Geld lenen kost geld

Herfinancieren van bestaande lening

Je hebt ooit een consumptieve lening afgesloten en bent daar nu niet meer blij mee. Bijvoorbeeld omdat de rente hoog is of omdat de voorwaarden niet gunstig zijn. Je kunt dan je bestaande lening herfinancieren. Dat betekent dat je een nieuwe, voordeligere lening afsluit en de oude lening wordt afgelost. Krediet.nl helpt je bij de herfinanciering van je schulden. 

vanaf

6,5%

1348 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 4.8 uit 5 op Trustpilot

Vergelijken en afsluiten van meer dan 50 producten van verschillende aanbieders

Kosteloos en vrijblijvend persoonlijk advies over je lening

Waarom herfinancieren met online lening?

Ben je niet tevreden over je bestaande lening? Laat ons uitzoeken of herfinanciering een goed idee is. Je kunt dan geld lenen om van je oude financiering af te komen. Dat klinkt misschien gek, maar wij zorgen ervoor dat de nieuwe financiering gunstiger is dan de bestaande. Daar zit jouw voordeel.  

Je kunt bij ons een nieuwe lening online afsluiten. De offerteaanvraag, het aanleveren van documenten en de ondertekening van je contract verloopt dan digitaal. Dat is snel en gemakkelijk. Omdat je kredietverstrekker door deze manier van werken minder kosten heeft, krijg jij bovendien een lagere rente.

Niet alles verloopt online bij Krediet.nl. Want persoonlijke contact is belangrijk in financiële kwesties waarbij jij belangrijke keuzes maakt en betalingsverplichtingen aangaat. Daarom nemen we contact met je op om de herfinanciering te bespreken en je te adviseren over je nieuwe lening. Ons advies, onze bemiddeling en het afsluiten zijn kosteloos. Je betaalt daar niet voor.

Lening aanvragen voor herfinanciering, hoe werkt het?

1

Online aanvragen

Niet zeker van je keuzes? Onze adviseurs nemen altijd de aanvraag met je door.

2

Het adviesgesprek

We nemen samen je wensen en mogelijkheden door. Jij krijgt van ons de best passende offerte.

3

Documenten opsturen

Je kunt online in je persoonlijke omgeving alle benodigde documenten digitaal aanleveren.

Het geld op je rekening

Wij handelen de rest kosteloos voor je af. Binnen 2 werkdagen staat het geld op je rekening.

Welke leningen zijn hiervoor geschikt?

Hoe je jouw bestaande lening of krediet het beste kunt herfinancieren, hangt af van wat jij belangrijk vindt. Zijn dat lage totale kosten? Lage maandlasten? Zekerheid? Flexibiliteit? In de meeste gevallen kiezen mensen bij een herfinanciering voor een persoonlijke lening. Daarmee kan jouw bestaande financiering in een keer helemaal afgelost worden.

Een persoonlijke lening heeft een vaste rente. Dat geeft veel zekerheid omdat de rente niet ineens omhoog kan schieten. Verder hangen je kosten af van de looptijd die je kiest. Met een korte looptijd zijn je totale kosten lager, maar betaal je een hoger bedrag per maand. Een lange looptijd levert lage maandlasten op, maar je totale kosten zijn hoger. 

Wil je tussentijds extra aflossen op je persoonlijke lening? Dat heeft als voordeel dat je looptijd korter wordt zodat je sneller van je lening af bent en je totale kosten dalen. Je mag zo vaak als je wilt en zoveel als je wilt extra aflossen. Een boete betalen is er tegenwoordig niet meer bij. Extra aflossen is nu altijd boetevrij. 

Heb je nu een flexibele lening en wil je die herfinancieren? Je kunt tegenwoordig geen doorlopend krediet meer afsluiten. Wel is er de Flex en Zeker Lening van Qander. Dat is een lening met een vaste rente waarbij je de eerste twee jaar afgeloste bedragen opnieuw kunt opnemen. Daarna wordt het bedrag dat nog openstaat een persoonlijke lening en betaal je alles binnen een bepaalde looptijd af.

Waar moet je op letten?

Ben je op zoek naar een herfinanciering van je bestaande lening? Krediet.nl werkt uitstuitend met betrouwbare kredietverstrekkers die zich aan wet- en regelgeving houden en onder toezicht staan van de AFM. Belangrijk, want je weet dan zeker dat je veilig en verantwoord leent. Vooraf wordt gecheckt of je met je nieuwe lening niet in de financiële problemen kunt komen. 

Als je ervoor kiest een bestaande lening te herfinancieren, sluit je een nieuwe lening af. Met het leenbedrag wordt je oude lening helemaal afgelost. Je krijgt dus geen nieuwe lening naast de oude, maar vervangt de oude lening door een nieuwe.  

Wil je een hoger leenbedrag dan je oude lening? Als jouw financiële situatie dat toestaat, kan dat zeker. Met een hoger leenbedrag kan het rentetarief zelfs lager zijn dan met een kleinere lening. Je kunt dan relatief voordelig bepaalde wensen waarmaken.

Krijg je een nieuwe lening, maar bevalt die na verloop van tijd ook niet meer omdat bijvoorbeeld de rente gedaald is? Weet dan dat je altijd opnieuw voor herfinanciering kunt kiezen. We gaan dan weer op zoek naar een gunstigere en voordeligere lening.

Kies een herfinanciering die past bij je persoonlijke wensen. Gaan je kosten daadwerkelijk omlaag? Passen de nieuwe maandtermijnen bij je budget? Wil je een verzekering die ervoor zorgt dat je lening altijd wordt afgelost, ook als je arbeidsongeschikt wordt of overlijdt? Laat je adviseren door je kredietadviseur bij Krediet.nl.

De specialisten van Krediet.nl helpen je graag!

Krediet.nl levert maatwerk als het gaat om verantwoord geld lenen. We zoeken de lening die het beste past bij je wensen en die bovendien de laagste rente heeft. En we regelen alles voor je tot in de puntjes. Vanaf dan profiteer je van een voordeligere lening.

Een offerte aanvragen doe je eenvoudig online. We nemen dan contact met je op om alles te bespreken en je een voorstel te doen voor de herfinanciering van je bestaande lening. De afhandeling van je aanvraag verloopt digitaal en daardoor snel. De herfinanciering kan daardoor al binnen een paar dagen rond zijn.

Informatie gecontroleerd door kredietspecialist

De informatie op deze pagina is gecontroleerd door Rene Pieper. Rene is een zeer ervaren kredietadviseur die 2,5 jaar geleden vanwege zijn stevige kennis en ervaring werd binnengehaald bij Krediet.nl. Een breed pallet aan opleidingen en verschillende functies bij verzekeraars en banken hebben hem gemaakt tot een allround kredietspecialist, die ook bij de meest complexe dossiers tot een goede oplossing weet te komen.

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

1348 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 4.8 uit 5 op Trustpilot

Trustpilot rating

Mijn vrouw heeft hier gevraagd om een lening ruim onder de 10.000 euro. Zij is volledig werkzaam als docent, en ik ben gepensioneerd. Dus krijgen we GEEN lening omdat ik over de 70 ben. Afgeschreven dus te oud. Terwijl onze inkomsten goed zijn, en we die lening terug kunnen betalen. Hoe gek kan het gaan.

Joop Coenraads 4 dagen geleden
Trustpilot rating

Goed service

Sen 12 dagen geleden
Vraag nu online je lening aan!

Profiteer nu van de laagste rente.
Vanaf 6,5% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen