Geld lenen kost geld

Rente op de WoonLening van DEFAM per 1 juli op 4,4%

Defam verlaagt rente

1 juli 2020

De rente op de WoonLening van DEFAM gaat per 1 juli omlaag naar 4,4%. De lening is bij uitstek geschikt voor een verbouwing, want je bent vaak voordeliger uit dan met een hypotheek. Laat ons uitzoeken hoe groot je voordeel is en vraag een offerte aan.

De WoonLening van DEFAM is een Persoonlijke Lening die speciaal ontwikkeld is voor uitgaven aan de eigen woning. Je ontvangt je leenbedrag in een keer op je rekening om de verbouwing of verduurzaming te financieren.

Lening met een lage rente

Bij een leenbedrag van €50.000 of meer betaal je vanaf 1 juli voor de WoonLening een zeer aantrekkelijke rente van 4,4%. De looptijd is tussen 10 en 15 jaar. Je kunt dus in een rustig tempo aflossen, maar zit niet langer dan noodzakelijk vast aan je lening. De rente van 4,4% verandert tijdens de looptijd niet en ook je maandbedrag blijft hetzelfde.

Kun je je lening binnen 10 jaar aflossen? Sluit dan bij DEFAM een Persoonlijke Lening af tegen een rente van 3,7%.

Rente fiscaal aftrekbaar

Veel huiseigenaren kunnen hun verbouwing beter financieren met een DEFAM WoonLening dan met een hypotheek. Hoe zit dat? Bij het afsluiten van een tweede hypotheek of een hogere hypotheek maak je kosten voor een taxatierapport, de notaris en de hypotheekadviseur. Bij het afsluiten van een WoonLening heb je die kosten niet. En de rente op je WoonLening is net zo goed fiscaal aftrekbaar als bij een hypotheek. Daardoor wordt de verbouwing nog betaalbaarder.

Lening sneller afgelost

Maar dat is nog niet alles. Als je de verbouwing binnen de hypotheek financiert, wordt het leenbedrag bij je hypotheek opgeteld. Een hypotheek heeft vaak een lange looptijd. Al die jaren blijf je maar betalen voor dat extra leenbedrag. De WoonLening is binnen10 tot 15 jaar afgelost. Je kunt zelfs nog eerder klaar zijn, want je mag zoveel extra aflossen als je wilt. Daar zijn dan geen kosten aan verbonden. Bij een hypotheek zijn versnelde aflosmogelijkheden vaak beperkt.

Persoonlijk advies

De WoonLening van DEFAM kun je afsluiten via Krediet.nl. Je kunt direct een offerte aanvragen. Binnen 24 uur is ons voorstel bij je binnen. Wij bellen jou vervolgens voor een persoonlijk adviesgesprek en spreken alle ins en outs van de lening met je door. 

Geschreven door:
  • René Koopman
  • Directeur
ECB verlaagt de rente. Wordt geld lenen weer goedkoper?
ECB verlaagt de rente. Wordt geld lenen weer goedkoper? 17 juni 2024 | Natasja Schipper
Waarom is mijn krediet afgewezen?
Waarom is mijn krediet afgewezen? 5 juni 2024 | Rene Pieper
Elektrische auto leasen is vaak onaantrekkelijk
Elektrische auto leasen is vaak onaantrekkelijk 3 juni 2024 | Natasja Schipper

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

1348 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 4.8 uit 5 op Trustpilot

Trustpilot rating

Mijn vrouw heeft hier gevraagd om een lening ruim onder de 10.000 euro. Zij is volledig werkzaam als docent, en ik ben gepensioneerd. Dus krijgen we GEEN lening omdat ik over de 70 ben. Afgeschreven dus te oud. Terwijl onze inkomsten goed zijn, en we die lening terug kunnen betalen. Hoe gek kan het gaan.

Joop Coenraads 4 dagen geleden
Trustpilot rating

Goed service

Sen 12 dagen geleden
Vraag nu online je lening aan!

Profiteer nu van de laagste rente.
Vanaf 6,5% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen