Geld lenen kost geld

Nu bij DEFAM: laagste rente op leningen boven 50.000 euro

Defam verlaagt rente

23 oktober 2020

Kredietverstrekker DEFAM – onderdeel van ABN Amro – verlaagt per 23 oktober 2020 de rente op een aantal persoonlijke leningen voor leenbedragen vanaf 15.000 euro. En op leningen vanaf 50.000 euro biedt DEFAM nu zelfs het laagste tarief in Nederland.

DEFAM is een kredietspecialist die al meer dan dertig jaar leningen verstrekt aan consumenten. Wie op zoek is naar een lening met een zeer gunstige rente kan daar prima terecht. Zeker nu de rente verlaagd is op de Persoonlijke Lening en de Persoonlijke Lening Plus.

Wat is er veranderd?

Voor de DEFAM Persoonlijke Lening met een looptijd tussen 12 en 73 maanden en voor de DEFAM Persoonlijke Lening Plus met een looptijd tussen 73 en 120 maanden, veranderen de tarieven als volgt:

Leenbedrag Rente was Rente per 23-10-2020
15.000 – 25.000 4,4% 4,2%
25.000 – 50.000 3,8% 3,7%
50.000 – 75.000 3,7% 3,5% Laagste rente in Nederland

Bestaande lening oversluiten naar DEFAM lening

Heb je nu bij een andere bank een persoonlijke lening of een doorlopend krediet met een hogere rente? Je mag zo’n lening meestal boetevrij aflossen. Dat kun je doen door je bestaande lening over te sluiten naar een DEFAM lening. Door de nieuwe lage rente bij DEFAM bespaar je flink op de kosten van de lening. Je bent van je oude lening af en betaalt alleen nog de lagere maandlasten van je DEFAM lening.

Geld lenen voor eenmalige uitgave

De DEFAM Persoonlijke Lening of Persoonlijke Lening Plus is ook een uitstekende keuze als je een specifieke uitgave voor ogen hebt, zoals een auto of een nieuwe keuken. Je leent het bedrag dat je nodig hebt. Naast de lage rente heb je dan duidelijkheid, want je maandbedrag en looptijd staan vast. Wel zo overzichtelijk. En je mag altijd boetevrij extra aflossen.

Altijd persoonlijk advies

Nog een voordeel: als je via Krediet.nl een DEFAM lening afsluit, leen je altijd verantwoord. Want wij adviseren je vooraf over de lening. Past die bij jouw persoonlijke en financiële situatie? We rekenen uit hoeveel je per maand kwijt bent en wat de totale kosten van je lening zijn. Voor dat advies en het afsluiten van de DEFAM lening, betaal je niets.

Vraag een DEFAM offerte aan bij Krediet.nl

Past de Persoonlijke Lening of de Persoonlijke Lening Plus van DEFAM bij jou? Dat zoeken wij graag voor jou uit. Vraag ons naar je mogelijkheden en een berekening. Bel ons op 0318 – 88 88 88 of vraag een offerte aan.

Geschreven door:
  • Danny Lindeman
  • Senior Kredietspecialist
Optimisme over geld lenen groeit
Optimisme over geld lenen groeit 8 april 2024 | Danny Lindeman
Zonnepanelen kopen, ja of nee
Zonnepanelen kopen, ja of nee? 1 april 2024 | Danny Lindeman
Minder betalingsachterstanden op kredieten 2023
Minder betalingsachterstanden op kredieten. Of toch niet..? 12 maart 2024 | Danny Lindeman

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

1327 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 4.9 uit 5 op Trustpilot

Trustpilot rating

Alles prima geregeld voor mij

Klant dominicus 2 dagen geleden
Trustpilot rating

Het grote pluspunt tov van direct bij een geldverstrekker was dat je gewoon kon bellen en dat je dan iemand zonder wachttijd aan de lijn kreeg en je dus snel kon schakelen. De wachttijd bij de kredietverstrekker voor de definitieve goedkeuring zal je helaas gewoon in acht moeten nemen, maar dat staat natuurlijk los van de service van Krediet.nl

Tevreden klant 3 dagen geleden
Vraag nu online je lening aan!

Profiteer nu van de laagste rente.
Vanaf 6,6% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen