Geld lenen kost geld

Risico bij geld lenen: overlijden

Bij het afsluiten van een lening ga je ervan uit dat je deze lening gewoon terugbetaalt. Maar wat als jij of je partner onverwacht overlijdt? Dan is het prettig te weten dat jouw nabestaanden zich geen zorgen hoeven te maken over jouw lening. Dat kan dankzij een overlijdensrisicoverzekering.

Lening aflossen na overlijden

Met een overlijdensrisicoverzekering zorg je ervoor dat er na het overlijden van jou of je partner geld is om je lening mee af te betalen. Dankzij deze verzekering is het volledige nog uitstaande bedrag gedekt. Een geruststellende gedachte bij het aanvragen van een geldlening.

Eenvoudig afsluiten

Kies voor een overlijdensrisicoverzekering die speciaal geschikt is voor het dekken van het financiële risico van een lening. Het afsluiten van deze verzekering bij de aanvraag van je lening is eenvoudig. Hier hoef je geen uitgebreide medische keuring voor te ondergaan; het invullen van een gezondheidsverklaring met een paar vragen over je gezondheid is voldoende.

Overlijdensrisico opzeggen

Je kunt een overlijdensrisicoverzekering opzeggen voordat de looptijd voorbij is. Zo blijf je niet met overbodige maandlasten zitten wanneer je lening is afgelost. Hou wel rekening met een opzegtermijn van een maand.

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

1327 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 4.9 uit 5 op Trustpilot

Trustpilot rating

Alles prima geregeld voor mij

Klant dominicus 3 dagen geleden
Trustpilot rating

Het grote pluspunt tov van direct bij een geldverstrekker was dat je gewoon kon bellen en dat je dan iemand zonder wachttijd aan de lijn kreeg en je dus snel kon schakelen. De wachttijd bij de kredietverstrekker voor de definitieve goedkeuring zal je helaas gewoon in acht moeten nemen, maar dat staat natuurlijk los van de service van Krediet.nl

Tevreden klant 3 dagen geleden
Vraag nu online je lening aan!

Profiteer nu van de laagste rente.
Vanaf 6,6% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen