Geld lenen kost geld

Boot financieren

Vergelijk en sluit de voordeligste lening voor een boot af!

vanaf

3,4%

arrow

776 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 9.6 op Trustpilot

Vergelijken en afsluiten van meer dan 50 producten van verschillende aanbieders

Kosteloos en vrijblijvend persoonlijk advies over je lening

Verantwoord geld lenen voor een boot

Het is een droom voor veel Nederlanders: een eigen boot. Want hoe heerlijk is het om te varen en om te ontspannen op het water? Of dat nu met een zeewaardig jacht is of met een eenvoudige zeilboot. Blijft het bij een droom? Bij Krediet.nl kun je geld lenen om je droom waar te maken.

Wil je geld lenen voor de aanschaf van een boot? Dan kun je goed terecht bij Krediet.nl. Wij beoordelen welke lening in jouw situatie verantwoord is. Dat betekent dat wij nagaan of:

 1. De lening past bij je leendoel.
  Als je geld leent voor een boot, houd dan rekening met de gebruiksduur van je vaartuig en stem daar de looptijd van je lening op af. Want je wilt toch niet vastzitten aan een lening voor een boot die je niet meer gebruikt?
 2. De lening past bij je financiële situatie.
  We vragen naar jouw inkomensgegevens, naar je woonlasten en naar je andere financiële verplichtingen. Ook gaan we bij het Bureau Kredietregistratie (BKR) na of je nog andere leningen hebt.
 3. De lening past bij je persoonlijke situatie.
  Heb je een koopwoning of een huurhuis? Ben je getrouwd woon je samen of ben je alleen? Hoe oud ben je? Die persoonlijke gegevens bepalen mede welke lening geschikt voor je is.

Jouw gegevens en jouw wensen zijn de basis van ons advies over de lening die het beste past bij jou en je bestedingsdoel. 

Geld lenen voor een boot bij Krediet.nl

Een lening voor een boot sluit je het liefst af bij een betrouwbare partij die een persoonlijke benadering en een zorgvuldig advies centraal stelt. Het aanbod aan leningen is immers groot en het is daardoor lastig te ontdekken welke lening het best aansluit op jouw leenbehoefte. Bij Krediet.nl ga je altijd in gesprek met een kredietspecialist. Hij of zij zoekt op basis van jouw mogelijkheden en wensen naar een passende lening.

Lening voor een boot: scherpe rente en prima voorwaarden

Krediet.nl doet zaken met veel verschillende kredietverstrekkers, elk met hun eigen voorwaarden en rentetarieven. We kunnen daardoor uit een groot aanbod aan leningen kiezen en vanuit onze expertise de lening vinden die het beste aansluit bij jouw leendoel en jouw financiële mogelijkheden. We zoeken naar een lening met een scherpe rente, maar letten ook goed op de voorwaarden. Betaalbare maandlasten en een toekomstbestendige lening, zijn daarbij het uitgangspunt.

Boot financieren met een Persoonlijke Lening

Om een boot te financieren kiezen de meeste mensen voor een Persoonlijke Lening. Het is een leenvorm met veel zekerheden. De rente staat vast, evenals het maandbedrag dat je betaalt en de looptijd. Je weet dus precies waar je aan toe bent en kunt met deze kredietvorm ook de looptijd van de lening afstemmen op de economische leeftijd van je boot. Fijn is dat je tegenwoordig ook extra kunt aflossen op de lening, zonder dat je een boete hoeft te betalen.

Met een Persoonlijke Lening kun je tot 75.000 euro lenen.

Offerte aanvragen

Persoonlijke Lening

 • Eenmalig een vast bedrag lenen
 • Vaste rente en looptijd
 • Boetevrij extra aflossen
 • Geen afsluitkosten of advieskosten

Boot financieren met een Doorlopend Krediet

Je kunt ook een lening afsluiten voor je boot financieren in de vorm van een Doorlopend Krediet. Deze leenvorm is flexibeler. Zo staat de rente niet vast en kun je afgeloste bedragen opnieuw opnemen. Dat is handig als je verwacht dat je nog extra aankopen wilt doen in verband met je boot. Je hebt daarvoor dan geld achter de hand. Het nadeel van de Doorlopend Krediet is dat je langer aan de lening vast kunt zitten dan je vooraf verwachtte. Wel moet het krediet na 15 jaar zijn afgelost. Maar je kunt ook altijd extra aflossen en zo de looptijd verkorten.

Je kunt een Doorlopend Krediet krijgen tot maximaal 75.000 euro.

Offerte aanvragen

Doorlopend Krediet

 • Geld opnemen tot aan opnamelimiet
 • Tussentijds aflossen en opnemen
 • Boetevrij extra aflossen
 • Geen afsluitkosten of advieskosten

Meer informatie

Bij Krediet.nl adviseren onze experts op basis van jouw situatie welke leenvorm daar het best op aansluit.

Wil je meer informatie over een lening voor een boot? Neem contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

776 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 9.6 op Trustpilot

Trustpilot rating

Ik ben goed geholpen door krediet. Nl,sneller en simpel.

Heer Gurcan , mevrouw Gurcan 12 dagen geleden
Trustpilot rating

Wederom erg behulpzaam in het zoeken naar de juiste oplossing. En uiteindelijk ook de perfecte oplossing gevonden voor mijn situatie

Rob 16 dagen geleden
Vraag nu online je lening aan!

Profiteer nu nog van de laagste rente ooit.
Vanaf 3,4% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen