Geld lenen kost geld

BNP Paribas biedt laagste rente voor lening van 15.000

BNP Paribas laagste rente voor middelgrote bedragen

26 januari 2021

Met ingang van 27 januari verlaagt BNP Paribas de rente voor verschillende leenbedragen binnen de Persoonlijkste Basis Lening. Met de rentewijziging is BNP Paribas nu de kredietverstrekker met de laagste rente (3,9%) voor leningen tussen 15.000 en 20.000 euro. Een mooie kans om je dromen waar te maken.

Bij BNP Paribas kun je kiezen uit verschillende soorten persoonlijke leningen. De Persoonlijkste Basis Lening is daarvan de eenvoudigste, maar niettemin zeer geschikt voor heel veel bestedingsdoelen. De lening kent al een scherpe, vaste rente en die rente gaat nu nog verder omlaag. Voor bedragen tussen 15.000 en 20.000 euro bedraagt de daling maar liefst 0,3%.

Hoe hoog is de rente?

Hoeveel je precies aan rente gaat betalen, hangt af van de looptijd van je lening en van de risicoklasse waar je in valt. Die risicoklasse wordt bepaald aan de hand van je financiële en persoonlijke situatie. De rente in de onderstaande tabel is dan ook een vanaf-rente.

Leenbedrag Rente bij een looptijd
van 6-72 maanden
Rente bij een looptijd
van 73-120 maanden
€ 10.000- € 14.999 Vanaf 5,9% (-) Vanaf 5,9% (- 0,2%)
€ 15.000 - € 19.999 Vanaf 3,9% (- 0,3%) Vanaf 4,1% (- 0,3%)
€ 20.000 - € 24.999 Vanaf 3,9% (- 0,2%) Vanaf 4,1% (- 0,2%)
€ 50.001 - € 59.999 Vanaf 3,5% (- 0,1%) Vanaf 3,5% (- 0,1%)

De Persoonlijkste Lening Basis van BNP Paribas

De Persoonlijkste Basis Lening van BNP Paribas is een Persoonlijke Lening. Dat betekent dat je het gewenste bedrag in een keer op je rekening gestort krijgt en daarna maandelijks een vast bedrag aan rente en aflossing betaalt. De rente staat vast en verandert dus niet. Ook weet je vooraf hoe lang je over de aflossing doet. Optimale zekerheid dus.

Boetevrij aflossen 

Een voordeel van een Persoonlijke Lening bij BNP Paribas is dat je altijd extra af kunt lossen zonder kosten. Je maandbedrag blijft dan hetzelfde, maar de looptijd wordt korter en je bent sneller van je lening af. Je kunt de Persoonlijkste Lening Basis van BNP Paribas afsluiten als je tussen 21 en 60 jaar bent. 

Waarvoor lenen?

Met een lening tussen 15.000- 20.000 euro kun je allerlei wensen vervullen. Een auto, caravan of motor aanschaffen bijvoorbeeld. Kies je liever voor een nieuwe keuken of badkamer? Dan mag je de rente aftrekken van de belasting omdat het om woningverbetering gaat. De lening wordt daardoor nog betaalbaarder.

Lening afsluiten via Krediet.nl

Wil je weten of je een voordelige lening af kunt sluiten bij BNP Paribas? Neem dan contact ons met Krediet.nl of vraag een offerte aan. Binnen 24 uur is ons voorstel bij je binnen. We bespreken bovendien met jou wat je aan maandlasten gaat betalen en hoeveel je in totaal kwijt bent aan de BNP Paribaslening. 

Geschreven door:
  • Danny Lindeman
  • Senior Kredietspecialist
Hogere energierekening maakt verduurzaming aantrekkelijker
Hogere energierekening maakt verduurzaming aantrekkelijker 4 oktober 2021 | Danny Lindeman
Zet je dure ABN Amro Doorlopend Krediet om naar een Persoonlijke Lening
Zet je dure Doorlopend Krediet om naar een Persoonlijke Lening 15 september 2021 | Danny Lindeman
Geld lenen na je pensionering? Er is nog veel mogelijk
Geld lenen na je pensionering? Er is nog veel mogelijk 31 augustus 2021 | Danny Lindeman

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

958 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 9.8 op Trustpilot

Trustpilot rating

Ik ben door het proces heen goed begeleid. Dhr Lindeman is heel behulpzaam en denkt mee.

Angela Tavares 1 dagen geleden
Trustpilot rating

Wat is het toch fijn, als je het echt niet meer weet. Omdat je eigen bank niet mee werkt ,omdat je afgekeurd bent. Of je daar om vraagt in dit leven. En zware lekkage heb in je huis. Dat je dan de man van krediet aan de lijn hebt. En je rustig maakt. Alles netjes uitlegt met je mee denkt ,en ook dat ik aangaf me printer heeft het ook nog begeven , online kon tekenen. Heb het contact met krediet.nl als heel fijn ervaren en ook vertrouwen in hun deskundigheid. Bedankt voor alles Danny

Desiree 1 dagen geleden
Vraag nu online je lening aan!

Profiteer nu nog van de laagste rente ooit.
Vanaf 3,4% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen