Geld lenen kost geld

Qander

Qander is geen bank, maar een onafhankelijke organisatie die al 20 jaar gespecialiseerd is in kredieten zoals Persoonlijke Leningen en Doorlopende Kredieten. Er zijn ruime leenmogelijkheden en je aanvraag wordt snel en vakkundig afgehandeld. Betrouwbaarheid, verantwoordelijkheid en klantvriendelijkheid staan hoog in het vaandel bij Qander. Daarom ga je altijd eerst in gesprek met een deskundige adviseur voor je de lening afsluit.

Persoonlijk advies
Geen afsluitkosten
Offerte binnen 24 uur
9.6 op Trustpilot

Daarom kies je voor een lening bij Qander

Door geld te lenen kun je speciale wensen vervullen. Dat is positief. Maar je gaat ook een betalingsverplichting aan. Qander vindt het daarom belangrijk dat je verantwoord leent. Om die reden heb je altijd een adviesgesprek voor je de lening afsluit. We vragen je om gegevens over je persoonlijke situatie, je financiën en je leendoel. Vervolgens bespreekt onze adviseur welke lening het beste bij je past, hoe de lening in elkaar zit en wat je kunt verwachten aan maandlasten. Heb je na het afsluiten nog vragen of wil je de lening aanpassen? Dan heb je daarvoor bij ons een vast aanspreekpunt

Het aanvragen van de lening verloopt volledig online en kan dankzij geavanceerde systemen snel afgehandeld worden. Binnen 24 uur kan je de offerte binnen zijn. Verder heb je de mogelijkheid om in je persoonlijke omgeving bij Qander je leninggegevens in te zien. Zo check je eenvoudig hoe ver je bent met aflossen. Ook kun je online zelf je persoonlijke gegevens wijzigen.

Jouw Persoonlijke lening van Qander in 4 stappen

Je lening bij Qander kun je eenvoudig regelen.

1

Online aanvragen

Niet zeker van je keuzes? Onze adviseurs nemen altijd de aanvraag met je door.

2

Het adviesgesprek

We nemen samen je wensen en mogelijkheden door. Jij krijgt van ons de best passende offerte.

3

Documenten opsturen

Je kunt online in je persoonlijke omgeving alle benodigde documenten digitaal aanleveren.

Het geld op je rekening

Wij handelen de rest kosteloos voor je af. Binnen 2 werkdagen staat het geld op je rekening.

Qander Persoonlijke Lening of Doorlopend Krediet

Je kunt bij Qander een Persoonlijke Lening afsluiten of een Doorlopend Krediet. Voor beide producten zit Qander in de top 10 leenrentes van Nederland.

Qander Persoonlijke Lening

Als je een Persoonlijke Lening afsluit, leen je eenmalig een bedrag tegen een vaste rente. Daarna betaal je maandelijks een bedrag voor rente en aflossing. Dat maandbedrag staat vast evenals het aantal maanden dat je aan het aflossen bent. Wil je extra aflossen? Dat kan altijd boetevrij en in dat geval wordt je looptijd korter.

Offerte aanvragen Meer over Persoonlijke Lening

Eigenschappen Persoonlijke Lening

  • Minimum leenbedrag € 5.000,- en maximum € 75.000,-
  • Leeftijd bij aanvraag tussen 21 jaar en 68 jaar
  • Lening binnen 2 tot 10 jaar afgelost
  • Boetevrij extra aflossen

Qander Doorlopend Krediet

Bij een Doorlopende Krediet mag je geld opnemen tot een bepaald kredietlimiet dat je vooraf afgesproken hebt. Je betaalt alleen rente over het opgenomen bedrag. Je hebt veel vrijheid: afgeloste bedragen kun je weer opnieuw opnemen, maar je mag ook altijd boetevrij zoveel aflossen als je wilt.

Let op er is wettelijk vastgelegd dat nieuwe Doorlopende Kredieten maximaal 15 jaar mogen lopen. Qander heeft bovendien het recht om de looptijd te verkorten.

Offerte aanvragen Meer over Doorlopend Krediet

Eigenschappen Doorlopend Krediet

  • Minimaal leenbedrag € 5.000,- en maximaal € 50.000,-
  • Leeftijd bij aanvraag tussen 21 jaar en 64 jaar
  • Opnemen tot kredietlimiet
  • Boetevrij en onbeperkt eerder aflossen
  • Looptijd maximaal 15 jaar

BKR-toetsing

Als je een lening wilt afsluiten, moeten wij verplicht een toetsing doen bij het Bureau Krediet Registratie (BKR) in Tiel. Het BKR registreert alle in Nederland verstrekte leningen en de bijbehorende bedragen. Ook registreert het BKR hoe je in het verleden met leningen bent omgegaan. Op basis van onder meer deze BKR-informatie kunnen wij besluiten om je geen lening te verstrekken. Meer informatie vind je op bkr.nl.

Offerte aanvragen

Wil je een persoonlijk voorstel ontvangen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan en ontvang binnen 24 uur een voorstel die het beste bij jouw wensen past.

Offerte aanvragen

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

700 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 9.6 op Trustpilot

Trustpilot rating

Helder en voldoende contacten. Tevens zijn er voldoende updates tussen de medewerkers van Krediet onderling zodat zij op de hoogte zijn van ons dossier.

Tevreden 9 dagen geleden
Trustpilot rating

Zeer correcte en snelle afhandeling.

Monique 9 dagen geleden
Vraag nu online je lening aan!

Profiteer nu nog van de laagste rente ooit.
Vanaf 3,5% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen