Geld lenen kost geld

Geld lenen voor bruiloft

Vergelijk en sluit de voordeligste lening af voor je bruiloft!

vanaf

6,6%

1341 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 4.9 uit 5 op Trustpilot

Vergelijken en afsluiten van meer dan 50 producten van verschillende aanbieders

Kosteloos en vrijblijvend persoonlijk advies over je lening

Geld lenen voor je bruiloft

In Nederland geven we gemiddeld 15.000 euro uit aan een bruiloft. Wil jij ook zo’n fantastisch en onvergetelijk feest, maar heb je dat bedrag niet beschikbaar? Dan kun je geld lenen voor de bruiloft bij Krediet.nl. Vraag een offerte aan en je wordt geadviseerd over een voordelige lening voor je huwelijk. Voor het advies en het afsluiten hoef je niets te betalen.

Trouwlocatie, trouwjurk, catering, fotograaf, bloemen, ringen, trouwkaarten, bruidskapsel, mensen voor de muziek, de bruiloftsverzekering en nog veel meer. Als je alle kosten van je bruiloft op een rijtje zet, kom je uit op een behoorlijk bedrag. Geld lenen voor de bruiloft is daarom zo gek nog niet. Wij zetten op een rijtje hoeveel je kunt lenen en wat een lening voor je huwelijk je in totaal kost.

Waarom een lening voor je bruiloft?
  • Lage rente en goede voorwaarden
  • Keuze uit verschillende leenvormen
  • Persoonlijk advies over je lening
  • Boetevrij extra aflossen

Lening aanvragen voor een bruiloft, hoe werkt het?

Als je een lening wilt afsluiten, zie je soms door de bomen het bos niet meer. Een bruiloft financieren met een persoonlijk leenadvies biedt uitkomst. Én het bespaart ook geld. Onze specialisten zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en weten zo precies de juiste lening voor jou te vinden.

1

Online aanvragen

Niet zeker van je keuzes? Onze adviseurs nemen altijd de aanvraag met je door.

2

Het adviesgesprek

We nemen samen je wensen en mogelijkheden door. Jij krijgt van ons de best passende offerte.

3

Documenten opsturen

Je kunt online in je persoonlijke omgeving alle benodigde documenten digitaal aanleveren.

Het geld op je rekening

Wij handelen de rest kosteloos voor je af. Binnen 2 werkdagen staat het geld op je rekening.

Lening huwelijk

Wil je een lening voor je bruiloft afsluiten, dan kun je kiezen uit verschillende leenvormen. Wat de beste keuze is, hangt af van verschillende factoren. Weet je bijvoorbeeld al hoeveel je nodig hebt? Heb je ook gespaard voor je bruiloft? En wat is voor jou belangrijker: flexibiliteit of zekerheid?

Bruiloft financieren met een Persoonlijke Lening

Met een Persoonlijke Lening voor je bruiloft krijg je het leenbedrag in één keer op je rekening gestort. Dat moet genoeg zijn om alle kosten te betalen. Je betaalt per maand een vast bedrag aan rente en aflossing. Ook de looptijd staat vast, dus je weet precies hoeveel je in totaal kwijt bent. Kun je eens wat meer missen, dan mag je boetevrij extra aflossen.

De Persoonlijke Lening is vooral een goede manier om je bruiloft te financieren als je al weet hoeveel je kwijt bent aan het huwelijksfeest. Je hoeft dan niet bang te zijn dat de lening voor je bruiloft toch onvoldoende was.

Geld lenen voor bruiloft met Doorlopend Krediet

Een huwelijksfeest bestaat uit veel verschillende uitgaven waardoor een exact kostenplaatje vooraf vaak niet te maken is. Ook kunnen er onverwachte kosten zijn waardoor de bruiloft wat duurder wordt dan verwacht. Een Persoonlijke Lening voor je huwelijk kan dan net onvoldoende zijn. Met een Doorlopend Krediet kun je flexibel geld lenen voor je bruiloft en heb je financiële ruimte voor al je uitgaven. 

Met een Doorlopend Krediet mag je geld opnemen tot een bepaalde kredietlimiet. Je betaalt alleen rente over het opgenomen bedrag. Het is een flexibele leenvorm omdat je afgeloste bedragen opnieuw kunt opnemen en omdat je kosteloos zoveel mag aflossen als je wilt. 

Die flexibiliteit is handig als je twijfelt of je spaargeld voldoende is voor alle kosten of als je niet precies weet hoe duur je bruiloft wordt. Is de bruiloft toch voordeliger dan je dacht? Dan maak je maar beperkt gebruik van je Doorlopende Krediet en ben je misschien voordeliger uit dan met een Persoonlijke Lening voor je bruiloft.

Bruiloft financieren bij Krediet.nl

Wil je geld lenen voor de huwelijk? Vraag dan een offerte aan bij Krediet.nl. Wij zoeken een voordelige lening met prima voorwaarden. Je krijgt van ons te horen wat je kunt verwachten als je de lening voor de bruiloft afsluit. Je maandbedrag, de rente, de looptijd, extra aflossen en andere voorwaarden, alles komt in het persoonlijke adviesgesprek aan de orde. 

Je bruiloft financieren met een verantwoorde lening? Bij Krediet.nl zit je goed.

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

1341 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 4.9 uit 5 op Trustpilot

Trustpilot rating

Binnen de herroepingsperiode vond ik een beter aanbod. Er is professioneel en snel gehandeld om de ene lening te eindigen en over te stappen naar een andere. Ik heb bijna dagelijks of meerdere keren op een dag contact gehad en werd steeds vriendelijk en geduldig geholpen. Wij zijn heel blij!

Angelique Olree 6 dagen geleden
Trustpilot rating

Vriendelijke mensen aan de telefoon. Snelle offerte. Goede beantwoording van de vragen die we nog hadden. Het was allemaal heel betrouwbaar.

Elly Dumond 11 dagen geleden
Vraag nu online je lening aan!

Profiteer nu van de laagste rente.
Vanaf 6,6% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen