Geld lenen kost geld

BNP Paribas verlaagt de rente naar 3,8%

BNP Paribas verlaagd rente naar 3,8%

25 mei 2020

BNP Paribas heeft de rente op hoge bedragen per 25 mei 2020 verlaagd naar 3,8%. Daar kun jij als consument van profiteren. Bijvoorbeeld als je een verbouwing wilt financieren, als je je bestaande lening wilt oversluiten of als je kredieten wilt samenvoegen.

Lage rente Persoonlijke Lening

BNP Paribas voert een actiever rentebeleid dan veel andere marktpartijen. Dat betekent dat deze kredietverstrekker vaker de tarieven aanpast. Omdat op dit moment de rente op de kapitaalmarkt zich weer stabiliseert, ziet BNP Paribas de mogelijkheid om hun rente nu voor een aantal leenbedragen te verlagen. Op 25 mei hebben ze het tarief voor de Persoonlijke Lening van € 50.000 en hoger op 3,8% gezet. Daarin is BNP Paribas nu goedkoper dan vele andere aanbieders en behoren zij tot de meest concurrerende kredietverstrekkers in Nederland.

Lening afsluiten voor verbouwing

Heb jij mooie plannen, bijvoorbeeld om je huis te verbouwen en te verduurzamen? Dan is een lening bij BNP Paribas een geweldige kans om dat voordelig te realiseren. De kosten vallen zelfs nog lager uit omdat je de betaalde rente fiscaal kunt aftrekken. Wij rekenen graag voor je uit hoeveel je dan in totaal kwijt bent aan de lening. 

Leningen oversluiten

Deze lage rente is voor jou ook een kans als je nu een dure Persoonlijke Lening van € 50.000 of hoger hebt en graag lagere maandlasten wilt. Je kunt die lening oversluiten naar BNP Paribas en ziet je maandlasten direct flink omlaag gaan. Of je betaalt hetzelfde maandbedrag als bij je huidige lening, maar kiest voor een kortere looptijd. Je bent dan sneller van je lening af. De meeste Persoonlijke Leningen zijn zonder boete over te sluiten en alles kan in een paar dagen geregeld zijn.

Kredieten samenvoegen

Ook als je een aantal ‘kleine’ kredieten uit hebt staan, kan een Persoonlijke Lening bij BNP Paribas uitkomst bieden. Denk aan een roodstand, een creditcardschuld, een koop op afbetaling en verschillende leningen. Meestal kun je die kredieten boetevrij aflossen. Dat kun je doen door deze leningen samen te voegen en over te sluiten in één nieuwe lening, bijvoorbeeld bij BNP Paribas. Je hebt dan twee grote voordelen. De rente op de nieuwe lening is (veel) lager dan de rente op al die verschillende kredieten. Lagere maandlasten dus. En je hebt een beter overzicht en daarmee meer grip op je financiën.

Wil je een hoog bedrag lenen bijvoorbeeld voor een verbouwing? Heb je een te dure lening of wil je af van al die verschillende kredieten? Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan. Wij zoeken dan uit waar en hoe jij voordeliger uit bent.

Geschreven door:
  • Danny Lindeman
  • Senior Kredietspecialist
Hogere energierekening maakt verduurzaming aantrekkelijker
Hogere energierekening maakt verduurzaming aantrekkelijker 4 oktober 2021 | Danny Lindeman
Zet je dure ABN Amro Doorlopend Krediet om naar een Persoonlijke Lening
Zet je dure Doorlopend Krediet om naar een Persoonlijke Lening 15 september 2021 | Danny Lindeman
Geld lenen na je pensionering? Er is nog veel mogelijk
Geld lenen na je pensionering? Er is nog veel mogelijk 31 augustus 2021 | Danny Lindeman

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

958 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 9.8 op Trustpilot

Trustpilot rating

Ik ben door het proces heen goed begeleid. Dhr Lindeman is heel behulpzaam en denkt mee.

Angela Tavares 2 dagen geleden
Trustpilot rating

Wat is het toch fijn, als je het echt niet meer weet. Omdat je eigen bank niet mee werkt ,omdat je afgekeurd bent. Of je daar om vraagt in dit leven. En zware lekkage heb in je huis. Dat je dan de man van krediet aan de lijn hebt. En je rustig maakt. Alles netjes uitlegt met je mee denkt ,en ook dat ik aangaf me printer heeft het ook nog begeven , online kon tekenen. Heb het contact met krediet.nl als heel fijn ervaren en ook vertrouwen in hun deskundigheid. Bedankt voor alles Danny

Desiree 2 dagen geleden
Vraag nu online je lening aan!

Profiteer nu nog van de laagste rente ooit.
Vanaf 3,4% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen