Geld lenen kost geld

Rente op de WoonLening van DEFAM per 1 juli op 4,4%

Defam verlaagt rente

1 juli 2020

De rente op de WoonLening van DEFAM gaat per 1 juli omlaag naar 4,4%. De lening is bij uitstek geschikt voor een verbouwing, want je bent vaak voordeliger uit dan met een hypotheek. Laat ons uitzoeken hoe groot je voordeel is en vraag een offerte aan.

De WoonLening van DEFAM is een Persoonlijke Lening die speciaal ontwikkeld is voor uitgaven aan de eigen woning. Je ontvangt je leenbedrag in een keer op je rekening om de verbouwing of verduurzaming te financieren.

Lening met een lage rente

Bij een leenbedrag van €50.000 of meer betaal je vanaf 1 juli voor de WoonLening een zeer aantrekkelijke rente van 4,4%. De looptijd is tussen 10 en 15 jaar. Je kunt dus in een rustig tempo aflossen, maar zit niet langer dan noodzakelijk vast aan je lening. De rente van 4,4% verandert tijdens de looptijd niet en ook je maandbedrag blijft hetzelfde.

Kun je je lening binnen 10 jaar aflossen? Sluit dan bij DEFAM een Persoonlijke Lening af tegen een rente van 3,7%.

Rente fiscaal aftrekbaar

Veel huiseigenaren kunnen hun verbouwing beter financieren met een DEFAM WoonLening dan met een hypotheek. Hoe zit dat? Bij het afsluiten van een tweede hypotheek of een hogere hypotheek maak je kosten voor een taxatierapport, de notaris en de hypotheekadviseur. Bij het afsluiten van een WoonLening heb je die kosten niet. En de rente op je WoonLening is net zo goed fiscaal aftrekbaar als bij een hypotheek. Daardoor wordt de verbouwing nog betaalbaarder.

Lening sneller afgelost

Maar dat is nog niet alles. Als je de verbouwing binnen de hypotheek financiert, wordt het leenbedrag bij je hypotheek opgeteld. Een hypotheek heeft vaak een lange looptijd. Al die jaren blijf je maar betalen voor dat extra leenbedrag. De WoonLening is binnen10 tot 15 jaar afgelost. Je kunt zelfs nog eerder klaar zijn, want je mag zoveel extra aflossen als je wilt. Daar zijn dan geen kosten aan verbonden. Bij een hypotheek zijn versnelde aflosmogelijkheden vaak beperkt.

Persoonlijk advies

De WoonLening van DEFAM kun je afsluiten via Krediet.nl. Je kunt direct een offerte aanvragen. Binnen 24 uur is ons voorstel bij je binnen. Wij bellen jou vervolgens voor een persoonlijk adviesgesprek en spreken alle ins en outs van de lening met je door. 

Geschreven door:
  • René Koopman
  • Directeur
Interbank stopt als kredietverstrekker. Wat betekent dat voor jou?
Interbank stopt als kredietverstrekker. Wat betekent dat voor jou? 20 juni 2022 | Danny Lindeman
De rente stijgt
De rente stijgt. Is dat goed of slecht nieuws? 14 juni 2022 | Danny Lindeman
Criminelen actief op de kredietmarkt. Betaal nooit vooraf voor een lening
Criminelen actief op de kredietmarkt. Betaal nooit vooraf voor een lening! 17 mei 2022 | Danny Lindeman

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

1138 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 9.8 op Trustpilot

Trustpilot rating

Contacten zijn prima verlopen. Korte lijntjes en duidelijk.

Dirk M 4 dagen geleden
Trustpilot rating

Super snel geregeld Zeker een goede aanrader

Klant 5 dagen geleden
Vraag nu online je lening aan!

Profiteer nu nog van de laagste rente ooit.
Vanaf 3,5% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen