Geld lenen kost geld

Lloyds Bank

Lloyds Bank is een grote bank die actief is in verschillende landen, waaronder Nederland. Je vindt bij Lloyds Bank leningen met een scherpe rente, maar ook een heel persoonlijke klantbenadering. Via Krediet.nl kun je voor uiteenlopende bestedingsdoelen een lening bij Lloyds Bank afsluiten. 

Persoonlijk advies
Geen afsluitkosten
Offerte binnen 24 uur
4.9 op Trustpilot

Kies voor een lening van Lloyds Bank

Je kiest voor een lening bij Lloyds Bank omdat je dan zeker weet dat je dan verantwoord, veilig en voordelig leent bij een betrouwbare kredietverstrekker. Je kunt namelijk alleen een lening bij Lloyds Bank afsluiten via streng geselecteerde onafhankelijke en professionele adviseurs die jouw belang centraal stellen. 

Ook Krediet.nl is door Lloyds Bank aangewezen als betrouwbare en deskundige partij om over een lening bij Lloyds Bank te adviseren en deze voor jou af te sluiten. Je kunt bij ons een offerte aanvragen en wij bespreken met jou waarom wij denken dat de lening bij je past en wat je ervan kunt verwachten.

Geld lenen bij Lloyds Bank

Geld lenen bij Lloyds Bank is eenvoudig en gemakkelijk omdat je de lening zelf vanuit huis regelt op het moment dat jou dat uitkomt. Voor de afhandeling hoef je geen documenten bij elkaar te zoeken, maar verzamel je met de Lloyds Bank Verzamel app op een veilige manier jouw financiële gegevens bij websites van de overheid en jouw bank. 

Omdat de aanvraag digitaal verwerkt wordt, zijn de kosten voor gebouwen en medewerkers laag. Die lage kosten vertaalt Lloyds Bank weer in een lage rente. Online geld lenen bij Lloyds Bank is daardoor heel voordelig. 

Ook de afhandeling gaat snel. We nemen je aanvraag direct in behandeling en krijgen vaak al binnen een uur de offerte van Lloyds Bank. Vervolgens nemen we contact op met jou voor een adviesgesprek. Is Lloyds Bank akkoord, dan kan de lening binnen twee dagen op je rekening staan.

Verantwoord lenen bij Lloyds Bank

Als je een lening van Lloyds Bank afsluit, wordt je altijd vooraf door ons persoonlijk geadviseerd. Want Lloyds Bank leningen worden alleen op een verantwoorde manier verstrekt. Dat betekent dat jouw betalingsverplichtingen passen binnen jouw financiële mogelijkheden en je persoonlijke situatie.

Als we jouw mogelijkheden in kaart brengen, kijken we je naar je financiën en je persoonlijke situatie. Hoe hoog is je inkomen? Heb je een partner die medeverantwoordelijk kan zijn voor de lening van Lloyds Bank? Zijn er (kleine) kinderen voor wie jij financieel verantwoordelijk bent? Heb je een eigen woning? Of een auto? En wat betekent dat voor jouw maandbudget?

Het totaalplaatje dat zichtbaar wordt, laat zien waar de risico’s en de mogelijkheden voor jou zitten om een lening bij Lloyds Bank af te sluiten.

Lees hieronder meer over de lening die Lloyds Bank aanbiedt, de Persoonlijke Lening.

Lloyds Bank Persoonlijke Lening

Of je nu een auto wilt kopen of je huis wilt verbouwen, Lloyds Bank heeft voor elk leendoel een passende Persoonlijke Lening. Het is een lening met zekerheden. De rente blijft gedurende de hele looptijd gelijk. Daarom is vooraf duidelijk wat je maandbedrag is en hoe lang de lening loopt. Wil je tussentijds extra aflossen op de Lloyds Bank lening? Dan is dat kosteloos.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Persoonlijke Lening Lloyds Bank
  • Eenmalig een vast bedrag lenen tussen € 5.000 en € 30.000
  • Vaste, scherpe rente
  • Maandelijks vast bedrag aan rente en aflossing
  • Boetevrij extra aflossen

Kun je een Lloyds Bank Lening afsluiten?

Net als bij andere betrouwbare kredietverstrekkers verstrekt Lloyds Bank een lening die gebaseerd is op de leennormen van de Vereniging Financieringsmaatschappijen Nederland (VFN).

BKR toets bij Lloyds Bank

Als je een lening bij Lloyds Bank wilt afsluiten, checken wij bij het Bureau Krediet Registratie (BKR) of je nog andere kredieten hebt. Het BKR registreert welke leningen aan jou zijn verstrekt én hoe je in het verleden met die leningen bent omgegaan. De informatie van het BKR wordt meegewogen in ons besluit of jij een Lloyds Bank lening kunt krijgen.

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

1341 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 4.9 uit 5 op Trustpilot

Trustpilot rating

Binnen de herroepingsperiode vond ik een beter aanbod. Er is professioneel en snel gehandeld om de ene lening te eindigen en over te stappen naar een andere. Ik heb bijna dagelijks of meerdere keren op een dag contact gehad en werd steeds vriendelijk en geduldig geholpen. Wij zijn heel blij!

Angelique Olree 5 dagen geleden
Trustpilot rating

Vriendelijke mensen aan de telefoon. Snelle offerte. Goede beantwoording van de vragen die we nog hadden. Het was allemaal heel betrouwbaar.

Elly Dumond 10 dagen geleden
Vraag nu online je lening aan!

Profiteer nu van de laagste rente.
Vanaf 6,6% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen