Geld lenen kost geld

Qander

Er bestaat niet zoiets als een Qander bank. Qander is namelijk geen bank, maar een onafhankelijke organisatie die al 20 jaar gespecialiseerd is in kredieten zoals persoonlijke leningen en doorlopende kredieten. Er zijn ruime leenmogelijkheden en je aanvraag wordt snel en vakkundig afgehandeld. Betrouwbaarheid, verantwoordelijkheid en klantvriendelijkheid staan hoog in het vaandel bij Qander. Daarom ga je altijd eerst in gesprek met een deskundige adviseur voor je de lening afsluit.

Persoonlijk advies
Geen afsluitkosten
Offerte binnen 24 uur
4.9 op Trustpilot

Daarom kies je voor een lening bij Qander

Door geld te lenen kun je speciale wensen vervullen. Dat is positief. Maar je gaat ook een betalingsverplichting aan. Qander vindt het daarom belangrijk dat je verantwoord leent. Om die reden heb je altijd een adviesgesprek voor je de lening afsluit. We vragen je om gegevens over je persoonlijke situatie, je financiën en je leendoel. 

Vervolgens bespreekt onze adviseur welke Qander lening het beste bij je past, hoe de lening in elkaar zit en wat je kunt verwachten aan maandlasten. Heb je na het afsluiten nog vragen of wil je de Qander lening aanpassen? Dan heb je daarvoor bij ons een vast aanspreekpunt

Het aanvragen van de lening verloopt volledig online en kan dankzij geavanceerde systemen snel afgehandeld worden. Binnen 24 uur kan je de offerte binnen zijn. Verder heb je de mogelijkheid om in je persoonlijke omgeving bij Qander je leninggegevens in te zien. Zo check je eenvoudig hoe ver je bent met aflossen. Ook kun je online zelf je persoonlijke gegevens wijzigen.

Jouw persoonlijke lening van Qander in 4 stappen

Je lening bij Qander kun je eenvoudig regelen.

1

Online aanvragen

Niet zeker van je keuzes? Onze adviseurs nemen altijd de aanvraag met je door.

2

Het adviesgesprek

We nemen samen je wensen en mogelijkheden door. Jij krijgt van ons de best passende offerte.

3

Documenten opsturen

Je kunt online in je persoonlijke omgeving alle benodigde documenten digitaal aanleveren.

Het geld op je rekening

Wij handelen de rest kosteloos voor je af. Binnen 2 werkdagen staat het geld op je rekening.

Qander persoonlijke lening of flex en zeker lening

Je kunt bij Qander een persoonlijke lening afsluiten of een flex en zeker lening. Voor beide producten zit Qander in de top 10 leenrentes van Nederland.

Qander persoonlijke lening

Als je een Qander persoonlijke lening afsluit, leen je eenmalig een bedrag tegen een vaste rente. Daarna betaal je maandelijks een bedrag voor rente en aflossing. Dat maandbedrag staat vast evenals het aantal maanden dat je aan het aflossen bent. Wil je op je Qander lening extra aflossen? Dat kan altijd boetevrij en in dat geval wordt je looptijd korter.

Offerte aanvragen Meer over persoonlijke lening

Eigenschappen Qander persoonlijke lening
  • Minimum leenbedrag € 5.000,- en maximum € 75.000,-
  • Leeftijd bij aanvraag tussen 21 jaar en 68 jaar
  • Lening binnen 2 tot 10 jaar afgelost
  • Boetevrij extra aflossen

Qander Flex en Zeker Lening

Je mag met een Qander Flex en Zeker Lening in de eerste 24 maanden onbeperkt geld opnemen tot een afgesproken kredietlimiet. Je betaalt alleen rente over het opgenomen bedrag en die rente staat vast gedurende de hele looptijd. Hoeveel je per maand betaalt aan rente en aflossing bepaal je zelf: 1,5% of 2% van je kredietlimiet.

Na 24 maanden stopt de mogelijkheid om geld op te nemen. Het bedrag dat nog openstaat, wordt dan een Persoonlijke Lening. Je blijft hetzelfde maandbedrag betalen en behoudt de vaste rente. Vanaf dat moment los je alleen nog af volgens een duidelijk schema. Wil je extra aflossen op de Flex en Zeker Lening? Dan kan dat altijd boetevrij.

Offerte aanvragen

Eigenschappen Qander Flex en Zeker Lening
  • Minimaal leenbedrag € 10.000,- en maximaal € 75.000,-
  • Vaste rente gedurende de hele looptijd
  • Eerste twee jaar opnemen tot kredietlimiet
  • Na twee jaar alleen nog aflossen, geen opnames meer
  • Boetevrij en onbeperkt eerder aflossen

BKR-toetsing bij een Qander lening

Als je een lening bij Qander wilt afsluiten, moeten wij verplicht een toetsing doen bij het Bureau Krediet Registratie (BKR) in Tiel. Hier staan alle in Nederland verstrekte leningen en de bijbehorende bedragen geregistreerd. Ook meldt het BKR hoe je in het verleden met leningen bent omgegaan. 

Op basis van onder meer deze BKR-informatie kunnen wij besluiten om je geen lening te verstrekken. Meer informatie vind je op bkr.nl.

Offerte aanvragen voor een Qander lening

Wil je een persoonlijk voorstel ontvangen voor een Qander lening? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan en ontvang binnen 24 uur een voorstel dat het beste bij jouw wensen past.

Offerte aanvragen

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

1308 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 4.9 uit 5 op Trustpilot

Trustpilot rating

We hadden enorme pech, extra grote uitgaves waarvoor we geen geld hadden. Een aanvraag ingediend en binnen 3 uur was het geregeld. Ontzettend vriendelijk geholpen, meedenkend en erg klantgericht. Een aanrader!

Ilse 7 dagen geleden
Trustpilot rating

Super klantvriendelijk, denken allemaal met je mee, erg behulpzaam als je er niet uit komt. Alles wat je vraagt helpen ze je mee zowel telefonisch als via de mail. Ik ben zeer tevreden en raad krediet.nl zeker aan.

J.Timmers 9 dagen geleden
Vraag nu online je lening aan!

Profiteer nu van de laagste rente.
Vanaf 6,4% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen