Geld lenen kost geld

Krediet.nl

Over Krediet.nl

Verantwoord lenen tegen een aantrekkelijk tarief. Dat is wat Krediet.nl zichzelf ten doel heeft gesteld. Financiële producten kunnen veel impact hebben. De verbintenis die je aangaat is vaak voor lange termijn. Om een weloverwogen keuze te maken vinden wij professioneel advies onontbeerlijk.

Voordelig lenen

Een lening kost geld en dat wordt doorberekend. Maar het komt voor dat een lening bij een grote bank die je zelf aanvraagt, een veel hoger rentepercentage heeft dan exact dezelfde lening bij dezelfde bank via Krediet.nl.

Wat maakt nu dat de ene lening duurder is dan de andere? Dat verschil zit in de (overhead)kosten. Krediet.nl heeft veel lagere kosten en dat voordeel zie je als klant terug in lagere rentekosten.

We zijn een gerenommeerde en betrouwbare partij voor onze klanten én voor onze bankrelaties. Offertes vragen we bij meerdere banken aan, waarna wij je het beste voorstel voorleggen.

Verantwoord lenen

Het is onze uitdaging om onze klanten inventieve oplossingen te bieden met gebruikmaking van ons netwerk, kennis en ervaring. Ons team van adviseurs is nieuwsgierig, leergierig en creatief.

Dat resulteert in bijvoorbeeld het aanbieden van verschillende productvormen, splitsing van een lening en ruimere leenmogelijkheden door de hypothecaire situatie mee te nemen in het advies.

Onze kredietspecialisten

Ons team staat klaar om al je vragen te beantwoorden en te helpen bij het realiseren van jouw financiering.

Bekijk onze kredietspecialisten

Contact

Onderzoek je momenteel je leenmogelijkheden en zoek je iemand die met je meedenkt? Of heb je een lening en wil je weten of het voordeliger kan? Neem contact op. Wij zijn telefonisch te bereiken op 0318 – 888 888. Uiteraard zijn we ook per e-mail bereikbaar. Ook zijn wij bereikbaar via chat.

Kunnen wij je helpen?

Via het e-mailadres lenen@krediet.nl kun je op elk moment dat het je uitkomt al je vragen, opmerkingen, aanvullingen of mededelingen doorgeven aan...

Lees meer

Documenten & formulieren

Hier vind je een blanco werkgeversverklaring. Je kunt door je werkgever in laten vullen.

Lees meer

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

1206 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 9.8 op Trustpilot

Trustpilot rating

Er werden duidelijk instructies gegeven hoe de aanvraag in zijn werk gaat. Verder was er een proactieve houding van de medewerkers wat het tot een nog prettiger gesprek deed voldoen.

Klant 4 dagen geleden
Trustpilot rating

M I 5 dagen geleden
Vraag nu online je lening aan!

Profiteer nu nog van de laagste rente ooit.
Vanaf 5,4% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen