Geld lenen kost geld

Risico bij geld lenen: overlijden

Bij het afsluiten van een lening ga je ervan uit dat je deze lening gewoon terugbetaalt. Maar wat als jij of je partner onverwacht overlijdt? Dan is het prettig te weten dat jouw nabestaanden zich geen zorgen hoeven te maken over jouw lening. Dat kan dankzij een overlijdensrisicoverzekering.

Lening aflossen na overlijden

Met een overlijdensrisicoverzekering zorg je ervoor dat er na het overlijden van jou of je partner geld is om je lening mee af te betalen. Dankzij deze verzekering is het volledige nog uitstaande bedrag gedekt. Een geruststellende gedachte bij het aanvragen van een geldlening.

Eenvoudig afsluiten

Kies voor een overlijdensrisicoverzekering die speciaal geschikt is voor het dekken van het financiële risico van een lening. Het afsluiten van deze verzekering bij de aanvraag van je lening is eenvoudig. Hier hoef je geen uitgebreide medische keuring voor te ondergaan; het invullen van een gezondheidsverklaring met een paar vragen over je gezondheid is voldoende.

Overlijdensrisico opzeggen

Je kunt een overlijdensrisicoverzekering opzeggen voordat de looptijd voorbij is. Zo blijf je niet met overbodige maandlasten zitten wanneer je lening is afgelost. Hou wel rekening met een opzegtermijn van een maand.

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

1227 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 9.8 op Trustpilot

Trustpilot rating

Altijd snelle acties en we zijn al vaker teruggekomen!

Hirsch 19 uur geleden
Trustpilot rating

Netjes, duidelijk, snel en erg behulpzaam!

Heer Van Ledden enmevrouw Kelderman, 3 dagen geleden
Vraag nu online je lening aan!

Profiteer nu nog van de laagste rente ooit.
Vanaf 6,1% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen