Geld lenen kost geld

Doorlopend Krediet

Een Doorlopend Krediet is een flexibele manier van geld lenen. Je mag tot een bepaalde limiet geld opnemen, wanneer je wilt en zoveel je wilt. Zo beschik je altijd over extra financiële ruimte. Een Doorlopend Krediet past niet bij elk bestedingsdoel. Daarom adviseren we je kosteloos of deze leenvorm bij je past. Nieuwsgierig geworden? Binnen 24 uur is ons voorstel in je mailbox. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Doorlopend Krediet

  • Geld opnemen tot een kredietlimiet
  • Variabele rente en looptijd
  • Vast maandbedrag
  • Boetevrij aflossen zoveel je wilt

Wat is een Doorlopend Krediet?

Als je een Doorlopend Krediet afsluit, wordt er een bepaalde kredietlimiet met je afgesproken. Tot die limiet mag je onbeperkt geld opnemen. Je betaalt alleen rente over het opgenomen bedrag. Het Doorlopend Krediet is een heel flexibel krediet: afgeloste bedragen kun je opnieuw opnemen, maar je mag ook zoveel je wilt boetevrij aflossen. 

Het bedrag dat je maandelijks betaalt aan rente en aflossing staat wel vast. Zo kun je het flexibele krediet goed afstemmen op je budget.

Rente Doorlopend Krediet

De rente op een Doorlopend Krediet is variabel. Dat betekent dat de rente kan stijgen of dalen. En dat heeft gevolgen voor je looptijd. Hoe zit dat? Je betaalt een vast maandbedrag dat bestaat uit een rentedeel en een aflossingsdeel. Bij een hoge rente is het aflossingsdeel kleiner en los je minder snel af. Bij een lage rente op je Doorlopende Krediet is je aflossingsdeel groter. Je lost dan juist sneller af en je looptijd wordt korter. 

Het rentedeel hangt natuurlijk ook af van het bedrag dat je hebt opgenomen. Heb je alles tot aan je kredietlimiet opgenomen? Dan betaal je ook veel rente en is het rentedeel groter. Is je schuld nog maar laag, dan is het rentedeel klein en het aflossingsdeel juist groot.

Laagste rente Doorlopend Krediet

Ben je op zoek naar het goedkoopste Doorlopend Krediet? Je kunt de rente vergelijken die verschillende kredietverstrekker op dit moment in rekening brengen. Je ziet dan in een oogopslag wie de laagste rente op een Doorlopend Krediet aanbiedt. En je kunt eenvoudig zelf de kosten van het Doorlopend Krediet berekenen. Maar houd er altijd rekening mee dat die rente gedurende de looptijd weer kan veranderen.

Doorlopend Krediet aflossen

Omdat je met een Doorlopend Krediet steeds opnieuw geld kunt opnemen, is er een risico dat je langer aan de lening vastzit dan je oorspronkelijk van plan was. Dat is onwenselijk. Daarom moet een Doorlopend Krediet tegenwoordig binnen 15 jaar helemaal zijn afgelost. Kredietverstrekkers verlagen vaak gaandeweg de looptijd de kredietlimiet, zodat je na verloop van tijd geen geld meer kunt opnemen.

Doorlopend Krediet of Persoonlijke Lening?

Een Doorlopend Krediet is een prima leenvorm als je een tijd wat extra geld achter de hand wilt hebben. Of als je voor een bepaalde aanschaf op een later tijdstip aanvullende uitgaven verwacht. Denk bijvoorbeeld aan een motor waar je nog speciale accessoires voor wilt kopen. Wij bespreken vooraf altijd met je of een flexibel krediet bij je past. Aan dat advies zijn geen kosten verbonden.

Wanneer je een duidelijke uitgave voor ogen hebt en al weet hoeveel je nodig hebt, is een Persoonlijke Lening meestal een betere keuze. Ook voor woningverbetering kun je daar beter voor kiezen, omdat dan de rente meestal fiscaal aftrekbaar is. De rente op een Doorlopend Krediet is nooit fiscaal aftrekbaar.

Doorlopend Krediet oversluiten bij Krediet.nl

Vind je jouw huidige Doorlopend Krediet te duur of worden de mogelijkheden van dat krediet beperkt? Bij Krediet.nl kun je je Doorlopend Krediet oversluiten. Je sluit dan een ander Doorlopend Krediet af met een lagere rente of betere voorwaarden. Wil je je Doorlopend Krediet beëindigen? Sluit dan het Doorlopend Krediet over naar een Persoonlijke Lening met meer overzicht en vastigheid.

Doorlopend Krediet afsluiten bij Krediet.nl?

Om in aanmerking te komen voor een Doorlopend Krediet moet je  een vast inkomen hebben dat hoog genoeg is om de kosten te kunnen betalen. Ook je leeftijd is van belang. Het Doorlopend Krediet moet namelijk voor je 74e zijn afgelost. Verder kijken we of je nog andere kredieten hebt uitstaan om na te gaan hoeveel je kunt lenen. Voldoe je aan alle voorwaarden? Dan zoeken wij een Doorlopend Krediet met de laagste rente en gunstige voorwaarden. Je betaalt bij Krediet.nl geen afsluit- en advieskosten.

Doorlopend Krediet aanvragen bij Krediet.nl

Wil weten hoeveel geld jij kunt lenen? Bij Krediet.nl kun je kosteloos en vrijblijvend een offerte aanvragen voor een Doorlopend Krediet. Binnen 24 uur is ons persoonlijke voorstel bij je binnen. Wil je liever eerst overleggen? Neem dan contact op met een van onze adviseurs via telefoonnummer 0318 – 88 88 88.

Offerte aanvragen

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

958 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 9.8 op Trustpilot

Trustpilot rating

Ik ben door het proces heen goed begeleid. Dhr Lindeman is heel behulpzaam en denkt mee.

Angela Tavares 1 dagen geleden
Trustpilot rating

Wat is het toch fijn, als je het echt niet meer weet. Omdat je eigen bank niet mee werkt ,omdat je afgekeurd bent. Of je daar om vraagt in dit leven. En zware lekkage heb in je huis. Dat je dan de man van krediet aan de lijn hebt. En je rustig maakt. Alles netjes uitlegt met je mee denkt ,en ook dat ik aangaf me printer heeft het ook nog begeven , online kon tekenen. Heb het contact met krediet.nl als heel fijn ervaren en ook vertrouwen in hun deskundigheid. Bedankt voor alles Danny

Desiree 1 dagen geleden
Vraag nu online je lening aan!

Profiteer nu nog van de laagste rente ooit.
Vanaf 3,4% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen