Geld lenen kost geld

Geld lenen voor inboedel en/of verhuizing

Je hebt een nieuwe woning gevonden. Gefeliciteerd! Maar de kosten voor de verhuizing en de inrichting kunnen behoorlijk oplopen. Bij Krediet.nl kun je geld lenen voor de verhuizing en voor je inboedel. Een offerte is binnen 24 uur bij je binnen en je wordt persoonlijk geadviseerd door een kredietspecialist. Daar zijn geen kosten aan verbonden.

vanaf

6,6%

1287 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 4.9 uit 5 op Trustpilot

Vergelijken en afsluiten van meer dan 50 producten van verschillende aanbieders

Kosteloos en vrijblijvend persoonlijk advies over je lening

Geld lenen voor verhuizing

Hoe duur een verhuizing is, hangt ervan af. Huur je alleen een busje en vraag je vrienden en familie je te helpen? Of schakel je een verhuisbedrijf in en verhuis je naar de andere kant van het land? En kun je zo je nieuwe huis in of valt er eerst het een en ander op te knappen en te schilderen? 

De kosten voor een verhuizing kunnen flink in de papieren lopen. Als je dat geld niet beschikbaar hebt, kun je geld lenen voor de verhuizing.

Geld lenen voor inboedel

Een verhuizing betekent vaak ook een nieuwe inboedel. Meubels die uit de tijd zijn, wil je misschien niet meer meenemen. Of je krijgt meer ruimte en wilt die extra kamers ook leuk inrichten. Ga je van een flatje met balkon naar een huis met een tuin? Dan ga je die ook naar je eigen smaak aanleggen.

Om je dromen te verwezenlijken, heb je geld nodig. Als je onvoldoende reserves hebt, kun je een lening voor de inboedel afsluiten.

Lening aanvragen voor verhuizing of inboedel, hoe werkt het?

Als je een lening wilt afsluiten, zie je soms door de bomen het bos niet meer. Een verhuizing financieren met een persoonlijk leenadvies biedt uitkomst. Én het bespaart ook geld. Onze specialisten zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en weten zo precies de juiste lening voor jou te vinden.

1

Online aanvragen

Niet zeker van je keuzes? Onze adviseurs nemen altijd de aanvraag met je door.

2

Het adviesgesprek

We nemen samen je wensen en mogelijkheden door. Jij krijgt van ons de best passende offerte.

3

Documenten opsturen

Je kunt online in je persoonlijke omgeving alle benodigde documenten digitaal aanleveren.

Het geld op je rekening

Wij handelen de rest kosteloos voor je af. Binnen 2 werkdagen staat het geld op je rekening.

Welke lening voor inboedel?

Geld lenen voor een verhuizing of een lening voor een inboedel. Waar moet je dan aan denken? Je kunt kiezen uit twee soorten leningen:

Persoonlijke Lening voor inboedel

Persoonlijke Lening. Je spreekt een leenbedrag af en krijgt dat in een keer op je rekening gestort. Zo kun je al je kosten direct betalen. De lening biedt duidelijkheid en zekerheid door de vaste rente, het vaste maandbedrag en de vaste looptijd. Je weet hoeveel je kwijt bent en wanneer de aflossing klaar is. Je mag altijd boetevrij aflossen, dus als je eens wat geld over hebt, kun je de afbetaling versnellen.

Een lening voor de inboedel mag niet te duur zijn. Daarom gaan wij voor jou op zoek naar de Persoonlijke Lening met de laagste rente en bespreken we de kosten met je. Kies je voor wat lagere maandlasten of wil je juist in totaal zo weinig mogelijk kwijt zijn? Wij adviseren je graag.

Doorlopend Krediet voor inboedel

Doorlopend Krediet. Weet je nog niet precies hoe hoog je kosten zijn? Dan kun je geld lenen voor de verhuizing met een Doorlopend Krediet. Daarmee neem je geld op zodra je het nodig hebt. Jouw opnameruimte staat vooraf vast, dat is je kredietlimiet. Je betaalt alleen rente over het opgenomen bedrag en afgeloste bedrag kun je opnieuw opnemen. 

Omdat je steeds opnieuw geld kunt opnemen is het Doorlopende Krediet een heel flexibele leenvorm. Dat is prettig als je gedurende een langere periode bepaalde zaken wilt aanschaffen waarvan je de prijs nog niet precies weet. 

Maar de verleiding is er ook om steeds weer van het krediet gebruik te maken. Bovendien staat de rente niet vast, waardoor je kosten hoger uit kunnen vallen dan vooraf gedacht. De meeste kredietverstrekkers beperken daarom je opnamemogelijkheden na verloop van tijd.

Lening voor inboedel en verhuizing aanvragen bij Krediet.nl

Wil je geld lenen voor een verhuizing of een lening voor je inboedel afsluiten? Vraag dan een offerte aan bij Krediet.nl. Wij werken samen met verschillende kredietverstrekkers en kunnen daarom altijd de lening selecteren die bij jou en jouw leendoel past. Een voorstel is binnen 24 uur bij je binnen.

Krediet.nl staat voor verantwoord lenen, wat betekent dat jouw betalingsverplichtingen goed op te brengen moeten zijn. We verdiepen ons daarom in je financiën en je persoonlijke situatie. Op basis daarvan adviseren we je over het leenbedrag, leenvorm en looptijd. Dat advies en ook het afsluiten van een lening voor een verhuizing zijn kosteloos.

Offerte aanvragen

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

1287 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 4.9 uit 5 op Trustpilot

Trustpilot rating

Een heel goed advies en mensen die met je meedenken. En altijd een snelle reactie.

Ton 3 dagen geleden
Trustpilot rating

Zeer vlotte service, vriendelijk contact en snel geregeld.

Jo Mols 4 dagen geleden
Vraag nu online je lening aan!

Profiteer nu van de laagste rente.
Vanaf 6,6% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen