Geld lenen kost geld

Lening voor inboedel, verhuizing of nieuwe meubels

Je hebt een nieuwe woning gevonden of je hebt zin om je bestaande huis een make-over te geven. Maar de kosten voor een verhuizing of voor een nieuwe inrichting kunnen behoorlijk oplopen. Bij Krediet.nl kun je geld lenen voor de verhuizing en voor je inboedel. Een offerte is binnen 24 uur bij je binnen en je wordt persoonlijk geadviseerd door een kredietspecialist. Daar zijn geen kosten aan verbonden.

vanaf

6,6%

1327 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 4.9 uit 5 op Trustpilot

Vergelijken en afsluiten van meer dan 50 producten van verschillende aanbieders

Kosteloos en vrijblijvend persoonlijk advies over je lening

Waarom lenen voor een nieuwe inrichting of verhuizing?

Er komt enorm veel kijken bij een verhuizing. Je complete inboedel moet worden ingepakt, gelabeld, ingeladen, uitgeladen, uitgepakt en een nieuwe plek krijgen. Niet iedereen kan dat of heeft daar tijd voor of zin in. Een professionele verhuizer kan dan uitkomst bieden. Maar daar hangt wel een prijskaartje aan. Bij Krediet.nl kun je geld lenen voor de verhuizing.

Een verhuizing betekent vaak ook een nieuwe inboedel. Meubels die uit de tijd zijn, wil je misschien niet meer meenemen. Of je krijgt meer ruimte en wilt die extra kamers ook leuk inrichten. Ga je van een flatje met balkon naar een huis met een tuin? Dan ga je die ook naar je eigen smaak aanleggen.

Misschien ga je helemaal niet verhuizen, maar wil je je huis een complete make-over geven. Je maakt nieuwe keuzes voor je inrichting omdat je smaak is veranderd of omdat je iets wilt wat beter past bij je huidige levensstijl. Het is echt niet gek om een lening voor de inboedel af te sluiten. 

Hoe kun je het beste geld lenen voor een verhuizing of een nieuwe inrichting? Laat je daarover adviseren door de adviseurs van Krediet.nl.

Lening aanvragen voor verhuizing, hoe werkt het?

Als je een lening wilt afsluiten, zie je soms door de bomen het bos niet meer. Geld lenen voor je verhuizing of inrichting met een persoonlijk leenadvies biedt uitkomst. Én het bespaart ook geld. Onze specialisten zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en weten zo precies de juiste lening voor jou te vinden.

1

Online aanvragen

Niet zeker van je keuzes? Onze adviseurs nemen altijd de aanvraag met je door.

2

Het adviesgesprek

We nemen samen je wensen en mogelijkheden door. Jij krijgt van ons de best passende offerte.

3

Documenten opsturen

Je kunt online in je persoonlijke omgeving alle benodigde documenten digitaal aanleveren.

Het geld op je rekening

Wij handelen de rest kosteloos voor je af. Binnen 2 werkdagen staat het geld op je rekening.

Hoeveel kan je lenen voor nieuwe meubels?

Hoe duur is het om je huis in te richten? Dat hangt grotendeels af van je smaak en of je een paar meubels wilt vervangen of de complete inboedel. Ga je alleen de woonkamer restylen of het hele huis? En laat je misschien een tuin aanleggen? Als je weet wat je uit gaat geven, weet je ook hoe hoog jouw lening voor meubels moet zijn.

Ook de kosten van een verhuizing variëren. Huur je alleen een busje en vraag je vrienden en familie je te helpen? Of schakel je een verhuisbedrijf in en verhuis je naar de andere kant van het land? En kun je zo je nieuwe huis in of valt er eerst het een en ander op te knappen en te schilderen? Als je een lening voor de verhuizing wilt, moeten die kosten eerst duidelijk zijn.

Om een goed beeld te krijgen van wat er financieel mogelijk is kun je het beste eerst nagaan hoeveel je kunt lenen. Dan weet je wat je bestedingsruimte is en kun je gerichte keuzes maken. Hoe fijn is het om je huis helemaal naar je smaak in te richten in de wetenschap dat je je over de financiële kant geen zorgen hoeft te maken?

Welke soort leningen zijn hiervoor geschikt?

Wil je een lening voor meubels afsluiten, dan heb je verschillende mogelijkheden. Als je al weet wat je wilt kopen, is een persoonlijke lening voor een inboedel de slimste keuze. Je spreekt een leenbedrag af en krijgt dat in een keer op je rekening gestort. Zo kun je al je kosten direct betalen. Dat maakt de persoonlijke lening ook geschikt voor een verhuizing. 

Een persoonlijke lening voor meubels of voor een verhuizing biedt duidelijkheid en zekerheid door de vaste rente, het vaste maandbedrag en de vaste looptijd. Je weet hoeveel je kwijt bent en wanneer de aflossing klaar is. Je mag altijd boetevrij extra aflossen als je eens wat geld over hebt. Je versnelt dan de afbetaling.

Weet je nog niet precies wat je wilt en wil je de tijd nemen om je huis in te richten? Dan kun je geld lenen voor de inboedel met een meer flexibele lening. Een doorlopend krediet sluiten wij niet meer af. Deze leenvorm is te risicovol omdat de rente variabel is en omdat je eindeloos van het krediet gebruik kunt maken. 

Wel hebben we voor jou een lening waarmee je een kredietlimiet krijgt voor twee jaar. Je neemt alleen geld op als je het nodig hebt voor een uitgave. Alleen over het opgenomen bedrag betaal je een vaste rente en afgeloste bedragen kun je opnieuw opnemen. Na twee jaar stopt die flexibele mogelijkheid en wordt het krediet omgezet in een persoonlijke lening.

Waar moet je op letten?

Waar moet je op letten als je een lening voor een inboedel of een verhuizing afsluit?

Wil je geld lenen voor je inboedel? Stem dan de looptijd van de lening af op de gebruiksduur van je meubels. Zo voorkom je dat je op een gegeven moment nog vast zit aan een lening voor meubels die alweer aan vervanging toe zijn. Krediet.nl zoekt voor jou de lening met de laagste rente en adviseert je over de looptijd.

Als je een lening afsluit voor woningverbetering is de rente fiscaal aftrekbaar. Maar het gaat dan om verbeteringen aan het woonhuis zelf. Sluit je een lening af voor je inboedel of voor een verhuizing? Dan is de rente niet fiscaal aftrekbaar.

De specialisten van Krediet helpen je graag!

Wil je geld lenen voor een verhuizing of een lening voor je inboedel afsluiten? Vraag dan online een offerte aan bij Krediet.nl. Wij werken samen met verschillende kredietverstrekkers en kunnen daarom altijd de lening selecteren die bij jou en jouw leendoel past. Een voorstel is binnen 24 uur bij je binnen. Je aanvraag kan dankzij de modernste technieken razendsnel worden afgehandeld. Zo kun je al binnen een paar dagen over het geld beschikken.

Krediet.nl staat voor verantwoord lenen, wat betekent dat jouw betalingsverplichtingen goed op te brengen moeten zijn. We verdiepen ons daarom in je financiën en je persoonlijke situatie. Op basis daarvan adviseren we je over het leenbedrag, leenvorm en looptijd. Aan dat advies en het afsluiten van een lening zijn geen kosten verbonden.

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

1327 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 4.9 uit 5 op Trustpilot

Trustpilot rating

Alles prima geregeld voor mij

Klant dominicus 2 dagen geleden
Trustpilot rating

Het grote pluspunt tov van direct bij een geldverstrekker was dat je gewoon kon bellen en dat je dan iemand zonder wachttijd aan de lijn kreeg en je dus snel kon schakelen. De wachttijd bij de kredietverstrekker voor de definitieve goedkeuring zal je helaas gewoon in acht moeten nemen, maar dat staat natuurlijk los van de service van Krediet.nl

Tevreden klant 3 dagen geleden
Vraag nu online je lening aan!

Profiteer nu van de laagste rente.
Vanaf 6,6% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen