Geld lenen kost geld

Caravan financieren

Vergelijk en sluit de voordeligste lening voor een caravan af!

vanaf

6,6%

1327 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 4.9 uit 5 op Trustpilot

Vergelijken en afsluiten van meer dan 50 producten van verschillende aanbieders

Kosteloos en vrijblijvend persoonlijk advies over je lening

Geld lenen voor een caravan

In geen enkel land is de caravan zo populair als in Nederland. Begrijpelijk, want je gaat op een voordelige en vrije manier met vakantie. Om jouw caravan te financieren, wil je mogelijk een lening afsluiten. De goedkoopste lening voor een caravan vind je bij Krediet.nl. Vraag een offerte aan en je hebt binnen 24 uur ons voorstel. Na een adviesgesprek sluiten we graag de caravanlening voor je af.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Lening voor een caravan bij Krediet.nl
  • Vaste rente vanaf 6,6%
  • Lening mogelijk voor nieuwe of voor tweedehands caravan
  • Vaste maandelijkse kosten
  • Boetevrij extra aflossen

Lening aanvragen voor een caravan, hoe werkt het?

Als je een lening wilt afsluiten, zie je soms door de bomen het bos niet meer. Een caravan financieren met een persoonlijk leenadvies biedt uitkomst. Én het bespaart ook geld. Onze specialisten zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en weten zo precies de juiste lening voor jou te vinden.

1

Online aanvragen

Niet zeker van je keuzes? Onze adviseurs nemen altijd de aanvraag met je door.

2

Het adviesgesprek

We nemen samen je wensen en mogelijkheden door. Jij krijgt van ons de best passende offerte.

3

Documenten opsturen

Je kunt online in je persoonlijke omgeving alle benodigde documenten digitaal aanleveren.

Het geld op je rekening

Wij handelen de rest kosteloos voor je af. Binnen 2 werkdagen staat het geld op je rekening.

Lening voor een caravan, waar moet je op letten?

Wil je geld lenen voor een caravan? Omdat het een flinke investering is, doe je er verstandig aan eerst al je kosten in kaart te brengen, zodat je weet welke bedrag je nodig hebt. Wat betaal je met een geleend geld en wat met je spaargeld?

Aan welke kosten moet je aan denken? 

  1. Aanschaf. Wil je een gloednieuwe, luxe caravan of ga je liever voor tweedehands en eenvoudig? Dat maakt nogal uit voor de prijs en daarmee voor het financieren van je caravan.
  2. Inrichting. Is je caravan gebruiksklaar of wil je hem verder inrichten met meubels, voortent, airco, satellietschotel, fietsenrek en goede sloten? En kun je die kosten zelf betalen met je spaargeld of wil je liever wat meer geld lenen voor de caravan?
  3. Gebruik. Hoe lang denk je jouw caravan te kunnen gebruiken? Stem de looptijd van je caravan lening af op de gebruiksduur van de caravan. 
  4. Verzekering. Een caravanverzekering is niet verplicht, maar wel een uitkomst bij schade of diefstal. 
  5. Onderhoud. Houd rekening met de kosten voor onderhoud en controles bij de garage. Bij veel caravanverzekeraars moet je periodiek een erkend onderhoudsrapport kunnen laten zien, dat niet ouder is dan twee jaar. Ben je van plan er vaak op uit te trekken en ook naar het buitenland te reizen? Dan ben je waarschijnlijk meer kwijt aan onderhoud.

Caravan financieren bij Krediet.nl?

Hoe wil jij je stacaravan financieren? Misschien krijg je bij de aanschaf de mogelijkheid om in termijnen te betalen. Ga daar niet zomaar op in. Kopen op afbetaling is duur omdat je vaak de maximale rente betaalt. Ook laten de voorwaarden nogal eens te wensen over. En niemand bespreekt met jou welke lening bij je past.

Bij Krediet.nl kun je juist een goedkope lening voor een caravan afsluiten. Omdat wij samenwerken met veel kredietaanbieders vinden we altijd de caravan lening met de laagste rente. Bij Krediet.nl je caravan financieren heeft bovendien als voordeel dat je persoonlijk geadviseerd wordt. 

We bespreken met jou welk bedrag je wilt lenen voor een caravan en stemmen de looptijd van de lening af op de gebruiksduur van de caravan. Ook adviseren we je wat beter bij jouw wensen past: een Persoonlijke Lening of een Doorlopend Krediet.

De goedkoopste lening voor een caravan met de beste passende voorwaarden vind je bij Krediet.nl.

Welke lening voor een caravan past bij jou?

Geld lenen voor een stacaravan? Ja graag, maar welke lening dan? De kredietspecialist bij Krediet.nl adviseert wat beter bij jou past: een Persoonlijke Lening of een Doorlopend Krediet.

Persoonlijke lening voor een caravan

Persoonlijke Lening. In de meeste gevallen is een Persoonlijke Lening de meest geschikte leenvorm voor de financiering van een stacaravan. Het bedrag dat je nodig hebt, wordt in een keer op je rekening gestort. Daarna los je de caravan lening stap voor stap af. 

Omdat de rente gedurende de looptijd gelijk blijft zijn de kosten van je lening vooraf bekend. Bij het afsluiten je caravanlening weet je dus wat je maandbedrag is en in hoeveel maanden je de lening aflost. Veel zekerheid dus. Wil je tussendoor extra aflossen? Dat kan altijd boetevrij. Je maandlasten blijven dan gelijk, maar de looptijd van je caravanlening wordt korter.

Doorlopend krediet voor een caravan

Doorlopend Krediet. Je weet hoe duur je caravan is, maar wilt ook geld achter de hand houden voor de inrichting of voor latere uitgaven. Bijvoorbeeld voor een disselslot, een wielklem, een fietsendrager en een satellietschotel. Dan kun je misschien beter met een Doorlopend Krediet de caravan financieren. 

Met een Doorlopend Krediet mag je tot een bepaalde limiet geld opnemen zoveel je wilt en wanneer je wilt. Je betaalt alleen rente over het opgenomen bedrag. Maandelijks ben je aan rente en aflossing hetzelfde bedrag kwijt. Maar je mag je afgeloste bedragen opnieuw opnemen, waardoor je altijd financiële armslag hebt. 

Lening voor caravan aanvragen bij Krediet.nl

Bij Krediet.nl sluit je een lening voor een stacaravan online af. Heel eenvoudig en gemakkelijk. Als je een offerte aanvraagt, gaan wij op zoek naar de goedkoopste lening voor een caravan. We bespreken deze met jou en sturen je binnen 24 uur de offerte. Als alles vlot verloopt, staat de caravanlening binnen twee dagen op je rekening. Voor advies, bemiddelen en afsluiten brengen we niets in rekening.

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

1327 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 4.9 uit 5 op Trustpilot

Trustpilot rating

Alles prima geregeld voor mij

Klant dominicus 2 dagen geleden
Trustpilot rating

Het grote pluspunt tov van direct bij een geldverstrekker was dat je gewoon kon bellen en dat je dan iemand zonder wachttijd aan de lijn kreeg en je dus snel kon schakelen. De wachttijd bij de kredietverstrekker voor de definitieve goedkeuring zal je helaas gewoon in acht moeten nemen, maar dat staat natuurlijk los van de service van Krediet.nl

Tevreden klant 3 dagen geleden
Vraag nu online je lening aan!

Profiteer nu van de laagste rente.
Vanaf 6,6% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen