Geld lenen kost geld

(Extra) grond aankopen

Extra grond aankopen, bijvoorbeeld de huidige gemeentetuin die grenst aan jouw tuin/grond. Is dat jouw wens? Hij is te realiseren. Bij ons regel je de financiering van je grondaankoop door een consumptief krediet af te sluiten. Een kavel aankopen voor de bouw van een vakantiehuis of een financiering tweede huis is ook te realiseren met een lening. Je leent bij ons maximaal € 75.000. In uitzonderlijke gevallen is het hoge maximale leenbedrag van € 120.000 een mogelijkheid.

Kavel kopen onder voorbehoud van financiering

Als je je oog hebt laten vallen op een bouwkavel voor een nieuw te bouwen woning, volledig naar eigen wens, is dat bedrag bijna altijd hoger dan ons maximale leenbedrag. Hoe pak je dat aan?

Je weet pas zeker dat je de nieuwe huiseigenaar bent als de hypotheek rond is. Maar hoe voorkom je dat de kavel of grond waar jij je droomhuis wilt laten bouwen niet voordat je hypotheek definitief is aan je neus voorbij gaat? De financiering van de grond kun je in sommige gevallen regelen door in de koopovereenkomst van de kavel een voorbehoud van financiering op te laten nemen. Mocht de hypotheek niet lukken dan vervalt de verplichting tot aankoop van de grond. Krijg je de hypotheek rond? Dan ben jij eigenaar van de grond. Dit financieren onder voorbehoud heeft als voordeel dat je niet misgrijpt.

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

1308 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 4.9 uit 5 op Trustpilot

Trustpilot rating

We hadden enorme pech, extra grote uitgaves waarvoor we geen geld hadden. Een aanvraag ingediend en binnen 3 uur was het geregeld. Ontzettend vriendelijk geholpen, meedenkend en erg klantgericht. Een aanrader!

Ilse 7 dagen geleden
Trustpilot rating

Super klantvriendelijk, denken allemaal met je mee, erg behulpzaam als je er niet uit komt. Alles wat je vraagt helpen ze je mee zowel telefonisch als via de mail. Ik ben zeer tevreden en raad krediet.nl zeker aan.

J.Timmers 9 dagen geleden
Vraag nu online je lening aan!

Profiteer nu van de laagste rente.
Vanaf 6,4% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen