Geld lenen kost geld

Laagste rente voor 5.000 en 10.000 bij Lender & Spender

Lender en spender

28 december 2020

Lender & Spender heeft de rentetarieven voor een aantal leenbedragen per 25 december 2020 verlaagd. Voor bedragen van 5.000 euro en 10.000 euro is Lender & Spender op dit moment zelfs de goedkoopste aanbieder in Nederland. Sluit nu een lening af en vervul je wensen.

Keer op keer hebben kredietverstrekkers het afgelopen jaar de rentes op leningen verlaagd. Vaak ging het daarbij om hogere leenbedragen, vanaf 50.000 euro. Maar niet iedereen heeft zo’n hoog leenbedrag nodig. Voor een auto of een eenvoudige verbouwing kun je al onder de 10.000 euro klaar zijn. Goed om te weten dat je nu ook voor een lager leenbedrag voordelig uit kunt zijn. 

Goedkoop 5.000 of 10.000 lenen

Lender & Spender heeft voor een aantal bedragen onlangs de rente verlaagd. Je kunt daar nu een persoonlijke lening van 5.000 euro afsluiten tegen een rente vanaf 6,2% en bij 10.000 euro is er een rentetarief vanaf 4,9%. Dat zijn zeer aantrekkelijke percentages. Op dit moment is Lender & Spender voor deze bedragen zelfs de goedkoopste in de Nederlandse markt. Ook een bedrag van 15.000 euro kun je voordelig lenen bij Lender & Spender met een tarief vanaf 4,1%. Hoeveel rente je exact gaat betalen hangt af van je financiële en persoonlijke situatie. De genoemde tarieven zijn dus vanaf-tarieven. Wil je weten wat jij gaat betalen? Vraag dan een offerte aan.

Lage rente, prima voorwaarden

Lender & Spender is geen bank in de traditionele zin van het woord. Je leent in feite geld van andere consumenten en van bedrijven, dus zonder tussenkomst van een bank. Niet alleen profiteer je dan van een lage rente, ook de voorwaarden van Lender & Spender zijn prima. Je hebt bijvoorbeeld een bedenktijd. Als je bij nader inzien toch af wilt zien van de persoonlijke lening, kun je binnen 14 dagen nadat je het geld ontvangen hebt de lening kosteloos annuleren en het geld terugsturen. 

Vraag een Lender & Spender lening aan

Je kunt een Lender & Spender lening eenvoudig online aanvragen bij Krediet.nl. Omdat de afhandeling digitaal verloopt, blijven de kosten laag en ook daardoor profiteer je van een lage rente. Daarnaast adviseren we je altijd persoonlijk om te bespreken welke lening en welk leenbedrag het beste passen bij jou en je leendoel. Wil je advies en een berekening

Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan.

Geschreven door:
  • Gerbert van de Bovenkamp
  • Kredietadviseur
ECB verlaagt de rente. Wordt geld lenen weer goedkoper?
ECB verlaagt de rente. Wordt geld lenen weer goedkoper? 17 juni 2024 | Natasja Schipper
Waarom is mijn krediet afgewezen?
Waarom is mijn krediet afgewezen? 5 juni 2024 | Rene Pieper
Elektrische auto leasen is vaak onaantrekkelijk
Elektrische auto leasen is vaak onaantrekkelijk 3 juni 2024 | Natasja Schipper

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

1341 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 4.9 uit 5 op Trustpilot

Trustpilot rating

Binnen de herroepingsperiode vond ik een beter aanbod. Er is professioneel en snel gehandeld om de ene lening te eindigen en over te stappen naar een andere. Ik heb bijna dagelijks of meerdere keren op een dag contact gehad en werd steeds vriendelijk en geduldig geholpen. Wij zijn heel blij!

Angelique Olree 5 dagen geleden
Trustpilot rating

Vriendelijke mensen aan de telefoon. Snelle offerte. Goede beantwoording van de vragen die we nog hadden. Het was allemaal heel betrouwbaar.

Elly Dumond 11 dagen geleden
Vraag nu online je lening aan!

Profiteer nu van de laagste rente.
Vanaf 6,6% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen