Geld lenen kost geld

Woningisolatie financieren

Vergelijk en sluit de voordeligste lening af om je huis te isoleren!

vanaf

6,1%

arrow

1227 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 9.8 op Trustpilot

Vergelijken en afsluiten van meer dan 50 producten van verschillende aanbieders

Kosteloos en vrijblijvend persoonlijk advies over je lening

Geld lenen voor isolatie woning

Woningisolatie levert een flinke energiebesparing op. Een lening voor isoleren van de woning is daardoor redelijk snel terug te verdienen. Wil je geld lenen voor isolatie? Vraag dan een offerte aan bij Krediet.nl. Binnen 24 uur ontvang je van ons een persoonlijk advies met een heldere berekening. Het geld staat dan al heel snel op je rekening.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Waarom een lening voor isolatie woning?
  • Lager rentetarief voor jou als huiseigenaar
  • Rente fiscaal aftrekbaar met Persoonlijke Lening
  • Kosten terug te verdienen door lagere energierekening
  • Boetevrij extra aflossen

Lening aanvragen voor woningisolatie, hoe werkt het?

Als je een lening wilt afsluiten, zie je soms door de bomen het bos niet meer. Het isoleren van je woning financieren met een persoonlijk leenadvies biedt uitkomst. Én het bespaart ook geld. Onze specialisten zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en weten zo precies de juiste lening voor jou te vinden.

1

Online aanvragen

Niet zeker van je keuzes? Onze adviseurs nemen altijd de aanvraag met je door.

2

Het adviesgesprek

We nemen samen je wensen en mogelijkheden door. Jij krijgt van ons de best passende offerte.

3

Documenten opsturen

Je kunt online in je persoonlijke omgeving alle benodigde documenten digitaal aanleveren.

Het geld op je rekening

Wij handelen de rest kosteloos voor je af. Binnen 2 werkdagen staat het geld op je rekening.

Voordelen van geld lenen voor isolatie

Vloer, dak en spouwmuren isoleren. Isolerende kozijnen en dubbel glas. Het zijn maatregelen die snel en zonder ingrijpende verbouwing te realiseren zijn. Je woont comfortabeler en bespaart energie. Een lening voor isoleren van de woning is ook om andere redenen financieel voordelig:

  • Kosten terugverdienen. Aan een lening voor isolatie van de woning zijn kosten verbonden. Je betaalt immers rente en lost je het geleende bedrag af. Maar zodra de woning geïsoleerd is, bespaar je blijvend op de energiekosten. Na verloop van tijd heb je je investering terugverdiend en blijft je gas- en lichtrekening laag. 

  • Lagere rente voor huiseigenaren. Veel kredietverstrekkers bieden aan woningbezitters leningen aan met een lagere rente. Daardoor wordt je lening voor isolatie nog goedkoper en is de winst van de energiebesparende maatregelen groter. Vraag ons welke rente jij betaalt als jij een lening voor isoleren van de woning afsluit.

  • Voordeliger lenen met Groene Lening. De lening voor isolatie van de woning kan nog voordeliger uitvallen als je een groene lening afsluit, zoals een Greenloanslening. Door een aantrekkelijke rente en een eventueel langere looptijd valt je maandbedrag lekker laag uit.

  • Belastingvoordeel. Heb je een Persoonlijke Lening voor isolatie van je woning, dan, is de rente die je betaalt fiscaal aftrekbaar. Je betaalt daardoor minder belasting en dat voordeel maakt je investering nog betaalbaarder.

  • Hogere woningwaarde. Een goed geïsoleerde woning heeft een hoger energielabel, stijgt in waarde en is sneller verkocht dan een woning zonder energiebesparende maatregelen. Zo maak je nog meer winst op de investering in je woning.

Welke lening voor woningisolatie?

Wil je geld lenen voor isolatie, dan kom je waarschijnlijk net als bij lening zonnepanelen uit bij een Persoonlijke Lening. Deze leenvorm past bij een uitgave met duidelijke kosten. In speciale gevallen kan een Doorlopend Krediet een betere keuze zijn. We bespreken met jou welke leenvorm het beste bij je past. 

Persoonlijke Lening voor isolatie woning

Een Persoonlijke Lening voor de financiering van woningisolatie, heeft verschillende voordelen. Om te beginnen de zekerheid. Je rente, looptijd, maandlasten en totale kosten staan voor het afsluiten al vast. Als je tussendoor extra wilt aflossen, kan dat boetevrij. Een ander belangrijk voordeel is dat de rente vaak fiscaal aftrekbaar is. Dat maakt een lening voor het isoleren van de woning goedkoper.

Een speciale mogelijkheid is een zogenaamde groene lening voor het isoleren van de woning. Een voorbeeld is de Greenloanslening. Deze heeft een aantrekkelijke rente en desgewenst een langere looptijd, tot wel 15 jaar. Met die langere looptijd zijn je maandlasten nog lager. Greenloans is uitsluitend bedoeld voor energiebesparende maatregelen. Woningisolatie valt daar ook onder.

Doorlopend Krediet voor isoleren woning

Wil je liever geld lenen voor isolatie met een Doorlopend Krediet? Dan mag je bedragen opnemen zo vaak en zo veel als je wilt tot een bepaalde kredietlimiet. Alleen over het opgenomen bedrag betaal je rente en afgeloste bedragen mag je opnieuw opnemen. Je leent dus heel flexibel. Een nadeel is dat je kosten minder zeker zijn. En let op! Met een Doorlopend Krediet is de rente nooit fiscaal aftrekbaar.

Lening woningisolatie aanvragen bij Krediet.nl

Geld lenen voor isolatie kun je het beste regelen bij Krediet.nl. Wij kunnen namelijk kiezen uit een breed aanbod aan leningen en kredieten van verschillende kredietverstrekkers in Nederland. We weten waar je de laagste rente betaalt en wie de beste voorwaarden biedt. En we adviseren je op maat. Zo weet je zeker dat je verantwoord en veilig leent.

Vraag een offerte aan en wij zoeken direct een prima lening voor het isoleren van je woning. 

Op zoek naar een lening voor een ander doel? Bijvoorbeeld geld lenen voor een auto, motor, boot of financiering tweede woning dan is dat natuurlijk ook mogelijk.

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

1227 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 9.8 op Trustpilot

Trustpilot rating

Altijd snelle acties en we zijn al vaker teruggekomen!

Hirsch 18 uur geleden
Trustpilot rating

Netjes, duidelijk, snel en erg behulpzaam!

Heer Van Ledden enmevrouw Kelderman, 2 dagen geleden
Vraag nu online je lening aan!

Profiteer nu nog van de laagste rente ooit.
Vanaf 6,1% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen