Geld lenen kost geld

BNP Paribas lening

BNP Paribas is marktleider op het gebied van particuliere leningen in Europa. Deze kredietverstrekker wil lenen zo persoonlijk mogelijk maken. Want de reden om te lenen, de financiële mogelijkheden en de persoonlijke omstandigheden verschillen van consument tot consument. Daarom staat maatwerk voorop bij BNP Paribas. Als je de lening afsluit via Krediet.nl. kun je bovendien rekenen op voordeel, duidelijkheid en betrokkenheid.

Marktleider in Europa
Geen afsluitkosten
Offerte binnen 24 uur
9.6 op Trustpilot

Daarom kies je voor een BNP Paribas lening

BNP Paribas is een aanbieder met een uitstekende staat van dienst. Een groot voordeel is dat je de mogelijkheid hebt je lening aan te passen. Je financiële mogelijkheden en je wensen kunnen immers gedurende de looptijd veranderen. Extra aflossen kan daarom altijd kosteloos. En bij bepaalde leningen kun je de looptijd of het maandbedrag aanpassen en de incassodatum kiezen die jou het beste uitkomt. Zo blijft de lening altijd bij je passen.

Ook belangrijk: geen ingewikkeld gedoe met formulieren, enveloppen en postzegels, Je kunt de lening volledig digitaal aanvragen, de gevraagde documenten digitaal toesturen en ook nog digitaal ondertekenen. Hoe gemakkelijk kan het zijn?

Verantwoord lenen

Een BNP Paribas Lening is een verantwoorde lening. Dat betekent dat we ervoor zorgen dat de lening past bij je financiële mogelijkheden en je persoonlijke situatie. We bespreken altijd vooraf wat jouw leendoel is, welk bedrag en welke looptijd daarbij passen en we checken je financiële achtergrond. Op basis daarvan komen we met een advies en maken we heldere afspraken over de kosten en de voorwaarden. Zo weet je precies waar je aan toe bent en kun je financiële problemen voorkomen.

Uiteraard zorgen we voor een zorgvuldige afhandeling van je aanvraag. Heb je nog vragen, dan kun je ons altijd bellen voor informatie of aanvullend advies.

Verschillende leenmogelijkheden bij BNP Paribas

Omdat er verschillende redenen zijn om geld te lenen, biedt BNP Paribas drie soorten leningen aan: de Persoonlijkste Lening Basis, de Persoonlijkste Lening en de Persoonlijkste Lening Senioren.

BNP Paribas: Persoonlijkste Lening Basis

De Persoonlijkste Lening Basis is een eenvoudige Persoonlijke Lening zonder poespas en met een scherpe rente. Bij de Persoonlijkste Lening leen je eenmalig een bedrag tussen de € 5.000 en € 75.000. De rente blijft tijdens de hele looptijd van de lening gelijk en er worden geen extra kosten in rekening gebracht. Als je naast je vaste maandbedrag extra wilt aflossen, kan dat altijd. Daar zijn geen kosten aan verbonden. Je maandbedrag blijft dan hetzelfde, maar de looptijd wordt korter en je bent sneller klaar met aflossen. Iedere maand wordt op de 28e een vast bedrag van je rekening afgeschreven voor rente en aflossing. Je weet dus precies hoeveel en wanneer je betaalt voor je lening.

Voor het afsluiten van deze lening dien je tussen de 21 en 60 jaar te zijn en de lening moet weer afgelost zijn voor je 70e.

Persoonlijke Lening aanvragen

Persoonlijkste Lening Basis

 • Eenmalig een vast bedrag lenen tussen € 5.000 en € 75.000
 • Maandelijks vast bedrag aan rente en aflossing
 • Zonder kosten onbeperkt extra aflossen
 • Vaste incassodatum. Iedere maand op de 28e
 • Leeftijd tussen 21 en 60 jaar

Eigenschappen Persoonlijkste Lening

 • Eenmalig een vast bedrag lenen tussen € 5.000 en € 75.000
 • Maandelijks vast bedrag aan rente en aflossing
 • Zonder kosten onbeperkt extra aflossen
 • Aanpasbaar maandbedrag
 • Aanpasbare incassodatum

De Persoonlijkste Lening

Flexibiliteit is het belangrijkste kenmerk van de Persoonlijkste Lening van BNP Paribas. Je hebt veel mogelijkheden om de Persoonlijke Lening aan te passen als je financiële omstandigheden veranderen. Heel logisch dat MoneyView de Persoonlijkste Lening in 2019 beoordeelde met de hoogste rating: 5 sterren.

Bij de Persoonlijkste Lening profiteer je van een vaste scherpe rente. Deze blijft tijdens de hele looptijd van de lening gelijk en er worden geen extra kosten in rekening gebracht.

Extra aflossen zonder kosten. Vakantiegeld, belastingteruggave of erfenis? Prima om daarmee extra af te lossen op je lening. Daar zijn geen kosten aan verbonden. Heb je extra afgelost op je lening? Dan mag je daarna kiezen: een kortere looptijd zodat je eerder klaar bent met aflossen. Of dezelfde looptijd met een lager maandbedrag.

Heb je structureel meer te besteden? Dan kun je voor maximaal zes maanden je maandbedrag verhogen en zo je lening sneller aflossen. Je bepaalt daarnaast zelf op welke dag van de maand het maandbedrag wordt afgeschreven. Komt een andere dag achteraf toch beter uit? Je kunt de incassodatum één keer per jaar zelf veranderen.

Persoonlijke Lening aanvragen

Persoonlijkste Lening Senioren

De Persoonlijkste Lening Senioren is een betaalbare en verantwoorde lening die kan doorlopen tot je 78e. Heel geschikt dus voor senioren die wat meer financiële ruimte willen. Vanwege de flexibele voorwaarden is de lening bovendien uitstekend aan te passen aan veranderde wensen. Zo hoef je je in je pensioenperiode geen zorgen te maken.

Bij Persoonlijkste Lening Senioren profiteer je van alle voordelen van de Persoonlijkste Lening zoals extra aflossen zonder kosten, een aanpasbaar maandbedrag en een aanpasbare incassodatum. Extra voordeel van de Persoonlijkste Lening Senioren is 'de betaalvakantie'; komt de maandbetaling een korte tijd niet uit? Dan kun je eenmalig een betaalvakantie van 3 maanden nemen. Na die periode gaan de betalingen weer verder op dezelfde manier.

Persoonlijke Lening aanvragen

Eigenschappen Persoonlijkste Lening Senioren

 • Eenmalig een vast bedrag lenen tussen € 5.000 en € 50.000
 • Maandelijks vast bedrag aan rente en aflossing
 • Zonder kosten onbeperkt extra aflossen
 • Aanpasbaar maandbedrag
 • Aanpasbare incassodatum
 • Betaalvakantie. Eenmalig 3 maanden aflossen overslaan.

Kun je een BNP Paribas Lening afsluiten?

Bij BNP Paribas staat verantwoord lenen hoog in het vaandel. Daarom gaan we altijd na welke lening en welk leenbedrag bij jou passen. Wij vragen naar gegevens over je bestedingsdoel, je financiën, je persoonlijke omstandigheden. Om geaccepteerd te worden moet je een vast dienstverband hebben of een vast inkomen uit pensioen We gaan ook na of je getrouwd bent of samenwoont en toetsen ook je partner bij het BKR.. Als je samenwoont of getrouwd bent, moet ook je partner tekenen en is hij of zij medeverantwoordelijk voor de lening. In onze advisering baseren we ons verder op de leennormen van de Vereniging Financieringsmaatschappijen Nederland (VFN). Is een lening niet mogelijk of kom je niet aan aanmerking voor het gewenste leenbedrag? Dan leggen we altijd uit waarom dat zo is.

BKR toets is verplicht

Als je een lening wilt afsluiten, moeten wij verplicht een toetsing doen bij het Bureau Krediet Registratie (BKR) in Tiel. Het BKR registreert alle in Nederland verstrekte leningen en de bijbehorende bedragen. Ook registreert het BKR hoe je in het verleden met leningen bent omgegaan. Op basis van onder meer deze BKR-informatie kunnen wij besluiten om je geen lening te verstrekken. Meer informatie vind je op bkr.nl.

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

700 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 9.6 op Trustpilot

Trustpilot rating

Helder en voldoende contacten. Tevens zijn er voldoende updates tussen de medewerkers van Krediet onderling zodat zij op de hoogte zijn van ons dossier.

Tevreden 8 dagen geleden
Trustpilot rating

Zeer correcte en snelle afhandeling.

Monique 10 dagen geleden
Vraag nu online je lening aan!

Profiteer nu nog van de laagste rente ooit.
Vanaf 3,5% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen