Geld lenen kost geld

Lenen bij de bank

Geld lenen bij de bank is voor veel mensen dé manier om uitgaven te financieren waarvoor ze zelf onvoldoende in kas hebben. Maar ga je dan naar de bank waar ook je betaalrekening loopt? Waarom zou je? Er zijn in Nederland meer kredietverstrekkers. Laat Krediet.nl uitzoeken bij welke aanbieder jij het beste uit bent. Een offerte is binnen 24 uur in je mailbox.

1341 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 4.9 uit 5 op Trustpilot

Vergelijken en afsluiten van meer dan 50 producten van verschillende aanbieders

Kosteloos en vrijblijvend persoonlijk advies over je lening

Geld lenen bank

Wil je geld lenen bij de bank, dan denk je misschien aan je eigen bank. Maar kun jij daar wel de lening afsluiten die jij nodig hebt en betaal je daar ook de laagst mogelijke rente? De kans is groot een andere kredietverstrekker je meer te bieden heeft. Dat kan een andere bank zijn of een kredietverstrekker die jij nog niet kent.

Wat zijn de verschillen tussen een lening van de bank en een lening via krediet.nl?

Productaanbod banken

Doorlopend Krediet. Wil je geld lenen bij de bank in de vorm van een Doorlopend Krediet? Grote kans dat dat niet kan. Veel banken zijn gestopt met het Doorlopend Krediet. Terwijl deze flexibele leenvorm in jouw situatie misschien wel de beste oplossing is. Krediet.nl kan jou wel helpen, er zijn enkele banken waarbij je terecht kunt voor een Doorlopend Krediet. Wij zoeken voor je uit waar je terecht kunt. Vraag ons naar je mogelijkheden.

Groene lening. Als je je woning wilt verduurzamen, zijn er tegenwoordige mooie, groene leningen waarmee je energiebesparende maatregelen kunt treffen. De rente is laag en de voorwaarden zijn aantrekkelijk. Maar als je zo’n groene lening bij je bank wilt afsluiten, blijken ze die niet te hebben. Wij kennen de kredietverstrekkers waar je wel terecht kunt.

Seniorenlening. Als je ouder bent dan 69 jaar, kun je nog volop plannen hebben. Maar wil jij al senior een lening bij de bank afsluiten, dan blijkt dat ineens niet meer mogelijk te zijn. Krediet.nl biedt leningen aan voor mensen tot 78 jaar, zoals speciale seniorenleningen.

Productkenmerken

Leenbedragen. Bij een lening van de bank ligt je maximale leenbedrag tussen de 50.000 en 75.000 euro. Heb je plannen voor een flinke verbouwing of wil je een recreatiewoning kopen? Dan heb je meer nodig. Bij Krediet.nl kun je tot 150.000 euro lenen. 

Ga je juist voor een kleine lening? Bij veel banken moet je minimaal 5.000 euro lenen. Bij Krediet.nl kun je een lening afsluiten vanaf 2.500 euro.

Looptijd: De looptijd van een lening is bepalend voor je maandlasten. Moet je van jouw bank de lening binnen 8 of 10 jaar aflossen? Dan is bij een hoog leenbedrag het maandbedrag best fors. Bij Krediet.nl kun je bij sommige leningen kiezen voor een langere looptijd. Zelfs een looptijd van 15 jaar is mogelijk.

Lening bij de bank aanvragen, hoe werkt het?

Wanneer je een lening bij de bank wilt afsluiten wordt het soms lastig om jezelf goed te informeren en keuzes te maken. Geld lenen bij een bank met een persoonlijk leenadvies biedt uitkomst. Én het bespaart ook geld. Onze specialisten zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en weten zo precies de juiste lening en bank voor jou te vinden.

1

Online aanvragen

Niet zeker van je keuzes? Onze adviseurs nemen altijd de aanvraag met je door.

2

Het adviesgesprek

We nemen samen je wensen en mogelijkheden door. Jij krijgt van ons de best passende offerte.

3

Documenten opsturen

Je kunt online in je persoonlijke omgeving alle benodigde documenten digitaal aanleveren.

Het geld op je rekening

Wij handelen de rest kosteloos voor je af. Binnen 2 werkdagen staat het geld op je rekening.

Meer informatie over geld lenen bij de bank

Rente lening bij bank

Banken hebben vaak veel medewerkers in dienst die in grote gebouwen werken. Dat zijn hoge kosten die doorberekend worden in de rente. Krediet.nl heeft geen grote kantoorpanden en de verwerking van de online aanvraag verloopt sterk geautomatiseerd. De kosten zijn daarom laag en dus is ook de rente voor jou voordeliger.

Wij werken bovendien samen met verschillende kredietverstrekkers. De een is goedkoper voor grote leenbedrag, de ander biedt de laagste rente bij kleine leenbedragen. Wij zoeken uit welke kredietverstrekker jou de laagste rente biedt. 

Vergelijk de rentetarieven van onze kredietverleners zelf maar eens. Je ziet dan direct dat je bij Krediet.nl terecht kunt voor de goedkoopste leningen in Nederland.

Voordelen van geld lenen via Krediet.nl

Rente check. Krediet.nl doet voortdurend rentechecks om te kijken welke aanbieder het goedkoopst zijn. In bepaalde gevallen laten we het je weten als jouw rente omlaag kan. Maar je hoeft niet per se op ons bericht te wachten. Wij zijn altijd bereid je huidige lening door te lichten om te kijken of je ergens anders beter uit bent. De overstap naar een andere kredietverstrekker is zo geregeld. 

Ga je geld lenen bij een bank, dan zit je vast aan hun aanbod. Zij helpen je niet als je wilt overstappen naar een lening bij een andere bank.

Leenbedrag verhogen. Als je het leenbedrag wilt verhogen kan dat bij een bank alleen binnen je bestaande lening. Terwijl er misschien kredietverstrekkers zijn die voor dat hogere leenbedrag een aantrekkelijkere rente hanteren. Bij Krediet.nl kijken we opnieuw naar het hele aanbod aan leningen en sluiten we weer de gunstigste lening voor je af.

Lening oversluiten. Heb je een Persoonlijke Lening of een Doorlopend Krediet met een hoge rente? Jammer. Je maandlasten kunnen omlaag als je hem omzet naar een lening met een lagere rente. Vraag Krediet.nl hoeveel je kunt besparen door geld te lenen bij een andere bank. Vraag je dat aan je eigen bank, dan kunnen zij slechts hun eigen lening aanbieden.

Offerte digitaal ondertekenen. De offerte die je van Krediet.nl krijgt kun je digitaal ondertekenen via iDIN. De afhandeling verloopt dan sneller. iDIN is een nieuwe dienst van de Nederlandse banken waarmee je je identificeert via je eigen bank. Ga je geld lenen bij een bank, dan kun je meestal niet gebruikmaken van deze dienst.

Eigen adviseur. Geld lenen bij een bank is niet zomaar iets. Je wilt veilig en verantwoord lenen en zeker weten dat je de juiste keuze hebt gemaakt. Bij Krediet.nl krijg je daarom je eigen adviseur. Hij legt uit welke voorwaarden passen bij jouw situatie en is helder over de kosten van de lening. Hij spreekt dus de lening helemaal met je door voordat je tekent.

Jouw adviseur blijft jouw vaste aanspreekpunt bij Krediet.nl. Ook als je na het afsluiten opnieuw vragen of wensen hebt. Omdat hij jou al kent, kan hij je op maat adviseren. Bij een bank krijg je niet zo’n vaste adviseur. Als je na het afsluiten weer contact opneemt, is de kans groot dat je door heel iemand anders geholpen wordt. 

Lening bank aanvragen

Je bent bij Krediet.nl niet aangewezen op een lening bij de bank waar toevallig jouw betaalrekening loopt. We bemiddelen ook niet voor jouw bank, maar wel voor veel andere kredietverstrekkers. De kans is daarom groot dat wij een beter aanbod voor jou vinden.

Je kunt bij Krediet.nl bovendien rekenen op een heel persoonlijke benadering en een lening op maat die verantwoord en veilig is. Tel daarbij op dat we zoeken naar de lening met de laagste rente en voorwaarden die passen bij je wensen. Allemaal voordelen die niet hebt als je geld wilt lenen bij je eigen bank.

Vraag een offerte aan en ontvang binnen 24 uur ons voorstel. Daarna bellen we jou voor een persoonlijk adviesgesprek. Het advies verplicht je tot niets en is kosteloos. Ook brengen we geen afsluitkosten in rekening.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

1341 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 4.9 uit 5 op Trustpilot

Trustpilot rating

Binnen de herroepingsperiode vond ik een beter aanbod. Er is professioneel en snel gehandeld om de ene lening te eindigen en over te stappen naar een andere. Ik heb bijna dagelijks of meerdere keren op een dag contact gehad en werd steeds vriendelijk en geduldig geholpen. Wij zijn heel blij!

Angelique Olree 5 dagen geleden
Trustpilot rating

Vriendelijke mensen aan de telefoon. Snelle offerte. Goede beantwoording van de vragen die we nog hadden. Het was allemaal heel betrouwbaar.

Elly Dumond 11 dagen geleden
Vraag nu online je lening aan!

Profiteer nu van de laagste rente.
Vanaf 6,6% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen