Geld lenen kost geld

Geld lenen voor nieuwe garagedeur

Wil jij je garagedeur vervangen omdat die zijn beste tijd heeft gehad of omdat je andere plannen hebt met je garage? Goed idee. Voor de financiering van je garagedeur kun je terecht bij Krediet.nl. Wij zoeken uit welke voordelige lening geschikt is en welke voorwaarden goed passen bij jouw wensen. Nu een lening aanvragen, betekent dat je al binnen een paar dagen over het geld kunt beschikken.

vanaf

6,5%

1314 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 4.9 uit 5 op Trustpilot

Vergelijken en afsluiten van meer dan 50 producten van verschillende aanbieders

Kosteloos en vrijblijvend persoonlijk advies over je lening

Waarom lenen voor vervanging garagedeur?

Veel garages hebben nog een klassieke aluminium kanteldeur. Die gaan een jaar of 15 mee, daarna gaat hij gebreken vertonen en wil je een nieuwe garagedeur kopen. Maar er zijn ook andere redenen om geld te lenen voor de vervanging van je garagedeur.

Inbraakbeveiliging

Veel oude garagedeuren hebben sluitingsmechanismen die eenvoudig met een koevoet te forceren zijn. Inbraakgevoelig dus. Kies daarom een garagedeur met een beter veiligheidssysteem en met sloten die het keurmerk SKG (Stichting Kwaliteit Gevelbouw) hebben. 

Gebruiksgemak

Je nieuwe garagedeuren kun je voorzien van elektrische aandrijving met afstandsbediening zodat je met een druk op de knop de deuren opent. Of je kiest voor een deur waarin een loopdeur is verwerkt. Dan kun je altijd makkelijk in en uit lopen zonder de hele garagedeur te openen.

Ruimtewinst

Als een kanteldeur opengaat, neemt hij flink wat ruimte in aan de bovenkant van je garage. Jammer, want die ruimte wil je misschien liever gebruiken om spullen op te slaan. Een roldeur rolt automatisch omhoog in een kast die boven het deurgat hangt. Je kunt ook openslaande garagedeuren kopen waarmee je de volledige binnenruimte van je garage kunt benutten. 

Energiebesparing

Via een metalen garagedeur kan er veel kou naar binnen komen. Heb je een inpandige garage dan kan die kou ook het woongedeelte van je huis binnendringen. Daarom wil je je garagedeur vervangen door deur die goed isoleert. Zo bespaar je energie en zorg je voor meer wooncomfort. Met een groene lening voor energiebesparing kun je de isolerende garagedeur financieren.

Andere bestemming

Wil je jouw garage een andere bestemming geven? Er een kantoortje, hobbyruimte of extra slaapkamer van maken? Dan kies je voor deuren die passen bij de nieuwe functie. Als je veel licht nodig hebt, kun je de garagedeur vervangen door een pui met schuifdeuren of met ramen. Maak je van je garage een opslagruimte? Dan kun je de garagedeuren laten verwijderen en het gat dichtmetselen.

Lening aanvragen voor een nieuwe garagedeur, hoe werkt het?

1

Online aanvragen

Niet zeker van je keuzes? Onze adviseurs nemen altijd de aanvraag met je door.

2

Het adviesgesprek

We nemen samen je wensen en mogelijkheden door. Jij krijgt van ons de best passende offerte.

3

Documenten opsturen

Je kunt online in je persoonlijke omgeving alle benodigde documenten digitaal aanleveren.

Het geld op je rekening

Wij handelen de rest kosteloos voor je af. Binnen 2 werkdagen staat het geld op je rekening.

Wat zijn de kosten van een garagedeur?

Wat kost het om een garagedeur te vervangen? Dat hangt af van de grootte van de nieuwe deur, het type deur, het materiaal en de extra opties die je kiest, zoals een afstandsbediening. En natuurlijk zijn er de kosten voor de vakman die je inschakelt. Kun je zelf de oude garagedeur verwijderen? Dan scheelt dat in de prijs. Moet jouw garagedeur op maat gemaakt worden? Dan ben je duurder uit.

De kosten voor het vervangen van je garagedeur hangen af van je keuzes en beginnen vanaf ongeveer 1.000 euro oplopend tot zo’n 5.000 euro. Wil je niet zozeer de garagedeur vervangen, maar de garage een andere bestemming geven? Dan zijn er misschien ingrijpendere maatregelen nodig, zoals muur- en dakisolatie, (vloer)verwarming en metselwerk. Maak een begroting voordat je een lening aanvraagt.

Heb geld nodig om je plannen te realiseren? Check dan eerst hoeveel je kunt lenen voordat je geld uitgeeft of mensen aan het werk zet.

Welke leningen zijn hiervoor geschikt?

Ga je een nieuwe garagedeur kopen, dan financier je die het beste met een persoonlijke lening. Je leent tegen een vaste rente, waardoor je vooraf precies weet wat je totale kosten zijn, hoeveel je per maand betaalt en wanneer je klaar bent met aflossen. Heb je tussentijds de mogelijkheid om extra af te lossen? Dat kan altijd, je betaalt geen boete. Je looptijd wordt dan korter en je totale kosten dalen.

Een oude garagedeur vervangen is een vorm van woningverbetering. Daarom is de rente van je lening fiscaal aftrekbaar. Maar let op. De aftrek is er alleen voor investeringen in je eigen woning, dus niet in je tweede woning of huurhuis. Verder moet je ieder maand op het leenbedrag aflossen. De rente van een persoonlijke lening is daarom wel fiscaal aftrekbaar, maar van een doorlopend krediet niet.

Ga je een goed isolerende garagedeur kopen of ga je de garage helemaal isoleren, vraag ons dan of je in aanmerking komt voor een Greenloans lening. Dit is een lening tussen 2.500 euro en 50.000 euro, speciaal bedoeld voor energiebesparende maatregelen. De rente is voor elk leenbedrag gelijk en je kunt kiezen voor een lange looptijd, tot 180 maanden. 

Waar moet je op letten?

Wil je een nieuwe garagedeur kopen en daar geld voor lenen? Bereid je dan goed voor want er zijn een paar zaken waar je op moet letten.

  • In sommige situaties is een vergunning nodig als je je garagedeur gaat vervangen. Ga eerst na of dat ook voor jouw garage geldt.
  • Vraag verschillende offertes aan voor de aanschaf en het plaatsen van een garagedeur. Pas als de kosten duidelijk zijn, weet je hoeveel je moet lenen.
  • Kijk niet alleen of je de nieuwe deur mooi vindt, maar let ook op de inbraakveiligheid, de isolatiewaarden en het gebruiksgemak.
  • Laat je door een vakman adviseren en laat het vervangen van de garagedeur ook aan hem over. 
  • Zorg ervoor dat jouw lening past bij je investering. Onze kredietadviseurs zoeken dat graag voor je uit en wijzen je op de voor- en nadelen van de verschillende leenmogelijkheden. Uiteraard zoeken ze voor jou de lening met de laagste rente. Maar ze zorgen er ook voor dat de voorwaarden bij je passen. 

De specialisten van Krediet helpen je graag!

Een lening voor een nieuwe garagedeur vraag je heel eenvoudig online aan bij Krediet.nl. De aanvraag wordt in hoge mate automatisch verwerkt waardoor je al snel een mooi aanbod krijgt. Omdat wij zeker willen weten dat je weet wat je afsluit en om jouw keuzemogelijkheden te bespreken, bellen we je nog voor een persoonlijk adviesgesprek. 

Krediet.nl werkt samen met verschillende geldverstrekkers die bekend staan om hun betrouwbaarheid en hun lage rentes. Er wordt zorgvuldig gekeken of de lening bij je past zodat je weet dat je verantwoord hebt geleend. 

Wil je geld lenen voor een garagedeur? Vraag dan een offerte aan.

Informatie gecontroleerd door kredietspecialist

De informatie op deze pagina is gecontroleerd door Natasja Schipper. Na 25 jaar ervaring in de kredietbranche waarin ze al heel wat klanten aan een passende lening heeft geholpen, kun je Natasja gerust een senior adviseur noemen. Natasja houdt als een spin in het web overzicht over het hele proces: van administratieve werkzaamheden tot contact met klanten en banken, en het afwikkelen van dossiers.

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

1314 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 4.9 uit 5 op Trustpilot

Trustpilot rating

Aanvraag duurde aardig lang maar alles goed en makkelijk verlopen met duidelijke aanwijzingen

Ties Blaauw 4 dagen geleden
Trustpilot rating

Heel fijn contact, snel bereikbaar en duidelijke uitleg. Alles netjes en snel geregeld!

Jan Bogerd 26 dagen geleden
Vraag nu online je lening aan!

Profiteer nu van de laagste rente.
Vanaf 6,5% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen