Geld lenen kost geld

BNP Paribas

Geld bij BNP Paribas lenen is een prima keuze. Want deze kredietverstrekker is marktleider op het gebied van particuliere leningen in Europa en wil lenen zo persoonlijk mogelijk maken. De reden om te lenen, de financiële mogelijkheden en de persoonlijke omstandigheden verschillen immers van consument tot consument. Maatwerk staat daarom voorop bij BNP Paribas.

Marktleider in Europa
Geen afsluitkosten
Offerte binnen 24 uur
4.9 op Trustpilot

Kies voor een BNP Paribas lening

Een groot voordeel van geld lenen bij BNP Paribas is dat je de mogelijkheid hebt om je lening aan te passen. Want je financiële mogelijkheden en je wensen kunnen immers gedurende de looptijd veranderen. BNP Paribas wil dat een lening onder alle omstandigheden bij je blijft passen.

Hoe flexibel zijn de leningen van BNP Paribas? Op elke BNP Paribas lening kun je extra aflossen zonder kosten. En bij bepaalde leningen kun je de looptijd of het maandbedrag aanpassen en de incassodatum kiezen die jou het beste uitkomt. Bij de BNP Seniorenlening kun je zelfs een betaalpauze nemen. 

Geld lenen bij BNP Paribas

Wil je geld bij BNP Paribas lenen, dan kan dat snel en gemakkelijk via Krediet.nl. Want je kunt een BNP Paribas lening volledig digitaal aanvragen, de gevraagde documenten digitaal toesturen en ook nog digitaal ondertekenen. Geen ingewikkeld gedoe dus met formulieren, enveloppen en postzegels. Hoe gemakkelijk kan het zijn?

Verantwoord lenen bij BNP Paribas

Een BNP Paribas lening is een verantwoorde lening. Dat betekent dat we ervoor zorgen dat de BNP lening past bij je financiële mogelijkheden en je persoonlijke situatie. We bespreken altijd vooraf wat jouw leendoel is, welk bedrag en welke looptijd daarbij passen en we checken je financiële achtergrond. 

Op basis van deze gegevens adviseren we jou en maken we heldere afspraken over de kosten en de voorwaarden. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Uiteraard zorgen we voor een zorgvuldige afhandeling van de aanvraag van de BNP Paribas lening. Heb je nog vragen, dan kun je ons altijd bellen voor informatie of aanvullend advies.

Verschillende leenmogelijkheden bij BNP Paribas

Wil je bij BNP Paribas geld lenen, dan kun je kiezen. Want omdat er verschillende redenen zijn om geld te lenen, biedt BNP Paribas drie soorten persoonlijke leningen aan: de Persoonlijkste Lening Basis, de Persoonlijkste Lening en de Persoonlijkste Lening Senioren. De BNP leningen verschillen in voorwaarden: de ene BNP Paribas lening is flexibeler dan de andere.

Wij bespreken graag met je welke BNP Paribas persoonlijke lening bij jou past.

BNP Paribas persoonlijke lening

Met een persoonlijke lening van BNP Paribas leen je eenmalig een bedrag tussen de € 5.000 en € 75.000. De rente van je BNP Paribas persoonlijke lening blijft tijdens de hele looptijd gelijk. Ook je maandbedrag en je looptijd staan vast. Je weet dus vooraf hoeveel je per maand kwijt bent en wanneer je klaar bent met aflossen. 

Als je naast je vaste maandbedrag extra wilt aflossen op je BNP persoonlijke lening, dan kan dat altijd. Daar zijn geen kosten aan verbonden.

Meer over persoonlijke lening

BNP Paribas persoonlijke lening basis

De Persoonlijkste Lening Basis van BNP Paribas is een eenvoudige persoonlijke lening zonder poespas en met een scherpe, vaste rente. Je vaste maandtermijn wordt op de 28e van je rekening afgeschreven. Je weet dus precies hoeveel en wanneer je betaalt voor je BNP lening. 

Boetevrij extra aflossen op deze BNP Paribas persoonlijke lening kan ook. Je maandbedrag blijft dan hetzelfde, maar de looptijd wordt korter en je bent sneller klaar met aflossen. Je kunt de Persoonlijkste Lening Basis van BNP Paribas afsluiten als je tussen 21 en 66 jaar bent. En de lening moet weer voor je 70e zijn afgelost.

Persoonlijke lening aanvragen

Eigenschappen persoonlijke lening basis bij BNP Paribas
 • Eenmalig een vast bedrag lenen tussen € 5.000 en € 75.000
 • Maandelijks vast bedrag aan rente en aflossing
 • Zonder kosten onbeperkt extra aflossen
 • Vaste incassodatum. Iedere maand op de 28e
 • Leeftijd tussen 21 en 60 jaar
Eigenschappen Persoonlijkste Lening
 • Eenmalig een vast bedrag lenen tussen € 5.000 en € 75.000
 • Maandelijks vast bedrag aan rente en aflossing
 • Zonder kosten onbeperkt extra aflossen
 • Aanpasbaar maandbedrag
 • Aanpasbare incassodatum

De Persoonlijkste BNP Lening

Flexibiliteit is het belangrijkste kenmerk van de Persoonlijkste Lening van BNP Paribas. Je kunt de lening aanpassen als je financiële omstandigheden veranderen. Heel logisch dat MoneyView de Persoonlijkste Lening in 2019 beoordeelde met de hoogste rating: 5 sterren.

Vakantiegeld, belastingteruggave of erfenis? Prima om daarmee extra af te lossen op je BNP lening. Daar zijn geen kosten aan verbonden. Heb je extra afgelost op de persoonlijke lening van BNP? Dan mag je daarna kiezen: een kortere looptijd zodat je eerder klaar bent met aflossen. Of dezelfde looptijd, maar met een lager maandbedrag. 

Heb je structureel meer te besteden? Dan kun je voor maximaal zes maanden je maandbedrag verhogen en zo je lening sneller aflossen. En ten slotte: Je bepaalt zelf op welke dag van de maand het maandbedrag wordt afgeschreven. Komt een andere dag achteraf toch beter uit? Je kunt de incassodatum van deze BNP lening één keer per jaar zelf veranderen.

Persoonlijke lening aanvragen

BNP persoonlijke lening senioren

De BNP Paribas Persoonlijkste Lening Senioren is een betaalbare en verantwoorde lening die je af kunt sluiten tot je 78e en afgelost moet zijn voor je 81e. Heel geschikt dus voor senioren die wat meer financiële ruimte willen. Vanwege de flexibele voorwaarden is de lening bovendien uitstekend aan te passen aan veranderde wensen. Zo hoef je je in je pensioenperiode geen zorgen te maken.

Bij Persoonlijkste Lening Senioren van BNP Paribas kun je extra aflossen zonder kosten, je maandbedrag enige tijd verhogen en je incassodatum wijzigen. Extra voordeel van de BNP Seniorenlening is 'de betaalvakantie'. Komt de maandbetaling een korte tijd niet uit? Dan kun je eenmalig 3 maanden je betalingen pauzeren. 

Persoonlijke lening aanvragen

Eigenschappen persoonlijke lening senioren BNP Paribas
 • Eenmalig een vast bedrag lenen tussen € 5.000 en € 50.000
 • Maandelijks vast bedrag aan rente en aflossing
 • Zonder kosten onbeperkt extra aflossen
 • Maandbedrag is voor 6 maanden te verhogen
 • Aanpasbare incassodatum
 • Betaalvakantie. Eenmalig 3 maanden aflossen overslaan.

Kun je een BNP Paribas Lening afsluiten?

Bij BNP Paribas staat verantwoord lenen hoog in het vaandel. Daarom gaan we altijd na welke lening en welk leenbedrag bij jou passen. Wij vragen naar gegevens over je bestedingsdoel, je financiën en je persoonlijke omstandigheden. Pas dan kunnen we bepalen of en hoeveel je kunt lenen bij BNP Paribas. 

Om geaccepteerd te worden moet je een vast dienstverband hebben of een vast inkomen uit pensioen. Verder gelden er leeftijdsgrenzen, afhankelijk van de gekozen leenvorm. We gaan bovendien na of je getrouwd bent of samenwoont. Want je partner moet het contract ook ondertekenen en is medeverantwoordelijk voor het aflossen van de BNP Paribas lening. 

In onze advies baseren we ons verder op de leennormen van de Vereniging Financieringsmaatschappijen Nederland (VFN). Is een lening niet mogelijk of kom je niet aan aanmerking voor het gewenste leenbedrag? Dan leggen we altijd uit waarom dat zo is.

BKR toets bij BNP Paribas

Als je een persoonlijke lening bij BNP Paribas wilt afsluiten, moeten wij verplicht een toetsing doen bij het Bureau Krediet Registratie (BKR) in Tiel. Daar staan alle in Nederland verstrekte leningen en de bijbehorende bedragen geregistreerd. En het BKR vermeldt hoe je in het verleden met leningen bent omgegaan. Ook je partner wordt getoetst bij het BKR. 

Op basis van onder meer deze BKR-informatie kunnen wij besluiten om je geen lening te verstrekken. Meer informatie vind je op bkr.nl.

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

1327 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 4.9 uit 5 op Trustpilot

Trustpilot rating

Alles prima geregeld voor mij

Klant dominicus 3 dagen geleden
Trustpilot rating

Het grote pluspunt tov van direct bij een geldverstrekker was dat je gewoon kon bellen en dat je dan iemand zonder wachttijd aan de lijn kreeg en je dus snel kon schakelen. De wachttijd bij de kredietverstrekker voor de definitieve goedkeuring zal je helaas gewoon in acht moeten nemen, maar dat staat natuurlijk los van de service van Krediet.nl

Tevreden klant 3 dagen geleden
Vraag nu online je lening aan!

Profiteer nu van de laagste rente.
Vanaf 6,6% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen