Geld lenen kost geld

(Extra) grond aankopen

Extra grond aankopen, bijvoorbeeld de huidige gemeentetuin die grenst aan jouw tuin/grond. Is dat jouw wens? Hij is te realiseren. Bij ons regel je de financiering van je grondaankoop door een consumptief krediet af te sluiten. Een kavel aankopen voor de bouw van een vakantiehuis is ook te realiseren met een lening. Je leent bij ons maximaal € 75.000. In uitzonderlijke gevallen is het hoge maximale leenbedrag van € 120.000 een mogelijkheid.

Kavel kopen onder voorbehoud van financiering

Als je je oog hebt laten vallen op een bouwkavel voor een nieuw te bouwen woning, volledig naar eigen wens, is dat bedrag bijna altijd hoger dan ons maximale leenbedrag. Hoe pak je dat aan?

Je weet pas zeker dat je de nieuwe huiseigenaar bent als de hypotheek rond is. Maar hoe voorkom je dat de kavel of grond waar jij je droomhuis wilt laten bouwen niet voordat je hypotheek definitief is aan je neus voorbij gaat? De financiering van de grond kun je in sommige gevallen regelen door in de koopovereenkomst van de kavel een voorbehoud van financiering op te laten nemen. Mocht de hypotheek niet lukken dan vervalt de verplichting tot aankoop van de grond. Krijg je de hypotheek rond? Dan ben jij eigenaar van de grond. Dit financieren onder voorbehoud heeft als voordeel dat je niet misgrijpt.

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

953 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 9.8 op Trustpilot

Trustpilot rating

Goed geholpen, snelle service.

R.J. Leeuw 2 dagen geleden
Trustpilot rating

Goede snelle service!

GS 3 dagen geleden
Vraag nu online je lening aan!

Profiteer nu nog van de laagste rente ooit.
Vanaf 3,4% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen