Geld lenen kost geld

DEFAM Huiseigenaar Persoonlijke Lening

Een auto kopen, je huis verbouwen of lenen voor je restschuld. Met een Persoonlijke Lening leen je eenmalig een vast bedrag. Als huiseigenaar kom je hierbij in aanmerking voor een extra aantrekkelijke rente.

Lenen met een eigen huis bij DEFAM

De Huiseigenaar Persoonlijke Lening van DEFAM is speciaal ontwikkeld voor huiseigenaren. Net als bij een gewone Persoonlijke Lening heb je de zekerheid van een vaste rente en vaste maandbedragen. Maar een Huiseigenaar Persoonlijke Lening via DEFAM biedt extra voordeel: een lagere rente.

Aantrekkelijkere rente en hoger kredietbedrag

Bij het afsluiten van een Persoonlijke Lening biedt een eigen woning extra zekerheid. Daarom kom je bij DEFAM in aanmerking voor een aantrekkelijkere rente. En omdat Krediet.nl Premium-partner is van DEFAM, is deze rente voor onze klanten nog eens extra aantrekkelijk! Ook is het mogelijk een hoger kredietbedrag te lenen.

Lenen voor huisverbetering of restschuld

Met een Huiseigenaar Persoonlijke Lening kom je in aanmerking voor belastingvoordeel. De rente van je Persoonlijke Lening is namelijk fiscaal aftrekbaar als je de lening gebruikt voor de verbouwing of verbetering van je eigen huis. Let wel op bij restschuld! Want tot 31 december 2017 mag je de rente op deze restschuld aftrekken van de belasting. Maar per 1 januari 2018 kan dit niet meer. Per 1 januari 2018 komt deze restschuldregeling te vervallen. Deze fiscale meevaller was bedoeld om de huizenmarkt een boost te geven ten tijde van de crisis. De politiek acht dat nu niet meer cruciaal, nu de huizenmarkt steeds meer aantrekt en zelfs richting overspannen gaat. 

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

791 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 9.6 op Trustpilot

Trustpilot rating

Via internet ben ik terecht gekomen bij krediet.nl Zij hebben mij op een uitstekende manier geholpen. Zij waren ter zake kundig en binnen een dag lag het leenvoorstel bij de bank. Ook deze bank heeft mijn aanvraag snel afgehandeld. Ik kan alleen maar concluderen dat als u op zoek bent naar een persoonlijke lening u bij krediet .nl op het juiste adres bent.

Aart Kuil 22 uur geleden
Trustpilot rating

An 2 dagen geleden
Vraag nu online je lening aan!

Profiteer nu nog van de laagste rente ooit.
Vanaf 3,4% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen