Geld lenen kost geld

Boot financieren

Vergelijk en sluit de voordeligste lening voor een boot af!

vanaf

6,1%

arrow

1227 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 9.8 op Trustpilot

Vergelijken en afsluiten van meer dan 50 producten van verschillende aanbieders

Kosteloos en vrijblijvend persoonlijk advies over je lening

Geld lenen voor een boot

Steeds meer mensen ontdekken de boot voor vakanties, weekendjes weg en om meer van eigen land te zien. Wil je geld lenen voor een boot? Neem dan contact op met Krediet.nl. We adviseren je graag over een goede bootfinanciering en sturen je binnen 24 uur een vrijblijvende offerte. Twee dagen na je aanvraag kan het geld al op je rekening staan.

Als je geld wilt lenen voor een boot, moet je weten hoeveel je nodig hebt en welke soort lening het beste past bij je wensen. Hoe groot de investering is, is afhankelijk van je wensen. Want wat wil je? Een kajak, een zeilboot, een motorboot of een luxe jacht? Ga je er de riviertjes in de buurt mee op, of wil je ook de zeeën bevaren? En wat wordt het: een nieuwe of een tweedehands boot? 

Jouw wensen bepalen de aanschafprijs en daarmee ook de lening voor je boot. Geef aan hoeveel je nodig hebt en Krediet.nl zoekt uit waar jij het voordeligst geld kunt lenen.

Lening voor een boot
 • Vaste lage rente v.a. 6,1%
 • Korte looptijd, snel afgelost
 • Leenbedrag snel op je rekening
 • Boetevrij aflossen zoveel je wilt

Lening aanvragen voor een boot, hoe werkt het?

Als je een lening wilt afsluiten, zie je soms door de bomen het bos niet meer. Een boot financieren met een persoonlijk leenadvies biedt uitkomst. Én het bespaart ook geld. Onze specialisten zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en weten zo precies de juiste lening voor jou te vinden.

1

Online aanvragen

Niet zeker van je keuzes? Onze adviseurs nemen altijd de aanvraag met je door.

2

Het adviesgesprek

We nemen samen je wensen en mogelijkheden door. Jij krijgt van ons de best passende offerte.

3

Documenten opsturen

Je kunt online in je persoonlijke omgeving alle benodigde documenten digitaal aanleveren.

Het geld op je rekening

Wij handelen de rest kosteloos voor je af. Binnen 2 werkdagen staat het geld op je rekening.

Meer over geld lenen voor een boot

Lening boot

Je kunt een boot financieren op verschillende manieren. Een lening afsluiten is vrijwel altijd de meest voordelige en flexibele optie. De alternatieven werken meestal minder gunstig uit. Denk aan:

 • Spaargeld gebruiken. Met spaargeld lijk je misschien het voordeligst uit te zijn. Maar met de tegenwoordige lage rente moet je dan wel heel lang sparen. De prijs van je gewenste boot gaat intussen omhoog. Ga je je boot financieren met een lening, dan kan jouw wens direct in vervulling gaan. Door de lage rente vallen je kosten vaak mee.
 • Kopen op afbetaling. Krijg je bij de aanschaf van je boot de mogelijkheid om in termijnen te betalen? Wees dan alert. Een koop op afbetaling is duur omdat vaak de maximale rente in rekening gebracht wordt. En wie vertelt jou of die constructie wel bij je past en wat eigenlijk de voorwaarden zijn? Laat je liever goed adviseren over een voordelige lening voor je boot. 
 • Boot leasen. Je kunt tegenwoordig ook boten leasen. Daar zitten verschillende nadelen aan. De voorwaarden zijn lang niet altijd goed, je zit vaal langer vast aan het contract dan gewenst en de boot is uiteindelijk niet jouw eigendom. Kies liever voor een lening om je boot te financieren.

Let op! Van een koop op afbetaling of een leasecontract kom je niet zo gemakkelijk af. Juridisch gezien ben jij niet de eigenaar, dus als je op een gegeven moment de boot wilt verkopen, mag dat dat niet. Je kunt afstand doen van de boot en het contract verbreken. Maar dan ben je alles kwijt en betaal je bovendien een boete. 

Ga je je boot financieren met een lening van Krediet.nl, dan ben jij wél de eigenaar. Je kunt met de boot doen wat je wilt en bent vrij om hem te verkopen als je dat wenst. Het geld dat je ervoor krijgt, is voor jou en kun je naar eigen inzichten uitgeven. Bijvoorbeeld om een andere boot te financieren.

Boot financieren met een persoonlijke lening

In veel gevallen zal een Persoonlijke Lening de meest geschikte vorm zijn om je boot te financieren. Je leent dan in een keer een bedrag om de boot te kunnen kopen. Vervolgens los je de lening stap voor stap af. Je maandbedrag, de rente en de looptijd staan vast. Daardoor weet je vooraf precies hoeveel je betaalt en wanneer je klaar bent met aflossen. 

Uiteraard adviseren wij jou over de financiering van de boot. We hebben de keuze uit een breed aanbod aan persoonlijke leningen in Nederland. Daarom kunnen we voor jou de voordeligste bootlening vinden. En we zorgen ervoor dat je leent op een manier die past bij jouw financiële situatie.

 

Boot financieren, waar kan je op letten?

Over de financiering van een boot, moet je goed nadenken. Want wat komt er allemaal bij kijken als je je droom wilt verwezenlijken? 

Totale kosten van de boot

Wil je een boot financieren, breng dan eerst in kaart welke kosten je kunt verwachten. Want er zijn heel wat uitgaven waar je rekening mee moet houden. Denk aan: 

 • Aanschaf. De prijzen van boten lopen sterk uiteen. Hoeveel je kwijt bent, hangt vooral af van je wensen. Zoek goed uit wat je precies wilt, hoeveel je nodig hebt en tot welk bedrag je maximaal wilt gaan.
 • Extra kosten, bijvoorbeeld aan goede sloten voor de motor en om de boot aan de kade te bevestigen. En ook een anker, touwen, beschermende kleding, een reddingsvest, hightech navigatieapparatuur, een snellere motor en een leuke inboedel. Wil je die extra kosten meenemen in de financiering van de boot?
 • Gebruik. Als je een motorboot hebt, houd dan rekening met de brandstofkosten. Denk verder kosten voor een ligplaats in de haven en voor de winterstalling. Trek je eropuit en leg je aan bij een andere jachthaven? Dan ben je liggeld verschuldigd.
 • Onderhoud aan de motor, de boot winterklaar maken, reparaties, het schoonmaken en verven van de boot en het invetten van onderdelen. Je bent er per jaar aardig wat geld aan kwijt, zeker als je het onderhoud uitbesteedt.
 • Verzekering. Op sommige wateren en in sommige jachthavens is een WA-verzekering voor je boot verplicht. Verder wil je misschien de boot zelf en ook de inboedel verzekeren voor schade of diefstal.

Looptijd van de lening voor een boot 

Je boot kent een bepaalde gebruiksduur. Na verloop van tijd is hij weinig tot niets meer waard. Wij stemmen daarom de looptijd van de lening af op de verwachte gebruiksduur van je boot. Zo voorkom je dat je nog vastzit aan een lening voor een boot die je al hebt weggedaan.

Rente en voorwaarden van de bootfinanciering

Wil je je zeilboot, jacht of sloep financieren, dan ga je uiteraard voor de laagste kosten. Krediet.nl werkt samen met veel kredietverstrekkers in Nederland. We weten dus wie de laagste rentetarieven rekent voor een bootfinanciering. 

Maar niet alleen de rente is van belang. Ook naar de voorwaarden kijken we kritisch. Kun je bijvoorbeeld tussentijds iets aanpassen, mag je boetevrij extra aflossen en wordt je schuld kwijtgescholden bij overlijden? Dit bespreken we allemaal met jou voor je een lening voor je boot afsluit.

 

Goedkoopste bootfinanciering

Goedkoop geld lenen voor een boot doe je via Krediet.nl. Je bootfinanciering moet betaalbaar zijn. Daarom zoeken wij voor jouw boot de lening met de laagste rente. Daarnaast bespreken we met jou welke looptijd passend is. Met een korte looptijd, zijn je maandlasten wat hoger, maar ben je sneller klaar met aflossen. Met een lange looptijd vallen je maandlasten lager uit, maar betaal je in totaal wel meer voor de lening van de boot.

Boot financieren berekenen

Wat gaat jouw bootfinanciering kosten? Als je daar nieuwsgierig naar bent, ga dan eens na hoeveel je kunt lenen bij Krediet.nl en wat je kosten zijn. Je kunt het leenbedrag, het leendoel, de looptijd en de leenvorm aanpassen en ziet dan steeds wat je per maand betaalt en wat je in totaal kwijt bent. 

De berekening is een indicatie. Als je exact wilt weten wat de kosten zijn van jouw bootfinanciering, dan kun je het beste een offerte aanvragen bij Krediet.nl. Je krijgt dan van ons een uitgewerkt voorstel. Je maandbedrag en de totale kosten van de bootlening hangen ook af van de looptijd. We adviseren je daarin zodat je goed kunt kiezen hoe je je boot gaat financieren.

Bootlening vergelijken

Wil je weten bij welke kredietverstrekker je het voordeligst uit bent, dan kun je bij Krediet.nl leningen vergelijken. Je krijgt een overzicht van onze kredietverstrekkers en hun rentetarieven bij een bepaald leenbedrag en een gekozen looptijd. Ook zie je welke maandlasten je kunt verwachten, wat de totale kosten zijn en op wat de voorwaarden zijn.

Door leningen te vergelijken, zie je snel en eenvoudig welke aanbieders aantrekkelijk zijn om je boot te financieren.

Boot financieren via Krediet.nl

Een boot financieren doe je met een lening bij Krediet.nl. Het verwerkingstraject verloopt digitaal waardoor je snel een voorstel binnen hebt en al binnen twee dagen over je geld kunt beschikken. Maar snelheid is niet het enige wat we bieden. We je adviseren kosteloos over de beste manier om je boot te financieren, zodat je zeker weet dat je verantwoord leent.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

1227 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 9.8 op Trustpilot

Trustpilot rating

Altijd snelle acties en we zijn al vaker teruggekomen!

Hirsch 19 uur geleden
Trustpilot rating

Netjes, duidelijk, snel en erg behulpzaam!

Heer Van Ledden enmevrouw Kelderman, 3 dagen geleden
Vraag nu online je lening aan!

Profiteer nu nog van de laagste rente ooit.
Vanaf 6,1% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen