Geld lenen kost geld

Aanbouw financieren

Een uitbouw vergroot je woonplezier en verhoogt de waarde van je woning. Via Krediet.nl sluit je eenvoudig een lening voor een aanbouw af, een verantwoorde lening die vaak ook fiscaal aftrekbaar is.

Persoonlijk advies
Geen afsluitkosten
Offerte binnen 24 uur
9.8 op Trustpilot

Lening of hypotheek voor aanbouw

Een lening is veelal de beste leenvorm om een verbouwing te financieren. Als je minder leent dan € 25.000 is een lening voor een aanbouw altijd goedkoper dan een tweede hypotheek. Alleen als je meer dan €50.000 leent, is een extra of verhoogde hypotheek voordeliger. Welke lening voor jou het beste is en hoeveel je kunt lenen, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Laat je vooraf goed informeren over de mogelijkheden.

Lening voor aanbouw: de mogelijkheden

Geld lenen voor een aanbouw kan met een van de volgende leenproducten:

  • Persoonlijke Lening
  • Doorlopend Krediet

Een Persoonlijke Lening is een krediet met een vaste rente, vaste looptijd en een specifiek leenbedrag. Een Doorlopend Krediet heeft een variabele rente en geen vaste looptijd. Het Doorlopend Krediet is de meest flexibele leenvorm.
Huiseigenaren lenen tegen een extra lage rente met hun woning als onderpand.

Lening voor aanbouw aftrekbaar?

Alleen een Persoonlijke Lening voor een aanbouw is fiscaal aftrekbaar. De rente van een Doorlopend Krediet is doorgaans hoger en niet aftrekbaar.

Verantwoord geld lenen voor een aanbouw

Een lening is doorgaans de goedkoopste manier om een aanbouw te financieren. Wil je een lening voor een aanbouw afsluiten? Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang binnen 24 uur onze reactie.

Offerte aanvragen

Rentetarieven Persoonlijke Lening

De kosten van een Persoonlijke Lening zijn gebaseerd op je persoonlijke situatie. De vaste rentes voor een Persoonlijke Lening van Krediet.nl zijn:

  • Bij een Persoonlijke Lening is de minimale looptijd 6 maanden en de maximale looptijd 120 maanden.
  • De minimale rente is 3,4% en de maximale wettelijke rente is 14%.
  • Er zijn geen bijkomende kosten.

Rentetarieven Doorlopend Krediet

De kosten van een Doorlopend Krediet zijn afhankelijk van de hoogte van de kredietlimiet. De maandelijkse aflossing van het Doorlopend Krediet is een percentage van de kredietlimiet, 1 tot 2%. De rente van het Doorlopend Krediet is variabel. Je betaalt alleen rentevergoeding over het uitstaande saldo. De variabele rentes voor een Doorlopend Krediet van Krediet.nl zijn:

  • Bij een Doorlopend Krediet is de minimale looptijd 1 maand. De maximale looptijd is afhankelijk van de rente, extra aflossingen en extra opnames.
  • De minimale rente is 4,5% en de maximale wettelijke rente is 14%.
  • Er zijn geen bijkomende kosten.

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

922 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 9.8 op Trustpilot

Trustpilot rating

Ontzettend bedankt, op een goede en correcte manier behandeld, ik zal jullie zeer zeker aanbevelen

Om Ergun 4 dagen geleden
Trustpilot rating

Gedurende het proces van het aanvragen van mijn lening werd heel goed gecommuniceerd. Er werd heel erg goed en plezierig meegedacht over de gang van zaken. Uitstekende ervaring en mijn compliment voor degenen die me hebben geholpen??

Barbara Kelder-Quik 12 dagen geleden
Vraag nu online je lening aan!

Profiteer nu nog van de laagste rente ooit.
Vanaf 3,4% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen