Geld lenen kost geld

Lening voor een Elektrische fiets

E-bike financiering

De elektrische fiets, ook wel e-bike genoemd, is sterk in opkomst. Steeds vaker zie je de elektrische fiets in het verkeer. De vraag naar deze fiets met trapondersteuning is groot. De gebruikersgroep van de e-bike wordt steeds breder: ook scholieren en studenten die lange stukken moeten fietsen hebben het voordeel van een e-bike ontdekt. De prijs van een elektrische fiets ligt wel een stuk hoger dan de prijs van een gewone fiets. Een lening kan uitkomst bieden. Je leent online geld tegen een lage rente bij ons.

Persoonlijke lening

Je e-fiets kopen dankzij een persoonlijke lening betekent elke maand hetzelfde bedrag betalen aan rente en aflossing. Het rentetarief en de looptijd staan vast. Je leent het aankoopbedrag van de fiets en aan het eind van de afgesproken looptijd is je lening volledig afgelost en ben je schuldenvrij.

Doorlopend krediet

Een doorlopend krediet geeft je flexibiliteit. De rente staat niet vast maar is variabel. Je profiteert van rentedalingen. Ook de looptijd staat niet vast. De maandtermijnen aan rente en aflossing wisselen; vanwege de variabele rente maar ook omdat je alleen betaalt over het bedrag dat je opneemt.

Op beide leenvorm kun je boetevrij extra inlossen op je lening zodat je het leenbedrag verlaagt. Wij adviseren u een lening af te sluiten die qua looptijd net zo lang is als de economische levensduur van de e-fiets om te voorkomen dat u nog de lening afbetaalt terwijl de fiets al is afgeschreven.

Offerte aanvragen

Een lening aanvragen voor de financiering van je elektrische fiets doe je online via ons aanvraagformulier. Wij sturen je daarna een offerte op maat. Wij bieden lage rentes en gunstige voorwaarden. Twijfel je over welke leenvorm het beste bij jou past? Dan staat onze kredietspecialist je graag te woord. Hij verdiept zich in jouw situatie en leenbehoefte zodat jij een passende en verantwoorde lening af kunt sluiten.