Geld lenen kost geld

BNP Paribas verlaagt de rente naar 3,8%

25 mei 2020

BNP Paribas heeft de rente op hoge bedragen per 25 mei 2020 verlaagd naar 3,8%. Daar kun jij als consument van profiteren. Bijvoorbeeld als je een verbouwing wilt financieren, als je je bestaande lening wilt oversluiten of als je kredieten wilt samenvoegen.

Lage rente Persoonlijke Lening

BNP Paribas voert een actiever rentebeleid dan veel andere marktpartijen. Dat betekent dat deze kredietverstrekker vaker de tarieven aanpast. Omdat op dit moment de rente op de kapitaalmarkt zich weer stabiliseert, ziet BNP Paribas de mogelijkheid om hun rente nu voor een aantal leenbedragen te verlagen. Op 25 mei hebben ze het tarief voor de Persoonlijke Lening van € 50.000 en hoger op 3,8% gezet. Daarin is BNP Paribas nu goedkoper dan vele andere aanbieders en behoren zij tot de meest concurrerende kredietverstrekkers in Nederland.

Lening afsluiten voor verbouwing

Heb jij mooie plannen, bijvoorbeeld om je huis te verbouwen en te verduurzamen? Dan is een lening bij BNP Paribas een geweldige kans om dat voordelig te realiseren. De kosten vallen zelfs nog lager uit omdat je de betaalde rente fiscaal kunt aftrekken. Wij rekenen graag voor je uit hoeveel je dan in totaal kwijt bent aan de lening. 

Leningen oversluiten

Deze lage rente is voor jou ook een kans als je nu een dure Persoonlijke Lening van € 50.000 of hoger hebt en graag lagere maandlasten wilt. Je kunt die lening oversluiten naar BNP Paribas en ziet je maandlasten direct flink omlaag gaan. Of je betaalt hetzelfde maandbedrag als bij je huidige lening, maar kiest voor een kortere looptijd. Je bent dan sneller van je lening af. De meeste Persoonlijke Leningen zijn zonder boete over te sluiten en alles kan in een paar dagen geregeld zijn.

Kredieten samenvoegen

Ook als je een aantal ‘kleine’ kredieten uit hebt staan, kan een Persoonlijke Lening bij BNP Paribas uitkomst bieden. Denk aan een roodstand, een creditcardschuld, een koop op afbetaling en verschillende leningen. Meestal kun je die kredieten boetevrij aflossen. Dat kun je doen door deze leningen samen te voegen en over te sluiten in één nieuwe lening, bijvoorbeeld bij BNP Paribas. Je hebt dan twee grote voordelen. De rente op de nieuwe lening is (veel) lager dan de rente op al die verschillende kredieten. Lagere maandlasten dus. En je hebt een beter overzicht en daarmee meer grip op je financiën.

Wil je een hoog bedrag lenen bijvoorbeeld voor een verbouwing? Heb je een te dure lening of wil je af van al die verschillende kredieten? Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan. Wij zoeken dan uit waar en hoe jij voordeliger uit bent.

Geschreven door:
  • Danny Lindeman
  • Senior Kredietspecialist
ECB verlaagt de rente. Wordt geld lenen weer goedkoper?
ECB verlaagt de rente. Wordt geld lenen weer goedkoper? 17 juni 2024 | Natasja Schipper
Waarom is mijn krediet afgewezen?
Waarom is mijn krediet afgewezen? 5 juni 2024 | Rene Pieper
Elektrische auto leasen is vaak onaantrekkelijk
Elektrische auto leasen is vaak onaantrekkelijk 3 juni 2024 | Natasja Schipper

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

1341 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 4.9 uit 5 op Trustpilot

Trustpilot rating

Binnen de herroepingsperiode vond ik een beter aanbod. Er is professioneel en snel gehandeld om de ene lening te eindigen en over te stappen naar een andere. Ik heb bijna dagelijks of meerdere keren op een dag contact gehad en werd steeds vriendelijk en geduldig geholpen. Wij zijn heel blij!

Angelique Olree 5 dagen geleden
Trustpilot rating

Vriendelijke mensen aan de telefoon. Snelle offerte. Goede beantwoording van de vragen die we nog hadden. Het was allemaal heel betrouwbaar.

Elly Dumond 10 dagen geleden
Vraag nu online je lening aan!

Profiteer nu van de laagste rente.
Vanaf 6,6% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen