Geld lenen kost geld

Geld lenen voor isolatie?

Woningisolatie levert een flinke energiebesparing op. Een lening voor het isoleren van de woning is daardoor redelijk snel terug te verdienen. Wil je geld lenen voor isolatie? Vraag dan een offerte aan bij Krediet.nl. Binnen 24 uur ontvang je van ons een voorstel en een persoonlijk advies met een heldere berekening. Het geld staat dan al heel snel op je rekening.

Vergelijk en sluit de voordeligste lening af om je huis te isoleren!

vanaf

6,5%

1348 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 4.8 uit 5 op Trustpilot

Vergelijken en afsluiten van meer dan 50 producten van verschillende aanbieders

Kosteloos en vrijblijvend persoonlijk advies over je lening

Geld lenen voor isolatie woning

Bij Krediet.nl kun je verschillende soorten van isoleren financieren, zoals dakisolatie, gevelisolatie, spouwmuurisolatie en vloerisolatie. Maar ook voor isolerende kozijnen en HR++ of triple glas sluit je bij ons een lening af.

Geld lenen voor isolatie doe je bij Krediet.nl online. Lekker gemakkelijk vanuit huis op een moment dat jou dat uitkomt. De afhandeling is grotendeels geautomatiseerd. De kredietverstrekker heeft daardoor lagere kosten, wat weer leidt tot een lagere rente voor jou. Omdat er snel een akkoord is van de bank, staat de lening voor het isoleren van je woning binnen een paar dagen op je rekening.

Ga je geld lenen voor isolatie, dan kun je bij Krediet.nl rekenen op een persoonlijk advies. Wij bespreken dan met jou welke lening, welke looptijd en welke voorwaarden bij jou passen. En we zijn duidelijk over je maandlasten en de totale kosten van je lening.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Waarom een lening voor isolatie woning?
  • Lager rentetarief voor jou als huiseigenaar
  • Rente fiscaal aftrekbaar met Persoonlijke Lening
  • Kosten terug te verdienen door lagere energierekening
  • Boetevrij extra aflossen

Hoe werkt de lening aanvraag?

Als je een lening wilt afsluiten, zie je soms door de bomen het bos niet meer. Isolatie van je woning financieren met een persoonlijk leenadvies biedt dan uitkomst. Én het bespaart ook geld. Onze specialisten zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en weten zo precies de juiste lening voor jou te vinden.

1

Online aanvragen

Niet zeker van je keuzes? Onze adviseurs nemen altijd de aanvraag met je door.

2

Het adviesgesprek

We nemen samen je wensen en mogelijkheden door. Jij krijgt van ons de best passende offerte.

3

Documenten opsturen

Je kunt online in je persoonlijke omgeving alle benodigde documenten digitaal aanleveren.

Het geld op je rekening

Wij handelen de rest kosteloos voor je af. Binnen 2 werkdagen staat het geld op je rekening.

Voordelen van geld lenen voor isolatie

Vloer, dak en spouwmuren isoleren. Isolerende kozijnen en dubbel glas. Het zijn maatregelen die snel en zonder ingrijpende verbouwing te realiseren zijn. Je woont comfortabeler en bespaart energie. Maar een lening voor isoleren van de woning is ook om andere redenen financieel voordelig:

  • Kosten terugverdienen. Aan een lening voor woningisolatie zijn kosten verbonden. Je betaalt immers rente en lost je het geleende bedrag af. Maar zodra de woning geïsoleerd is, bespaar je blijvend op de energiekosten. Na verloop van tijd heb je je investering terugverdiend en blijft je gas- en lichtrekening laag.

  • Lagere rente voor huiseigenaren. Veel kredietverstrekkers bieden aan woningbezitters leningen aan met een lagere rente. Daardoor wordt je lening voor isolatie nog goedkoper en is de winst van de energiebesparende maatregelen groter. Vraag ons welke rente jij betaalt als jij een lening voor isoleren van de woning afsluit.

  • Voordeliger lenen met groene lening. De lening voor isolatie van de woning kan nog voordeliger uitvallen als je een groene lening afsluit, zoals een Greenloans lening en de Go Green lening van Lender & Spender Door een aantrekkelijke rente en een eventueel langere looptijd valt je maandbedrag lekker laag uit.

  • Belastingvoordeel. Heb je een persoonlijke lening voor isolatie van je woning, dan, is de rente die je betaalt fiscaal aftrekbaar. Je betaalt daardoor minder belasting en dat voordeel maakt je investering nog betaalbaarder.

  • Btw-voordeel. Voor het arbeidsloon bij isolatie geldt vaak het lage btw-tarief van 9%. Dat scheelt honderden euro’s als je de hele woning isoleert. Je hebt daardoor dus minder nodig om de woningisolatie te financieren.

  • Hogere woningwaarde. Een goed geïsoleerde woning heeft een hoger energielabel, stijgt daardoor  in waarde en is sneller verkocht dan een woning zonder energiebesparende maatregelen. Zo maak je nog meer winst op de investering in je woning.

Welke lening voor woningisolatie?

Wil je geld lenen voor isolatie, dan kom je waarschijnlijk uit bij een persoonlijke lening. Deze leenvorm past bij een uitgave met duidelijke kosten. In speciale gevallen kan een doorlopend krediet een betere keuze zijn. We bespreken met jou welke leenvorm het beste bij je past. 

Rente en voorwaarden zijn het belangrijkst bij de keuze van een financieringsvorm. Dit zijn de mogelijkheden:

Persoonlijke lening

Een persoonlijke lening voor de financiering van woningisolatie, heeft verschillende voordelen. Om te beginnen de zekerheid. Je rente, looptijd, maandlasten en totale kosten staan voor het afsluiten al vast. Als je tussendoor extra wilt aflossen, kan dat boetevrij. Een ander belangrijk voordeel is dat van een lening voor isolatie de rente fiscaal aftrekbaar is. Een mooi belastingvoordeel.

Een speciale verduurzamingslening is een zogenaamde groene lening. Voorbeelden zijn de GreenLoans lening en de Go Green lening. Deze leningen zijn speciaal bedoeld voor verduurzamingsmaatregelen. Woningisolatie valt daar ook onder.

Een groene lening voor het isoleren van de woning heeft een aantrekkelijke rente. Bovendien kun je kiezen voor een langere looptijd, tot wel 15 jaar. Het voordeel is dan dat je langer mag doen over de aflossing en daardoor lagere maandlasten hebt. Omdat je bespaart 

Doorlopend krediet

Wil je liever geld lenen voor isolatie met een doorlopend krediet? Het voordeel is dat je dan tot een bepaald kredietlimiet een bedrag kunt opnemen wanneer je wilt. Een uitkomst als je onverwacht geld nodig hebt. Alleen over het opgenomen bedrag betaal je rente en afgeloste bedragen mag je opnieuw opnemen. Je leent dus heel flexibel. 

Nadelen zijn er ook. Een doorlopend krediet heeft geen vaste rente. De rente kan plotseling omhoog of omlaag gaan. Daardoor is vooraf niet duidelijk hoe hoog je kosten zijn. Bovendien blijkt dat veel mensen moeilijk van het krediet afkomen omdat ze steeds opnieuw geld opnemen. Vanwege deze risico’s zijn de meeste geldverstrekkers gestopt met het doorlopend krediet. Bij Krediet.nl hebben we alleen nog een doorlopend krediet met een looptijd van twee jaar.

En let op! Met een doorlopend krediet is de rente nooit fiscaal aftrekbaar, ook niet als het krediet voor woningisolatie bedoeld is.

Lening aanvragen bij Krediet.nl

Geld lenen voor isolatie kun je het beste regelen bij Krediet.nl. Wij kunnen namelijk kiezen uit een breed aanbod aan leningen en kredieten van verschillende kredietverstrekkers in Nederland. We weten waar je de laagste rente betaalt en wie de beste voorwaarden biedt. En we adviseren je op maat. Zo weet je zeker dat je verantwoord en veilig leent.

Vraag een offerte aan en wij zoeken direct een prima financiering voor het isoleren van je woning. 

Op zoek naar een lening voor een ander doel? Wil je bijvoorbeeld geld lenen voor een auto, motor, boot of zoek je een financiering voor een tweede woning? Ook dan klop je natuurlijk aan bij Krediet.nl.

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

1348 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 4.8 uit 5 op Trustpilot

Trustpilot rating

Mijn vrouw heeft hier gevraagd om een lening ruim onder de 10.000 euro. Zij is volledig werkzaam als docent, en ik ben gepensioneerd. Dus krijgen we GEEN lening omdat ik over de 70 ben. Afgeschreven dus te oud. Terwijl onze inkomsten goed zijn, en we die lening terug kunnen betalen. Hoe gek kan het gaan.

Joop Coenraads 3 dagen geleden
Trustpilot rating

Goed service

Sen 12 dagen geleden
Vraag nu online je lening aan!

Profiteer nu van de laagste rente.
Vanaf 6,5% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen