Geld lenen kost geld

Keuken op afbetaling

Keuken in termijnen betalen

Als financiering van een nieuwe keuken wordt vaak de mogelijkheid “kopen op afbetaling” geboden. Op het moment dat je de offerte ondertekent, biedt de keukendealer aan om achteraf in termijnen het aankoopbedrag te betalen terwijl de keuken al wel direct wordt besteld. Dit heeft als voordeel dat je niet eenmalig een groot bedrag hoeft te betalen. Het nadeel van gespreide betaling achteraf is dat je een hoge rente betaalt en dat je soms voor een onaangename verrassing komt te staan in de vorm van verborgen extra kosten. 

Persoonlijke Lening

Een Persoonlijke Lening afsluiten als keukenfinanciering biedt dezelfde mogelijkheid om een keuken te kopen zonder eenmalig zelf een groot bedrag te hoeven betalen. De vaste rente van deze leenvorm ligt een stuk lager dan de rente die wordt berekend bij kopen op afbetaling. En onze leenvoorwaarden zijn transparant dus je komt niet voor onaangename verrassingen te staan. De rentekosten van een Persoonlijke Lening voor de aankoop van een keuken zijn fiscaal aftrekbaar. Dit belastingvoordeel biedt achteraf in termijnen betalen je niet.

Fiscaal voordeel

Fiscale aftrek van de rentekosten is van toepassing op alle verbeteringen of verbouwingen aan je huis dus ook als je en nieuwe keuken financiert met een lening. Misschien geeft dit voordeel jou de mogelijkheid om niet alleen een nieuwe keuken te kopen, maar om ook je badkamer te verbouwen. Je kunt het belastingvoordeel natuurlijk ook gebruiken om elk jaar extra boetevrij in te lossen op je leenbedrag zodat dat bedrag lager wordt en je looptijd korter.

Een keuken kopen op afbetaling is een stuk duurder dan het benodigde bedrag lenen. Dat komt door de hoge berekende rente. Dat geldt voor alle leendoelen die je financiert met kopen op afbetaling dus ook voor een wasmachine, badkamer en auto.

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

1348 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 4.8 uit 5 op Trustpilot

Trustpilot rating

Mijn vrouw heeft hier gevraagd om een lening ruim onder de 10.000 euro. Zij is volledig werkzaam als docent, en ik ben gepensioneerd. Dus krijgen we GEEN lening omdat ik over de 70 ben. Afgeschreven dus te oud. Terwijl onze inkomsten goed zijn, en we die lening terug kunnen betalen. Hoe gek kan het gaan.

Joop Coenraads 4 dagen geleden
Trustpilot rating

Goed service

Sen 12 dagen geleden
Vraag nu online je lening aan!

Profiteer nu van de laagste rente.
Vanaf 6,5% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen