Geld lenen kost geld

Geld lenen voor een camper

Eropuit trekken met een camper, dat is vrijheid combineren met een thuisgevoel. Geld lenen voor een camper kun je bij Krediet.nl. De offerte is binnen 24 uur in je mailbox. En we adviseren je ook nog eens kosteloos over de camperlening die het best bij je past. Wil jij een lening voor een kampeerauto? Vraag dan een offerte aan bij Krediet.nl. 

Vergelijk en sluit de voordeligste lening voor je camper af!

vanaf

6,5%

Laagste rente van Nederland
Geen afsluitkosten
Offerte binnen 24 uur
4.9 op Trustpilot

Waar moet je op letten?

Een camper is een flinke investering. Daarom is het goed om te kijken hoeveel geld je eigenlijk nodig hebt, voordat je geld leent voor een camper. Hieronder drie aandachtspunten om op te letten voordat je een lening afsluit.

Kosten van een kampeerauto

Hoeveel gaat de aanschaf én het gebruik van je camper kosten? Denk aan alle kosten, dus ook aan wegenbelasting, de kampeerautoverzekering en brandstof. Maar reken ook uit hoeveel je bespaart op je vakantiereizen.

De looptijd van de lening

Hoe lang verwacht je de camper te gebruiken? Als je de er 5 jaar in denkt te kunnen rijden, sluit dan een camperlening af met dezelfde of een kortere looptijd. In ons adviesgesprek bespreken we de looptijd met jou.

Nieuw of tweedehands camper?

Een nieuwe kampeerauto is duurder, maar gaat langer mee. Een tweedehands camper is goedkoper, maar vergt meer onderhoud en kun je minder lang gebruiken. Weeg de voor- en nadelen van nieuw en tweedehands goed tegen elkaar af.

Hoe werkt de aanvraag?

Als je een lening wilt afsluiten, zie je soms door de bomen het bos niet meer. Een camper financieren met een persoonlijk leenadvies biedt uitkomst. Én het bespaart ook geld. Onze specialisten zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en weten zo precies de juiste lening voor jou te vinden.

1

Online aanvragen

Niet zeker van je keuzes? Onze adviseurs nemen altijd de aanvraag met je door.

2

Het adviesgesprek

We nemen samen je wensen en mogelijkheden door. Jij krijgt van ons de best passende offerte.

3

Documenten opsturen

Je kunt online in je persoonlijke omgeving alle benodigde documenten digitaal aanleveren.

Het geld op je rekening

Wij handelen de rest kosteloos voor je af. Binnen 2 werkdagen staat het geld op je rekening.

Welke lening voor een camper?

Persoonlijke lening

Om een camper te financieren is een persoonlijke lening heel geschikt. Je leent in een keer het bedrag dat je nodig hebt. Vooraf spreek je af in hoeveel maanden je de camperlening aflost en wat je maandbedrag is. Omdat je maandelijks hetzelfde bedrag betaalt, weet je precies waar je aan toe bent en kun je de looptijd afstemmen op de gebruiksduur van de camper. 

Je kunt je camperfinanciering altijd boetevrij extra aflossen. Je hebt de lening dan sneller afbetaald.

Doorlopend krediet

Het doorlopend krediet is vrijwel verdwenen uit het aanbod van de Nederlandse geldverstrekkers. Het krediet wordt gezien als een risicovolle leenvorm waarbij je kosten veel hoger kunnen oplopen dan je vooraf verwachtte. De rente van een doorlopend krediet staat namelijk niet vast en je kunt afgeloste bedragen opnieuw opnemen. Zo kun je gemakkelijk meer lenen dan je bedoeling was.

Het voordeel van een doorlopend krediet is dat je geld achter de hand hebt voor toekomstige uitgaven zoals sloten, inventaris of fietsendragers. Op het moment dat het nodig is, neem je geld op en je betaalt alleen rente over het opgenomen bedrag. Bij Krediet.nl kun je een doorlopend krediet afsluiten met een looptijd van twee jaar, daarna wordt het een persoonlijke lening.

Camper leasen

Een camper leasen kan heel aantrekkelijk lijken. Maar besef goed waar je voor kiest. Ten eerste: als je een camper leaset, ben je juridisch gezien geen eigenaar. Als je niet aan je betalingsverplichtingen kunt voldoen, moet je de camper inleveren, je kunt hem niet verkopen. Ook kun je een leasecontract niet zomaar verbreken. Vaak betaal je dan een boete.

Met een persoonlijke lening heb je dat probleem niet. De kampeerauto die je koopt van het geleende geld is helemaal van jou en jij kunt ermee doen wat je wilt. Wil je de camper om wat voor reden dan ook verkopen, dan kan dat. De opbrengst is voor jou.

Actuele rentes bij Krediet.nl

Bekijk de actuele rentetarieven van een Persoonlijke Lening en Doorlopend Krediet voor een camper.

Vraag je lening aan bij Krediet.nl

Wil je geld lenen voor een camper? Vraag bij Krediet.nl een offerte aan voor een camperlening en het aanbod is binnen 24 uur bij je binnen. Wij werken samen met verschillende geldverstrekkers in Nederland en vinden daardoor altijd de lening met de laagste rente en prima voorwaarden. En bij ons betaal je geen advies- of afsluitkosten.

Omdat je de lening online afsluit, verloopt de afhandeling heel vlot. Als al je gegevens kloppen, kan het leenbedrag al binnen twee dagen op je rekening staan. Dan is het een kwestie van camper kopen en lekker op vakantie gaan.

 

Meer vragen over lenen voor een camper?

Kan ik geld lenen als ik rood sta?

Ja, ook als je rood staat kun je mogelijk een lening afsluiten bij Krediet.nl. Wel valt je maximale leenbedrag lager uit door de roodstand. En uiteraard moet je inkomen hoog genoeg zijn om de maandlasten van je lening te kunnen betalen. Heb je door betalingsachterstanden een negatieve bkr-registratie? Dan kun je geen lening afsluiten bij Krediet.nl.

Bedenk dat rood staan duur is. Het is vaak voordeliger om met een persoonlijke lening de roodstand op te heffen. Ook kun je andere kleine, dure kredieten of een koop op afbetaling samenvoegen in een voordeligere persoonlijke lening.

Moet ik vooraf kosten betalen voor een lening?

Nee, bij Krediet.nl betaal je vooraf geen kosten voor je lening. Pas als het geld op je rekening staat, betaal je maandelijks voor rente en aflossing. Dat zijn de enige kosten die je hebt. Voor het persoonlijke advies, het afsluiten en de administratie brengen wij dus niets in rekening.

Lees meer

Wat is een persoonlijke lening?

Een persoonlijke lening is een lening voor een privé-uitgave. De lening heeft een vaste rente en een vaste looptijd. Je krijgt het volledige leenbedrag in één keer op je rekening gestort. Daarna los je het leenbedrag stap voor stap af in een aantal maanden: de looptijd. Ook betaal je rente over de lening. Het maandbedrag blijft steeds gelijk en bestaat uit rente plus aflossing. Afgeloste bedragen kun je niet opnieuw opnemen. Wel mag je de lening boetevrij extra aflossen

Lees meer

Wat kost geld lenen?

De kosten van je lening hangen af van het leenbedrag, de looptijd en de rente. Je betaalt bij Krediet.nl geen kosten voor het advies of voor het bemiddelen en afsluiten van de lening. Geven wij je een verzekeringsadvies om je lening te beschermen? Dan is ook dat advies kosteloos.

Voor je de lening afsluit, nemen we contact met je op voor een persoonlijk adviesgesprek. Dan laten we je precies zien wat de kosten van je lening zijn.

Lees meer

Informatie gecontroleerd door kredietspecialist

De informatie op deze pagina is gecontroleerd door Danny Lindeman, expert en specialist op het gebied van geld lenen. Als directeur van Krediet.nl en Senior Kredietspecialist heeft Danny meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van geld lenen en verschijnt hij ook regelmatig met artikelen in de media. Zoals onder andere bij Metro en Nieuws.nl.

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

1314 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 4.9 uit 5 op Trustpilot

Trustpilot rating

Aanvraag duurde aardig lang maar alles goed en makkelijk verlopen met duidelijke aanwijzingen

Ties Blaauw 4 dagen geleden
Trustpilot rating

Heel fijn contact, snel bereikbaar en duidelijke uitleg. Alles netjes en snel geregeld!

Jan Bogerd 25 dagen geleden
Vraag nu online je lening aan!

Profiteer nu van de laagste rente.
Vanaf 6,5% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen