk advies
  • Leningen met de laagste rente
  • Geld kan binnen twee dagen geld op je rekening staan
  • Geen advies- of afsluitkosten

Over Krediet.nl

Wanneer je geld leent wil je graag weten met wie je zaken doet en wat je kunt verwachten. Bij geld lenen via Krediet.nl kun je rekenen op een betrouwbare en integere partij waar je verantwoord geld kunt lenen tegen een lage rente.

Betrouwbaar

Krediet.nl is aangesloten bij en lid van verschillende organisaties die garanderen dat wij een betrouwbare dienstverlener zijn. Ook de kredietverstrekkers waar wij mee samenwerken vallen onder toezicht van de AFM en houden zich aan alle regels op het gebied van kredietverstrekking.

Integer

Krediet.nl staat voor een beheerste en integere bedrijfsvoering die gericht is op een goede klantrelatie voor de lange termijn. Onze medewerkers worden daarom niet beloond per afgesloten lening, maar ontvangen een vast salaris. Zo voorkomen we dat perverse prikkels kunnen leiden tot onzorgvuldig handelen en niet nakomen van onze zorgplicht.

Professioneel

Ons beleid is gericht op het aantrekken en behouden van goed gekwalificeerde medewerkers en het bevorderen van hun professionaliteit. Zij zijn uitstekend opgeleid en zorgen ervoor dat hun kennis altijd up-to-date is. We sluiten nooit klakkeloos een lening af, maar kijken vanuit onze expertise welke lening past bij jou en bij je leendoel. We zijn daarbij creatief en oplossingsgericht. 

Maak kennis met onze kredietspecialisten.

Verantwoord geld lenen

Als je geld leent via Krediet.nl willen we altijd dat je lening verantwoord is. Je moet de maandlasten kunnen betalen en de lening kunnen aflossen. En je moet genoeg overhouden om van te leven. 

Om te beoordelen of een lening verantwoord is, kijken we zorgvuldig naar jouw financiën en je persoonlijke situatie. Ook checken we bij het BKR of je andere kredieten hebt en of je betalingsachterstanden hebt of hebt gehad. Pas dan beslissen we of en hoeveel jij kunt lenen.

Leningen vergelijken

Krediet.nl is zelf geen kredietaanbieder. We werken samen met betrouwbare en gerenommeerde geldverstrekkers en we vergelijken constant hun aanbod met elkaar. Vervolgens bepalen we onafhankelijk welke lening voor jou het voordeligst en het meest geschikt is. En wij mogen die lening dan direct voor jou afsluiten.

Laagste rente

De kredietaanbieders waar wij mee samenwerken, bieden in Nederland de leningen met de laagste rente. Hun rente is laag omdat hun kosten laag zijn. Zij besparen op kantoorpanden en personeel door offertes digitaal af te handelen. Lagere kosten voor de kredietaanbieder? Dat betekent een lagere rente voor jou.

Adviesgesprek

Als je een offerte heb aangevraagd nemen we telefonisch contact met je op voor een adviesgesprek. Wij bespreken dan wat wij voor jou een geschikte lening vinden en zijn duidelijk over je kosten en je risico’s. En we vragen naar je persoonlijke wensen en je exacte leendoel. Dankzij het persoonlijke gesprek weten we precies welke lening we voor jou selecteren.

Snelle afhandeling

Omdat de offerteaanvragen in hoge mate geautomatiseerd verlopen, is de verwerking meestal een kwestie van enkele dagen. Als jij je documenten digitaal opstuurt en ondertekent, kan er snel groen licht gegeven worden door de bank. Het geld kan dan al binnen twee dagen na je aanvraag op je rekening staan.

Wat zijn jouw kosten?

Krediet.nl brengt geen kosten in rekening voor het adviesgesprek, voor de bemiddeling of voor het afsluiten van de lening. De enige kosten die je hebt zijn je maandlasten die bestaan uit rente en aflossing. Wil je een verzekering afsluiten om je lening te beschermen? Ook dan brengen wij geen advieskosten in rekening. Je betaalt alleen de verzekeringspremies.

Onze dienstverlening

Heb je een lening afgesloten bij Krediet.nl? Dan stopt onze dienstverlening niet. Je kunt altijd contact opnemen met jouw adviseur als je vragen of problemen hebt. Ook nemen we zelf van tijd tot tijd actief contact met je op om te bespreken of jouw lening nog steeds bij je past.

Hoe verdient Krediet.nl geld?

Misschien vraag je je af hoe wij geld verdienen als we geen kosten in rekening brengen. Als wij voor jou een lening afsluiten, ontvangen we van de kredietverstrekker provisie zo lang jouw lening loopt. Daarom beschouwen we jou de hele looptijd door als onze klant. Je kunt ons altijd bellen met vragen of als je advies nodig hebt.

 

Contact

Wil jij weten wat je leenmogelijkheden zijn? Heb je vragen over je huidige lening? Of ben je op zoek naar een lening met de laagste rente? Neem contact met ons op voor een betrouwbaar en deskundig advies. Wij zijn telefonisch te bereiken op 0318 – 888 888.

Je kunt ook direct een offerte aanvragen. Je ontvangt dan snel een voorstel en we bellen je voor een persoonlijk advies.

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

1341 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 4.9 uit 5 op Trustpilot

Trustpilot rating

Binnen de herroepingsperiode vond ik een beter aanbod. Er is professioneel en snel gehandeld om de ene lening te eindigen en over te stappen naar een andere. Ik heb bijna dagelijks of meerdere keren op een dag contact gehad en werd steeds vriendelijk en geduldig geholpen. Wij zijn heel blij!

Angelique Olree 6 dagen geleden
Trustpilot rating

Vriendelijke mensen aan de telefoon. Snelle offerte. Goede beantwoording van de vragen die we nog hadden. Het was allemaal heel betrouwbaar.

Elly Dumond 11 dagen geleden
Vraag nu online je lening aan!

Profiteer nu van de laagste rente.
Vanaf 6,6% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen