Geld lenen kost geld

Risico bij geld lenen: overlijden

Bij het afsluiten van een lening ga je ervan uit dat je deze lening gewoon terugbetaalt. Maar wat als jij of je partner onverwacht overlijdt? Dan is het prettig te weten dat jouw nabestaanden zich geen zorgen hoeven te maken over jouw lening. Dat kan dankzij een overlijdensrisicoverzekering.

Lening aflossen na overlijden

Met een overlijdensrisicoverzekering zorg je ervoor dat er na het overlijden van jou of je partner geld is om je lening mee af te betalen. Dankzij deze verzekering is het volledige nog uitstaande bedrag gedekt. Een geruststellende gedachte bij het aanvragen van een geldlening.

Eenvoudig afsluiten

Kies voor een overlijdensrisicoverzekering die speciaal geschikt is voor het dekken van het financiële risico van een lening. Het afsluiten van deze verzekering bij de aanvraag van je lening is eenvoudig. Hier hoef je geen uitgebreide medische keuring voor te ondergaan; het invullen van een gezondheidsverklaring met een paar vragen over je gezondheid is voldoende.

Overlijdensrisico opzeggen

Je kunt een overlijdensrisicoverzekering opzeggen voordat de looptijd voorbij is. Zo blijf je niet met overbodige maandlasten zitten wanneer je lening is afgelost. Hou wel rekening met een opzegtermijn van een maand.

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

958 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 9.8 op Trustpilot

Trustpilot rating

Ik ben door het proces heen goed begeleid. Dhr Lindeman is heel behulpzaam en denkt mee.

Angela Tavares 2 dagen geleden
Trustpilot rating

Wat is het toch fijn, als je het echt niet meer weet. Omdat je eigen bank niet mee werkt ,omdat je afgekeurd bent. Of je daar om vraagt in dit leven. En zware lekkage heb in je huis. Dat je dan de man van krediet aan de lijn hebt. En je rustig maakt. Alles netjes uitlegt met je mee denkt ,en ook dat ik aangaf me printer heeft het ook nog begeven , online kon tekenen. Heb het contact met krediet.nl als heel fijn ervaren en ook vertrouwen in hun deskundigheid. Bedankt voor alles Danny

Desiree 1 dagen geleden
Vraag nu online je lening aan!

Profiteer nu nog van de laagste rente ooit.
Vanaf 3,4% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen