Geld lenen kost geld

Lender & Spender is met verlaagde rente nu goedkoopste in de markt

Lender en spender

2 maart 2021

Opnieuw heeft Lender & Spender de rente op leningen verlaagd. De kredietverstrekker is daarmee in de Nederlandse markt de goedkoopste aanbieder geworden van leningen tot 15.000 euro. Laat Krediet.nl eens uitrekenen wat het je kost als je een wens in vervulling laat gaan door geld te lenen bij Lender & Spender.

Lender & Spender is de ideale kredietverstrekker voor Persoonlijke Leningen tot 15.000 euro. En laat dat nu net de bedragen zijn die je nodig hebt voor bijvoorbeeld een auto, een nieuwe keuken, een motor of een eenvoudige verbouwing. Heel fijn dus dat je bij Lender & Spender zo voordelig kunt lenen.. 

Rente bij Lender & Spender

Bedrag Rente vanaf
7.500 6,0%
10.000 4,8%
12.500 4,8%
15.000 4,1%

Bij de genoemde tarieven gaat het om een vanaf-rente. Afhankelijk van je persoonlijke en financiële omstandigheden kun je in een hogere risicoklasse vallen. Dan betaal je iets meer rente. Verder is het rentetarief afhankelijk van de looptijd die je kiest. Bij een langere looptijd is de rente lager.

Rente is laag, voorwaarden zijn prima

Lender & Spender is een innovatieve geldverstrekker die door gerenommeerde partijen een uitstekende waardering krijgt. Innovatief, want bij Lender & Spender leen je niet van een bank maar van consumenten en bedrijven die geld beschikbaar stellen. De rente is laag en de voorwaarden zijn prima. Sluit je een lening af, maar wil je daar achteraf toch van afzien? Je hebt 14 dagen bedenktijd. In die periode kun je de lening kosteloos annuleren en het geld terugsturen. 

Lender & Spender lening aanvragen bij Krediet.nl

Wil je weten hoe voordelig jij uit bent bij Lender & Spender? Vergelijk de rente en je ziet meteen hoe laag hun rente is. Als wij jou een lening van Lender & Spender adviseren, dan onderbouwen we deze keuze altijd. In een persoonlijk gesprek leggen we uit hoe de lening in elkaar zit, wat de voorwaarden zijn, hoe hoog je maandbedrag is en hoeveel je in totaal kwijt bent aan de lening. Neem contact met ons op of vraag een offerte aan.

 

Geschreven door:
  • Danny Lindeman
  • Senior Kredietspecialist
Optimisme over geld lenen groeit
Optimisme over geld lenen groeit 8 april 2024 | Danny Lindeman
Zonnepanelen kopen, ja of nee
Zonnepanelen kopen, ja of nee? 1 april 2024 | Danny Lindeman
Minder betalingsachterstanden op kredieten 2023
Minder betalingsachterstanden op kredieten. Of toch niet..? 12 maart 2024 | Danny Lindeman

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

1327 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 4.9 uit 5 op Trustpilot

Trustpilot rating

Alles prima geregeld voor mij

Klant dominicus 2 dagen geleden
Trustpilot rating

Het grote pluspunt tov van direct bij een geldverstrekker was dat je gewoon kon bellen en dat je dan iemand zonder wachttijd aan de lijn kreeg en je dus snel kon schakelen. De wachttijd bij de kredietverstrekker voor de definitieve goedkeuring zal je helaas gewoon in acht moeten nemen, maar dat staat natuurlijk los van de service van Krediet.nl

Tevreden klant 4 dagen geleden
Vraag nu online je lening aan!

Profiteer nu van de laagste rente.
Vanaf 6,6% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen