Geld lenen kost geld

Elektrische fiets financieren

Geld lenen om een elektrische fiets te kopen? Een fiets financieren met een lening is vaak goedkoper dan een elektrische fiets op afbetaling via de fietsenwinkel. Bij een lening profiteer je namelijk van een lagere rente en de mogelijkheid om boetevrij extra af te lossen. Bij Krediet.nl geven je persoonlijk advies waarbij we je meer uitleggen over de mogelijkheden om je nieuwe elektrische fiets aan te schaffen.

Elektrische fiets op afbetaling

De elektrische fiets, ook wel e-bike genoemd, is sterk in opkomst. Steeds vaker zie je de elektrische fiets in het verkeer. De vraag naar deze fiets met trapondersteuning is groot. De gebruikersgroep van de e-bike wordt steeds breder: ook scholieren en studenten die lange stukken moeten fietsen hebben het voordeel van een e-bike ontdekt. De prijs van een elektrische fiets ligt wel een stuk hoger dan de prijs van een gewone fiets. Net als bij een auto of motor financieren, kan een lening dan uitkomst bieden. Je leent bij ons online geld tegen een lage rente.

Offerte aanvragen

Persoonlijke Lening

Je e-fiets kopen met behulp van een Persoonlijke Lening betekent elke maand hetzelfde bedrag betalen aan rente en aflossing. Het rentetarief en de looptijd staan vast. Je leent het aankoopbedrag van de fiets en aan het eind van de afgesproken looptijd is je lening volledig afgelost en ben je schuldenvrij.

Doorlopend Krediet

Een Doorlopend Krediet geeft je flexibiliteit. Je neemt alleen op wat je op dat moment nodig hebt. De rente staat niet vast maar is variabel. Je profiteert hiermee van rentedalingen. Ook de looptijd staat niet vast. De maandtermijnen aan rente en aflossing wisselen; vanwege de variabele rente, maar ook omdat je alleen rente betaalt over het bedrag dat je opneemt.

Op beide leenvorm kun je boetevrij extra inlossen, zodat je het leenbedrag verlaagt. Wij adviseren je een lening af te sluiten die qua looptijd net zo lang is als of korter is dan de economische levensduur van de e-fiets. Hiermee voorkom je dat je de lening nog afbetaalt terwijl de fiets al is afgeschreven.

Offerte aanvragen

Een lening aanvragen voor de financiering van je elektrische fiets doe je online via ons aanvraagformulier. Wij sturen je daarna kosteloos en vrijblijvend een offerte op maat. Wij bieden lage rentes en gunstige voorwaarden. Twijfel je over welke leenvorm het beste bij jou past? Dan staan onze kredietspecialisten je graag te woord. Jouw persoonlijke kredietspecialist verdiept zich in jouw situatie en leenbehoefte zodat jij een passende en verantwoorde lening af kunt sluiten.

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

922 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 9.8 op Trustpilot

Trustpilot rating

Ontzettend bedankt, op een goede en correcte manier behandeld, ik zal jullie zeer zeker aanbevelen

Om Ergun 5 dagen geleden
Trustpilot rating

Gedurende het proces van het aanvragen van mijn lening werd heel goed gecommuniceerd. Er werd heel erg goed en plezierig meegedacht over de gang van zaken. Uitstekende ervaring en mijn compliment voor degenen die me hebben geholpen??

Barbara Kelder-Quik 11 dagen geleden
Vraag nu online je lening aan!

Profiteer nu nog van de laagste rente ooit.
Vanaf 3,4% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen