Geld lenen kost geld

DEFAM Huiseigenaar Persoonlijke Lening

Een auto kopen, je huis verbouwen of lenen voor je restschuld. Met een Persoonlijke Lening leen je eenmalig een vast bedrag. Als huiseigenaar kom je hierbij in aanmerking voor een extra aantrekkelijke rente.

Lenen met een eigen huis bij DEFAM

De Huiseigenaar Persoonlijke Lening van DEFAM is speciaal ontwikkeld voor huiseigenaren. Net als bij een gewone Persoonlijke Lening heb je de zekerheid van een vaste rente en vaste maandbedragen. Maar een Huiseigenaar Persoonlijke Lening via DEFAM biedt extra voordeel: een lagere rente.

Aantrekkelijkere rente en hoger kredietbedrag

Bij het afsluiten van een Persoonlijke Lening biedt een eigen woning extra zekerheid. Daarom kom je bij DEFAM in aanmerking voor een aantrekkelijkere rente. En omdat Krediet.nl Premium-partner is van DEFAM, is deze rente voor onze klanten nog eens extra aantrekkelijk! Ook is het mogelijk een hoger kredietbedrag te lenen.

Lenen voor huisverbetering of restschuld

Met een Huiseigenaar Persoonlijke Lening kom je in aanmerking voor belastingvoordeel. De rente van je Persoonlijke Lening is namelijk fiscaal aftrekbaar als je de lening gebruikt voor de verbouwing of verbetering van je eigen huis. Let wel op bij restschuld! Want tot 31 december 2017 mag je de rente op deze restschuld aftrekken van de belasting. Maar per 1 januari 2018 kan dit niet meer. Per 1 januari 2018 komt deze restschuldregeling te vervallen. Deze fiscale meevaller was bedoeld om de huizenmarkt een boost te geven ten tijde van de crisis. De politiek acht dat nu niet meer cruciaal, nu de huizenmarkt steeds meer aantrekt en zelfs richting overspannen gaat. 

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

689 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 9.6 op Trustpilot

Trustpilot rating

Vlotte snelle afhandeling Links via de mail om documenten toe te voegen werkten probleemloos Werd via de mail op de hoogte over de status van de aanvraag Medewerkers aan de telefoon waren geduldig en behulpzaam

Saskia 3 dagen geleden
Trustpilot rating

Heel erg goed, proffesioneel en snel geholpen. Binnen een paar dagen alles rond. Uitstekend advies gekregen om mijn omstandigheden optimaal te organiseren. Alles op een fijne, proactive, meedenkend en vriendelijke manier. Veel dank voor de goede hulp!

Fam. A&M 5 dagen geleden
Vraag nu online je lening aan!

Profiteer nu nog van de laagste rente ooit.
Vanaf 3,6% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen